کدو حلوایی شکری یا همون حبه کدو حلوایی
کدو حلوایی شکری یا همون حبه کدو حلوایی یک جور شیرینی خوشمزه پاستیلی شکل هست و طعمی شبیه به میوه های استوایی داره. از این شیرینی میتونید به جای قند یا شکلات در پذیرایی های شب یلدا و عید نوروز استفاده کنید یا به دیگران هدیه بدین.
مطمئنم از طعم شگفت انگیزش تعجب میکنید!
اگر طرفدار مصرف کدو حلوایی هستین و میخواین از خواص بی شمارش بهره مند بشین، پیشنهاد میکنم این آموزش ها رو هم ببینید.
فیلم طرز تهیه کدو حلوایی شکری هم در کانال آشپزی ایران پخت بارگزاری میکنم.
اگر عضو کانال آشپزی ایران پخت در ایتا بشین، میتونید هر روز آموزش های کانال رو دنبال کنید و تبدیل به یه کدبانوی خوش سلیقه بشین. فیلم های اموزشی رو در کانال بارگزاری میکنم و شما در سایت فقط عکس کارها رو میبینید. پس کافیه روی لینکی که گذاشتم بزنید و عضو بشین
مواد لازم:
- دو و نیم پیمانه کدوحلوایی برش زده
- یک پیمانه شکر
- آب یک پرتقال
- آب نصف لیموترش
- ادویه جات: یدونه چوب دارچین، دو سه عدد میخک و یک عدد ستاره انیسون
کدو حلوایی شکری یا همون حبه کدو حلوایی
پوست کدو رو ضخیم بگیرید. بهتره از قسمت سر کدو که سفت تر هست استفاده کنید.
کدوها رو به مربع های 2 سانتی برش بزنید و داخل یه کاسه بریزین.
همه مواد رو بهش اضافه کنید. بهتره که پوست پرتقال و لیمو رو هم بریزین تا عطر بیشتری به خورد کدوها بره.
اضافه کردن این ادویه ها اختیاری هست اما ترجیحا حذف نکنید تا عطر و طعم بهتری داشته باشن.
روی کاسه رو بپوشونید و یکی دو ساعت در محیط استراحت بدین.
بعد ظرف رو به یخچال منتقل کنید و بزارین یک شب تا صبح داخل یخچال بمونه تا آب کدو خارج بشه.
پوست پرتقال و لیمو را دربیارین و مواد رو روی حرارت بزارین. از زمانی که جوش آمد 5 دقیقه حرارت بدین.
سپس زیر قابلمه را خاموش کرده و دو سه ساعت صبر می کنیم تا مواد با در بسته خنک شوند.
این کار رو باید 2 تا 4 بار دیگه انجام بدیم. یعنی مجدد 5 دقیقه بجوشه دوباره صبر کنیم سرد بشه و دوباره همین کار تکرار بشه.
دفعه آخر دیگه نمیزاریم سرد بشه. داخل صافی بریزین و صبر کنید تا شیره کامل خارج بشه.
از این شیره برای انواع کیک و پنکیک و دسر میتونید استفاده کنید.
برش های کدو حلوایی را با فاصله از هم در فر گرم با دمای 90 درجه به مدت 6-3 تا خشک کنید.
روی بخاری هم میتونید این کار رو انجام بدین منتهی حرارت فر یا بخاری باید در کمترین اندازه ممکن باشه.
در هوای آزاد هم میتونید خشک کنید. ممکنه 3-4 روز طول بکشه تا کامل خشک بشن.
بعد از سرد شدن در کمی پودر قند و نشاسته ذرت بزنید.
در یخچال به مدت یک ماه و در فریزر تا چند ماه قابل نگهداری است.
اگر این دستور غذا را دوست داشتید، لطفاً یک امتیاز ستاره به این آموزش بدین و نظرتون رو کامنت کنید. رتبه بندی ستاره ها به بقیه کمک می کنه دستور العمل های من را پیدا کنند، و حمایت شما برای من بسیار مهم است!