خانه / غذای اصلی / غذای ایرانی / طرز تهیه دلمه برگ انگور به صورت تصویری مرحله به مرحله

طرز تهیه دلمه برگ انگور به صورت تصویری مرحله به مرحله

طرز تهیه دلمه برگ انگور سخت نیست. دلمه برگ  انگور از آن دسته از دلمه هایی است که بسیار خوشمزه است و طرفداران زیادی دارد. طرز تهیه دلمه برگ انگور ساده ولی طولانی است. این غذا بدون گوشت آماده می شود و در فصل بهار به صورت ویژه طبخ می شود.

با ایران پخت همراه باشید تا طرز تهیه دلمه برگ انگور را یاد بگیرید.

طرز تهیه دلمه برگ انگور
طرز تهیه دلمه برگ انگور

 

مواد لازم برای تهیه دلمه برگ انگور

 برگ مو  ۵۰۰ گرم
 روغن زیتون  ۰.۷۵ فنجان
 کشمش یا زرشک ۰.۲۵ فنجان
 پیاز ۳ فنجان
آب ۰.۵ فنجان
فلفل فرنگی شیرین ۰.۵ قاشق مرباخوری
فلفل سیاه ۰.۵ قاشق مرباخوری
شوید ۰.۷۵ فنجان
جعفری ساطوری شده ۰.۷۵ فنجان
برنج ۰.۲۵ فنجان
نمک ۰.۲۵ فنجان

 

طرز تهیه دلمه برگ مو

در ابتدا باید این نکته بیان شود که مواد میانی این دلمه اختیاری است. شما می توانید از گوشت چرخی، لپه، سویا و … استفاده کنید. در این مطلب ساده ترین روش با مواد میانی آموزش داده می شود.

تابه ای را روی اجاق گاز قرار داده و مقداری روغن در آن بریزید.

Persian recipes, Eye swoon, shiva rose

 

پیاز را درون تابه ریخته و کمی تفت دهید. نیازی به سرخ کردن نیست. کمی که پیاز سبک شد، کشمش یا زرشک را اضافه کنید.

stuffed Grape Leaves, Shiva Rose, persian recipes

 

برنج را که از قبل پخته اید درون تابه بریزید. زیر حرارت را کم کنید.

Stuffed grape leaves, Persian Recipes

 

سبزی را ساطوری کرده و به تابه اضافه کنید.

نمک و فلفل را هم اندازه کنید. سبزی های دلمه بسیار معطر هستند. پس نیازی به اضافه کردن ادویه خاصی نیست.

Stuffed Grape Leaves, Shiva Rose recipes, Persian cooking

 

حالا از مواد میانی لای برگ مو گذاشته  و دلمه را بپیچید.

دلمه برگ مو به روش های مختلفی پیچیده می شود. در ادامه به صورت تصویری نحوه پیچیدن دلمه برگ انگور اموزش داده می شود.

نحوه پیچیدن دلمه برگ انگور

dolmeh-wraping-614x1024

 

حالا درون قابلمه ای کمی آب ریخته و دلمه ها را درون قابلمه بچینید.

یک بشقاب (یا چیز دیگری که سنگین است) را بر روی دلمه قرار دهید تا اطمینان حاصل کنید که آنها در اثر حرارت باز نمی شوند.

درب قابلمه را گذاشته و اجازه بدهید دلمه های برگ انگور برای 30 تا 45 دقیقه بپزند.

برای چاشنی هم از آب لیمو، رب انار و هر چیزی که دوست دارید استفاده کنید.

 

طرز تهیه دلمه برگ انگور به صورت تصویری مرحله به مرحله
به این پست نمره دهید (1 تا 5)

درباره article

حتما ببینید

طرز تهیه فلافل تصویری – فلافل خانگی

فلافل یکی از غذاهای محبوب هست که اگر درست و اصولی پخته بشه خوردنش خیلی …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

8 + یازده =