خانه / غذای اصلی / غذای ایرانی / روش پخت آسان عدسی بسیار خوشمزه

روش پخت آسان عدسی بسیار خوشمزه

عدسی یا سوپ عدس یکی از غذاهای پر خاصیت است که برای افراد مبتلا به کمبود آهن بسیار مفید است.

این غذا علاوه بر خاصیت های بی شماری که دارد، برای کسانی که دارای رژیم لاغری هستند هم مناسب است.

متاسفانه بسیاری از افراد و به ویژه کودکان از خوردن عدسی امتناع می کنند. اما در این مطلب روش پخت آسان عدسی آموزش داده می شود که علاوه بر این که به راحتی درست می شود، طعم و مزه دلپذیری نیز دارد.

عدسی
عدسی

مواد لازم برای پخت عدسی خوشمزه و خوش طعم

  • گوجه فرنگی بزرگ: یک عدد
  • پیاز متوسط: یک عدد
  • هویج: یک عدد
  • ساقه کرفس: نصف یک عدد
  • عدس سبز: یک فنجان
  • سیر: دو حبه
  • نمک: یک قاشق چای خوری
  • رب گوجه: یک قاشق
  • 1/2 قاشق چای خوری زیره سبز
  • 1/4 قاشق چای خوری پودر پاپریکا دودی
  • 2 قاشق چای خوری سرکه قرمز
  • یک عدد برگ بو
  • گزینه هایی برای خوشمزه تر شدن عدسی: روغن زیتون، جعفری تازه خرد شده، قارچ

     

طرز تهیه عدسی یا سوپ عدس

در ابتدا قبل از اقدام به هر کاری عدس را در آب نیم گرم خیس کنید.

بعد از گذشت یک ساعت عدس را درون قابلمه ریخته و بپزید. زمانی که عدس نیم پز شد، هویج و ساقه کرفس و گوجه فرنگی را درون قابلمه بریزید.

 

بعد از این مرحله باید برگ بو را نیز به مواد اضافه کنید. فراموش نکنید که بعد از پخت، برگ بو را از درون قابلمه خارج کنید.

صبر کنید تا مواد درون قابلمه کاملا بپزد.

درون یک ماهیتابه، پیاز را تفت دهید. زمانی که پیاز در اصطلاح سبک شد، سیر را درون آن خرد کنید.

حالا محتویات درون ماهیتابه را داخل قابلمه بریزید.

نمک و فلفل غذا را ادازه کنید و مقدار پودر پاپریکای گفته شده در دستور را به غذا اضافه کنید.

صبر کنید تا مواد کاملا با هم همگیر شده و مزه ها با هم مخلوط شوند.

در آخر دو قاشق سرکه قرمز را درون غذا ریخته و زیر اجاق گاز را خاموش کنید.

 

منبع:

thekitchn

 

روش پخت آسان عدسی بسیار خوشمزه
به این پست نمره دهید (1 تا 5)

درباره article

حتما ببینید

طرز تهیه فلافل تصویری – فلافل خانگی

فلافل یکی از غذاهای محبوب هست که اگر درست و اصولی پخته بشه خوردنش خیلی …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پنج − سه =