خانه / سالادها / سالاد تبوله با زغال اخته و لیمو

سالاد تبوله با زغال اخته و لیمو

سالاد تبوله، یکی از انواع سالاد عربی است که در خاورمیانه شهرت بسیار زیادی دارد. سالاد تبوله به طور سنتی از بلغور، گوجه، خیار و جعفری ریزشده تشکیل شده است. اما در این آموزش طرز تهیه سالاد تبوله با زغال اخته و لیمو آموزش داده می شود که طعم بی نظیری دارد.

مواد لازم برای تهیه سالاد تبوله با زغال اخته و لیمو

1/2 فنجان بلغور گندم
1/2 فنجان آب
2 قاشق چای خوری رنده پوست لیمو ترش
1/4 فنجان آب لیمو
3 قاشق روغن زیتون
1 و 1/2 قاشق چای خوری پودر آویشن
یک قاشق چایخوری نمک
1 و  1/2 فنجان زغال اخته تازه
1/2 فنجان خیار خرد شده
1/4 فنجان نعنا خرد شده
2 قاشق غذاخوری جعفری خرد شده
1 فنجان برگ تازه اسفناج خرد شده

 

سالاد تبوله
سالاد تبوله

 

 

طرز تهیه سالاد تبوله

به مدت یک ساعت بلغور گندم را در آب خیس کنید.
در یک کاسه کوچک، بلغور و آب را با هم ترکیب کنید. کاسه را روی اجاق گاز قرار داده و زیر آن را روشن کنید.

برای 5 دقیقه بلغور ها را بپزید. سپس زیر اجاق را خاموش کرده و بلغورها را در همان حالت برای 10 دقیقه رها کنید.

در این فرصت در یک کاسه بزرگ، پوست لیمو، آب لیمو، روغن، آویشن و نمک را با هم مخلوط کنید. بعد از مدت زمان سپری شده، بلغور، زغال اخته، خیار، جعفری را هم اضافه کنید.

حداقل 4 ساعت یا حداکثر 24 ساعت محتویات کاسه را در یخچال نگهداری کنید.
درست قبل از سرو، اسفناج را به مخلوط بلغور اضافه کنید.

منبع:

/www.bhg.com

 

لینک کوتاه: http://iranpokht.ir/?p=4513

درباره article

حتما ببینید

سالاد ذرت مکزیکی

سالاد ذرت مکزیکی

سالاد ذرت مکزیکی یکی از سالاد هایی است که بسیار خوشمزه بوده و با ذائقه …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سیزده + چهارده =