» مطالب » قنادی » کیک » کیک کدو حلوایی رزا منتظمی بدون همزن
کیک کدو حلوایی رزا منتظمی
کیک - مطالب

کیک کدو حلوایی رزا منتظمی بدون همزن

آبان 3, 1403 90321

کیک کدو حلوایی رزا منتظمی با بافتی بی نظیر و طعمی بسیار عالی

تا فصل کدوحلوایی هست حتما این کیک را درست کنید.

برای درست کردن این کیک به پوره کدوحلوایی نیاز دارین. طرز تهیه پوره کدوحلوایی را قبلا آموزش دادم.

کیک کدوحلوایی بدون تخم مرغ رو هم قبلا در سایت گذاشتم. برای دوستانی که منع مصرف تخم مرغ دارن عالیه.

در این آموزش برای معطر کردن کیک، از رنده پوست لیمو استفاده میشه. اما من ترکیب ادویه جات خوشمزه رو مینویسم براتون اگر مایل هستین جایگزین کنید.

اگر عضو کانال آشپزی ایران پخت در ایتا بشین، میتونید هر روز آموزش های کانال رو دنبال کنید. و تبدیل به یه کدبانوی خوش سلیقه بشین. فیلم های اموزشی رو در کانال بارگزاری میکنم و شما در سایت فقط عکس کارها رو میبینید. پس کافیه روی لینکی که گذاشتم بزنید👆 و عضو بشین.

مواد لازم:
  • دو عدد تخم مرغ
  • سه چهارم پیمانه شکر معادل 150 گرم
  • نصف پیمانه پوره کدوحلوایی معادل 120 گرم
  • نصف پیمانه نشاسته ذرت معادل 70 گرم
  • نصف پیمانه شیر معادل 120 میلی لیتر
  • یک سوم پیمانه روغن معادل 70 میلی لیتر
  • یک و نیم پیمانه آرد معادل 180 گرم
  • یک و نیم قاشق چایخوری بکینگ پودر
  • رنده پوست یک لیمو
  • یک پنس نمک

💚💚به جای پوست لیموترش از یک قاشق چایخوری وانیل و برای ادویه هم ترکیبی از یک ق چ دارچین، نصف ق چ زنجبیل و یک چهارم ق چ پودر میخک استفاده کنید.

طرز تهیه کیک کدو حلوایی رزا منتظمی

فر را روی دمای 180 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) روشن کنید تا گرم بشه.

یک قالب 20 سانتی متری را چرب و آردپاشی کنید. یا کف آن کاغذ روغنی قرار دهید.

شکر و تخم مرغ و رنده پوست لیمو را با همزن دستی بزنید تا کاملا یکدست بشن.

شیر، روغن و پوره کدوحلوایی را اضافه و مخلوط کنید.

آرد، نمک، بکینگ پودر و اگر ادویه دوست دارین، مخلوط ادویه ای که نوشتم را داخل یه کاسه الک و مخلوط کنید.

کیک کدو حلوایی رزا منتظمی

مخلوط آرد را به مخلوط تخم مرغی اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود.

مایه کیک را در قالب آماده شده بریزید و به مدت 45 تا 55 دقیقه در فر بپزید.

برای اینکه کیک را تست کنید و ببینید درست شده است یا نه، یک خلال دندان را در مرکز آن فرو کنید تا ببینید تمیز خارج می شود یا خیر. اگر خلال دندان با خرده های چسبنده بیرون بیاید، چند دقیقه بیشتر برای پخت نیاز دارد.

با تاکید میگم که کیک کدو حلوایی رزا منتظمی رو حتما درست کنید👌

در صورت تمایل بعد از سرد شدن، روی کیک پودر قند بپاشید.

طرز تهیه کیک کدو حلوایی با گردو هم به همین روش هست. کافیه مقداری گردو خرد شده به مایه کیک اضافه کنید و بعد در قالب بریزین.

نیمی از لذت آشپزی به اشتراک گذاشتن آن با دیگران است. برای همینه که من همیشه مشتاق دیدن کارهای شما هستم. اگر این کیک رو درست کردین عکسش رو در ایتا برام بفرستین و یا نظرتون رو کامنت کنید

براتون آرزوی دل خوش و تنی سلامت دارم❤️

اگر این دستور غذا را دوست داشتید، لطفاً یک امتیاز ستاره به این آموزش بدین و  نظرتون رو کامنت کنید. رتبه بندی ستاره ها به بقیه کمک می کنه دستور العمل های من را پیدا کنند، و حمایت شما برای من بسیار مهم است!

به این نوشته امتیاز بدهید!

امتیاز 5.00
admin

admin

خیلی چیزها دست به دست هم دادن تا به فکر راه انداختن این سایت بیفتم، که مهمترینش عشق من به آشپزی و شیرینی پزی بود. کمکت میکنم با همون مواد اولیه ای که در منزل داری بهترین غذاها و شیرینی ها رو درست کنی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • ×
    ورود / عضویت