خانه / غذای اصلی / غذای ایرانی / طرز تهیه سمبوسه با خمیر

طرز تهیه سمبوسه با خمیر

طرز تهیه سمبوسه با خمیر
5 (100%) 1 vote

طرز تهیه سمبوسه با خمیر بسیار ساده است. خمیری که در این مطلب آموزش داده می شود کاربردهای زیادی دارد. از این خمیر برای انواع پیتزا و پیراشکی هم می توان استفاده کرد.

مواد میانی خمیر هم بستگی به ذائقه و در دسترس بودن شما دارد. می توانید از گوشت چرخی، مرغ پخته و سبزیجات استفاده کنید. اگر این مواد را هم در دسترس ندارید از سیب زمینی پخته و جعفری استفاده کنید.

طرز تهیه سمبوسه با خمیر
طرز تهیه سمبوسه با خمیر

 

مواد لازم برای تهیه سمبوسه

مواد لازم برای تهیه خمیر

1 قاشق چای خوری بکیینگ پودر
2 فنجان آرد
1 قاشق چای خوری نمک
2 قاشق چای خوری روغن
1 فنجان آب
روغن برای سرخ کردن

مواد میانی سمبوسه

1 فنجان سیب زمینی پخته، برش داده شده به شکل مکعب
1/2 فنجان نخود سبز، پخته شده
1/2 فنجان پیاز خرد شده
2 قاشق چای خوری زنجبیل تازه
2 قاشق چای خوری سیر خرد شده
2 عدد فلفل سبز
1 قاشق چای خوری تخم گشنیز و زیره سبز
1/2 قاشق چای خوری زردچوبه
2 قاشق غذاخوری روغن
نمک برای طعم دادن

 

طرز تهیه سمبوسه با خمیر

آماده سازی خمیر

1- آرد را الک کرده و در یک کاسه با نمک و بکینگ پودر مخلوط کنید. میزان نمک به ذائقه شما بستگی دارد.

 

2- روغن را اضافه کنید.

 

روغن را اضافه کنید. به سیله نوک انگشتان روغن را با آرد ترکیب کنید. در این مرحله خمیر به شکل خرده نان در می آید.

آب را اضافه کنید.

آب را کم کم اضافه کنید. از دست خود برای خمیر کردن کمک بگیرید. دقت داشته باشید که آب را یک مرتبه اضاف نکنید.

باید خمیر نرم و لطیفی را به دست آورید.

خمیر بدست امده را روی سطح کار قرار دهید. حالا به مدت 5 دقیقه خمیر را ورز دهید.

 

در نهایت خمیر اماده شده را درون ظرفی قرار داده و در مکان گرمی به مدت یک ساعت استراحت دهید.

آماده سازی مواد میانی سمبوسه

در ابتدا برای این که عطر و مزه سمبوسه شما بهتر شود باید تخم گشنیز و زیره را تفت دهید.

درون ظرفی تمام مواد را با هم مخلوط کنید.

 

دقت داشته باشید که پیازها را ریز خرد کنید.

نمک و فلفل مواد را هم اندازه کنید.

تخم گشنیز و زیره را هم کمی پودر کرده و به مواد میانی اضافه کنید.

 

خمیر را به تکه های کوچکی تقسیم کرده و هر تکه را با وردنه باز کنید.

خمیر باز شده را به دو نیم تقسیم کنید.

 

خمیر را به صورت قیف درآورده و یک تا دو قاشق از مواد میانی درون آن بریزید.

سپس لبه خمیر را محکم به هم بچسبانید.

از آب به عنوان چسب می توانید استفاده کنید. برای این که لبه های خمیر زیباتر باشند می توانید از یک چنگال استفاده کرده و لبه ها را حالت دهید.

 

تابه را روی اجاق گاز قرار داده و درون آن روغن بریزید.

میرهای پر شده از مواد را درون روغن سرخ کنید.

 

منبع:

wikihow

درباره article

حتما ببینید

سیب زمینی برشته

سیب زمینی برشته با پنیر پارمسان و سیر به عنوان بغل بشقابی

سیب زمینی برشته با پنیر پارمسان و سیر به عنوان بغل بشقابیRate this post سیب …

یک دیدگاه

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شانزده + چهارده =