خانه / مربا، ترشی و سس / طرز تهیه سرکه بالزامیک در منزل با ساده ترین روش و خواص آن

طرز تهیه سرکه بالزامیک در منزل با ساده ترین روش و خواص آن

سرکه بالزامیک یکی ازانواع سرکه و چاشنی بسیار معطر و خوشمزه ایتالیایی می باشد. در ایران در میان سرکه ها، سرکه سیب و سرکه بالزامیک طرفداران زیادی دارد.

سرکه بالزامیک دارای طعمی شیرین و عطری خوشایند است. این سرکه کاربرد و فواید زیادی دارد.

برای درست کردن سرکه بازلزامیک می توان از مجموعه ای از میوه هایی مثل سیب، گیلاس، گلابی و زردآلو هم استفاده کرد.

 

سرکه بالزامیک
سرکه بالزامیک

با مجله آشپزی ایران پخت همراه باشید تا این آموزش را فرا بگیرید.

مواد لازم برای تهیه سرکه بالزامیک

1 فنجان روغن آووکادو یا روغن زیتون
½ فنجان سرکه
1-2 قاشق غذاخوری آب چغندر
2 قاشق چای خوری آب لیمو
½ فنجان ریحان
1 قاشق غذاخوری سیر خرد شده
1 قاشق چای خوری نمک
1 قاشق چای خوری فلفل

 

طرز تهیه سرکه بالزامیک

روغن آووکادو یا روغن زیتون را درون ظرفی بریزید.

سرکه بالزامیک

 

سبزی معطر مانند ریحان یا نعنا را به آن اضافه کنید.

نمک و فلفل را ریخته و آب لیمو را هم به آن بیفزایید.

آب چغندر یا همان لبو را اضافه کنید و سیرها را له کرده و درون آن بریزید.

Balsamic vinaigrette recipe step 2 - Dr. Axe

 

مواد را به خوبی با هم ترکیب کنید.

سپس تمام مواد را درون شیشه در داری ریخته و برای 4 تا 6 هفته در یخچال نگه داری کنید.

بعد از آماده شدن، سرکه بالزامیک را با انواع سالاد میل کنید.

نکته

خواص روغن آووکادو:

روغن آووکادو باعث کاهش فشار خون و تسکین درد می شود. روغن آووکادو همچنین به بهبود بیماری های پوستی مانند پسوریازیس کمک می کند و برای کاهش کلسترول بسیار مفید است.

خواص آب چغندر:

آب چغندر تازه خواص ضد التهابی داشته و آنتی اکسیدان های مورد نیاز بدن  را فراهم می کند.

 

خواص سرکه بالزامیک

 

 

پایین آوردن کلسترول خون

این مهم ترین ویژگی این سرکه می باشد. در واقع این سرکه برای افرادی که به دنبال پایین آوردن چربی خون یا متعادل نگه داشتن هستند، مناسب است.

آنتی اکسیدان هایی که در این نوع سرکه یافت می شوند، “سلول های مخرب” که برای بدن شما سمی هستند و میزان LDL (کلسترول ناسالم) شما را افزایش می دهند را از بین می برند.

کالری کمی دارد

برای تناسب اندام بسیار مفید است. یک قاشق غذاخوری از این سرکه فقط 14 کالری دارد.

برای خوردن یک سالاد کم چرب کم کالری از این سرکه استفاده کنید.

هضم کننده غذا است

آن را در هضم سالم کمک می کند

ترکیب اصلی فعال در این سرکه اسید استیک است که شامل باکتری پروبیوتیک می باشد.

این پروبیوتیک ها نه تنها مواد غذایی را حفظ می کنند بلکه می توانند هضم سالم غذا و سلامت روده را تضمین کنند.

از اضافه وزن جلوگیری می کند

همانطور که در بالا ذکر شد، این سرکه حاوی ترکیبات پروبیوتیک است. این ترکیبات به شما کمک می کند احساس سیری طولانی تر داشته باشید.

بنابراین کمک می کند تا به اهداف کاهش وزن خود برسید.

کنترل کننده قند خون است

میزان حساسیت به انسولین را در افراد بالا می برد.

یعنی این که باعث می شود انسولین بهتر در بدنعمل کرده و قند را به داخل سلول هدایت کند. در نهایت برای کنترل قند خون در افرادی که یا دیابت دارند یا در مرحله پیش از دیابت هستند، مفید است.

گردش خون را بهبود می بخشد

این سرکه حاوی پلی فنل است که برای کمک به سیستم قلبی عروقی شما بسیار مفید است.

پلاکت خون شما را از جمع شدن نگه می دارد، بنابراین از بیماری های قلبی جلوگیری می کند.

ضد پیری و شفاف کننده پوست است

مانند سرکه سیب در درمان جوش و آکنه استفاده می شود. اما این سرکه شامل ترکیبات استیک اسید بوده و خاصیت ضد میکروبی دارد.

وجود آنتی اکسیدان ها در این سرکه موجب می شود تا پوست شما را روشن تر کند.

 

درباره article

حتما ببینید

سس پستو شف طیبه

سس پستو شف طیبه برای سالاد و ماکارونی

پستو با تلفظ: [ˈpesto] گونه‌ای سس است که خاستگاه آن به شهر جنوا در لیگوریا بر می‌گردد. سس پستو به صورت سنتی …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

یک − 1 =