کیک هویج بدون تخم مرغ – کیک وگان
کیک هویج بدون تخم مرغ یه کیک وگان با دستوری بسیار ساده و بافتی نرم و خوشمزه است.
من به خاطر حساسیتی که دخترم داره همیشه دنبال دستورهای بدون تخم مرغ هستم. هر دستور خوبی که پیدا کنم با شما به اشتراک میزارم.
کیک کدوحلوایی بدون تخم مرغ، مافین شکلاتی بدون تخم مرغ، کیک گیلاس شکلاتی بدون تخم مرغ، کیک خرما بدون تخم مرغ و همزن رو بهتون پیشنهاد می کنم.
تمامی کیک های وگان و بدون تخم مرغی که در سایت هستن، بافتی نرم و خوشمزه دارند و نبود تخم مرغ در بافت و پف اون ها تاثیری نداره.
اگر وگن هستید و منع مصرف شیر و لبنیات دارین، به راحتی شیر سویا یا هر شیر گیاهی را جایگزین کنید.
اگر عضو کانال آشپزی ایران پخت در ایتا بشین، میتونید هر روز آموزش های کانال رو دنبال کنید و تبدیل به یه کدبانوی خوش سلیقه بشین. فیلم های اموزشی رو در کانال بارگزاری میکنم و شما در سایت فقط عکس کارها رو میبینید. پس کافیه روی لینکی که گذاشتم بزنید
و عضو بشین
مواد لازم:
- دو و یک سوم پیمانه آرد قنادی
- یک پیمانه شکر
- دو قاشق چایخوری دارچین
- یک چهارم قاشق چایخوری پودر زنجبیل
- یک پنس نمک
- یک و نیم قاشق چایخوری بکینگ پودر
- یک قاشق چایخوری جوش شیرین
- یک پنس نمک
- یک پیمانه شیر
- نصف پیمانه روغن
- نصف پیمانه موز پوره شده
- 200 گرم هویج شسته و پوست کنده معادل دو پیمانه هویج رنده شده
- گردو نصف پیمانه در صورت تمایل
طرز تهیه کیک هویج بدون تخم مرغ
1- فر را روی 180 درجه روشن کنید.
2- کف یک قالب 20 در 30 را چرب کنید و کاغذ روغنی بزارین.
داخل یک کاسه آرد، نمک، بکینگ پودر، جوش شیرین، دارچین و زنجبیل را با هم مخلوط و الک کنید.
هویج ها رو پوست بگیرید و برش بزنید.
داخل غذاساز، موز پوره شده،هویج خرد شده، شکر، شیر، روغن و وانیل را با هم مخلوط کنید.
دستگاه را روشن کنید تا مواد حسابی پوره بشن.
مواد مرطوب را به مواد خشک اضافه کنید. و با لیسک هم بزنید تا کاملا یکدست بشن.
در صورت تمایل در این مرحله گردو خرد شده اضافه کنید.
مایه کیک را درون قالب بریزین. و به مدت 25 تا 30 دقیقه در فر قرار دهید.
قبل از خارج کردن کیک از داخل فر، یک سیخ چوبی را مرکز کیک فرو کنید. اگر تمیز بیرون آمد کیک آمادست.
اجازه بدین از حرارت بیفته بعد کیک را از قالب خارج کنید.
بزارین در محیط بمونه و حسابی سرد بشه. بعد با کرم پنیری یا گلیز پنیری یا هر چیزی که دوست دارین تزیین و سرو کنید.
اگر این دستور غذا را دوست داشتید، لطفاً یک امتیاز ستاره به این آموزش بدین و نظرتون رو کامنت کنید. رتبه بندی ستاره ها به بقیه کمک می کنه دستور العمل های من را پیدا کنند، و حمایت شما برای من بسیار مهم است!