طرز تهیه مارمالاد به بدون نیاز به ژلاتین
طرز تهیه مارمالاد به هم راحته هم خود مارمالاد خوشمزس
قبلا هم طرز تهیه مربای به با پوست رو در سایت گذاشتم. مارمالاد به هم یه گزینه عالی برای صبحانه یا استفاده در شیرینی ها و نان ها هست.
اگر عضو کانال آشپزی ایران پخت در ایتا بشین، میتونید هر روز آموزش ها و روزمرگی ها کانال رو دنبال کنید و تبدیل به یه کدبانوی خوش سلیقه بشین. فیلم های اموزشی رو در کانال بارگزاری میکنم پس کافیه روی لینکی که گذاشتم بزنید و عضو بشین
مواد لازم:
- به یک کیلو
- شکر یک لیوان دسته دار فرانسوی
طرز تهیه مارمالاد به
اول به ها رو بشورین تا تمام کرکای روش کاملا پاک بشن.
حالا از کناره ها چهار قاچ کنین. یعنی مرکز هسته دارش بصورت یه مستطیل بلند دربیاد. بطوری که هسته ها دیده بشن اما کنده نشن.
حالا هم به ها رو وهم قسمت هسته دار رو بریزین توی تابه یا قابلمه مناسب وبه اندازه ای آب بریزین که روی به ها رو کاملا بگیره. با حرارت متوسط رو به پایین، حدود سی دقیقه بهشون فرصت پخت بدین.
چرا به ها رو با قسمت هسته دار میذاریم بپزه؟؟؟
چون همونطوری که میدونین در تهیه مارمالادها ،از پودر یا ورق ژلاتین بهره میبرن. ولی هسته ی به ها بطور خدادای این خاصیت رو داره ونیازی به استفاده از ژلاتین در تهیه مارمالادش نیست.
بعدا از پختن به ها ،قسمتهای هسته دار رو دربیارین ومابقی رو توی خرد کن بریزین ومیکس کنین. میزان میکس به ها،به سلیقه خودتون بستگی داره.حالا به های میکس شده رو با یه لیوان شکر ونصف لیوان آبجوش و دوباره قسمتهای هسته دار بذارین رو شعله واحازه بدین بجوشه .
بعد حرارتو خیلی کم کنین و رو در قابلمه یا تابه دم کنی بذارین وحدود یساعت بهش فرصت رنگ دهی ودم کشی بدین. بعد یک ساعت، غلظت موادتونو چک کنین واگه باب میلتون بود زیر حرارتو خاموش کنین و یک روز اجازه بدین همینطوری بمونه. تو قابلمه با دمکنی.
فرداش ،در تابه رو وردارین یه مارمالاد خوشرنگ منتظر شماست. قسمتهای هسته دار رو بیرون بندازین واصل مواد رو توی شیشه های تمیز ،برا استفاده به یخچال منتقل کنین. اگه محدودیت جا دارین مشکلی نیست. شیشه های درب فلزی رو انتخاب کنین ومارمالاد رو بریزین ودرشو کیپ کنین.
یه قابلمه پر آب کنین وشیشه ها رو بچینین توش..آب تا اونجایی که تا لبه شیشه ها برسه.. حالا بذارین بجوشه،از موقع جوش اومدن ده دقیقه زمان بگیرین وبعدا حرارتو خاموش کنین..وشیشه ها رو بیارین بیرون وبصورت سر وته روی یه حوله قرار بدین تا کاملا خنک بشن…این مارمادها ی کنسروی رو راحت توی کابینت ،یا یه جای خنک ،میتونین ماهها نگهداری و استفاده کنین.
سایر نکات مارمالاد به
- میزان شیرینی مارمالادتون ،به سلیقه خودتون بستگی داره. ولی اگه به هاتون شیرین هستن این مقدار شکر دستور کافیه. ولی اگه به هاتون ترشه ،بهتره یکم شکر رو بیشتر بریزین.
- اگه تو تابه یا قابلمه مسی وبا در بسته مربا یا مارمالاد به رو درست کنین ،نتیجه کار خوشرنگتره.
- از نظر من چون عطر وطعم به ،خودش عالیه من از هل وزعفران استفاده نکردم. شما دوست داشتین طبق سلیقتون روی افزایش طعم وعطرش از دانه هل با کمی زعفران کمک بگیرین.
براتون آرزوی دل خوش و تنی سلامت دارم
اگر این دستور غذا را دوست داشتید، لطفاً یک امتیاز ستاره به این آموزش بدین و نظرتون رو کامنت کنید. رتبه بندی ستاره ها به بقیه کمک می کنه دستور العمل های من را پیدا کنند، و حمایت شما برای من بسیار مهم است!