» مطالب » دانش تغذیه » آشپزی بدون » بدون فر » طرز تهیه راحت الحلقوم با نشاسته ذرت و بدون ژلاتین
طرز تهیه راحت الحلقوم
بدون فر - دسر - شیرینی - مطالب

طرز تهیه راحت الحلقوم با نشاسته ذرت و بدون ژلاتین

آبان 14, 1403 70107

طرز تهیه راحت الحلقوم با نشاسته ذرت و بدون ژلاتین

راحت الحلقوم یک شیرینی بر پایه ژل نشاسته و شکر هست. داخل انواع ممتاز این شیرینی از خرما و مغزیجاتی مثل گردو و پسته استفاده می شود. طعم هایی مثل دارچین و نعنا هم بسیار رایج است.

راحت الحلقوم یکی از شیرینی‌های سنتی و محبوب در ایران و سایر کشورهای خاورمیانه است. این شیرینی به طور سنتی از نشاسته، شکر و عطرهای طبیعی مانند گلاب یا عرق نعنا تهیه می‌شود. تاریخچه راحت الحلقوم به دوران عثمانی بازمی‌گردد و این شیرینی به دلیل بافت نرم و خوشمزه‌اش مورد توجه قرار گرفته است.

راحت الحلقوم به عنوان یکی از شیرینی‌های مهم مهمانی‌ها و مناسبت‌های ویژه در فرهنگ ایرانی و ترکیه‌ای شناخته می‌شود. اغلب با گردو، پسته یا نارگیل تزئین می‌شود و بسته‌بندی آن به صورت مکعب‌های کوچک و قرار دادن در جعبه‌های زیبا، خود بخشی از سنت‌های ایرانی است. در اواخر قرن نوزدهم، راحت الحلقوم به اروپا معرفی شد و به تدریج در کشورهای غربی نیز محبوبیت یافت.

این شیرینی نه تنها به عنوان یک دسر، بلکه به عنوان یک هدیه نیز در فرهنگ‌های مختلف عرضه می‌شود.

فیلم طرز تهیه راحت الحلقوم با نشاسته ذرت را در کانال آشپزی ایران پخت قرار دادم.

اگر عضو کانال آشپزی ایران پخت در ایتا بشین، میتونید هر روز آموزش های کانال رو دنبال کنید و تبدیل به یه کدبانوی خوش سلیقه بشین. فیلم های اموزشی رو در کانال بارگزاری میکنم و شما در سایت فقط عکس کارها رو میبینید. پس کافیه روی لینکی که گذاشتم بزنید👆 و عضو بشین

مواد لازم:

  • 🍊یک پیمانه شکر
  • 🍊نصف پیمانه نشاسته ذرت
  • 🍊نصف قاشق چایخوری رنده پوست پرتقال
  • 🍊یک و نیم پیمانه آب پرتقال
  • 🍊یک قاشق چایخوری کره

طرز تهیه راحت الحلقوم با نشاسته ذرت و بدون ژلاتین

پرتقال را بشویید و با رنده ریز، پوست نارنجی اون رو رنده کنید. از قسمت سفید رنگ چیزی رنده نکنید. چون باعث تلخ شدن شیرینی میشه.

 

طرز تهیه راحت الحلقوم با نشاسته ذرت

شکر، نشاسته ذرت، رنده پوست پرتقال و آب پرتقال رو داخل یه تابه بریزین. با همزن دستی هم بزنید تا کاملا یکدست و مخلوط بشن.

تابه را روی حرارت ملایم قرار بدین. مرتب به همزدن ادامه بدین تا مواد به غلظت برسه. اگر حین کار، مواد رو به حال خودش رها کنید قطعا ته میگیره و کار خراب میشه.

 

بعد از این که مواد غلیظ شد، یک قاشق چایخوری کره اضافه کنید و مجدد به همزدن ادامه بدین.

حدود 10 تا 15 دقیقه دیگه مواد رو هم بزنید. زمانی آماده هست که به راحتی از ظرف جدا شود. غلظت مواد در فیلم کاملا نمشون داده شده.

اجازه بدین چند دقیقه بگذره و مواد از اون داغی و حرارت اولیه بیفته. بعد داخل کیسه فریزر یا سلفون قرار بدین و کیسه و خوب جمع کنید تا قالبی بشه.

طرز تهیه راحت الحلقوم با نشاسته ذرت

یک شب تا صبح صبر کنید تا راحت الحلقوم کاملا ببنده و به شکل قالب دربیاد.

طرز تهیه راحت الحلقوم با نشاسته ذرت بدون ژلاتین

بعد با چاقوی چرب برش بزنید. در پودر نارگیل یا شکر بغلتانید و در ظرف سرو بچینید.

نکات:

  • با پرتقال، نارنگی و کیوی میتونید درست کنید.
  • اگر آب میوه شما ترش هست میزان شکر را کمی بیشتر کنید.
  • از آب میوه طبیعی استفاده کنید. آب میوه های صنعتی موقع حرارت دیدن، تلخ میشن.

طرز تهیه راحت الحلقوم با نشاسته ذرت

نکات نگهداری راحت الحلقوم

نگهداری این شیرینی خوشمزه نیاز به دقت و توجه به برخی نکات دارد تا این شیرینی خوشمزه و نرم، طعم و کیفیت خود را حفظ کند. در ابتدا، راحت الحلقوم را در ظرفی محکم و در بسته نگهداری کنید تا از جذب رطوبت و آلودگی‌ها جلوگیری شود. بهترین مکان برای نگهداری آن، محیطی خشک و خنک است، مانند کابینت یا داخل یخچال.

در صورت امکان، از کاغذ مومی یا پارچه نازک برای جدا کردن تکه‌های راحت الحلقوم قبل از قرار دادن در ظرف استفاده کنید تا تکه‌ها به هم نچسبند. همچنین، هرگز راحت الحلقوم را در کنار مواد غذایی عطر دار نگهداری نکنید، زیرا ممکن است طعم آن تغییر کند.

رعایت این نکات به شما کمک خواهد کرد تا از لذت خوردن راحت الحلقوم برای مدت طولانی‌تری بهره‌مند شوید.

اگر این دستور را دوست داشتید، لطفاً یک امتیاز ستاره به این آموزش بدین و  نظرتون رو کامنت کنید. رتبه بندی ستاره ها به بقیه کمک می کنه دستور العمل های من را پیدا کنند، و حمایت شما برای من بسیار مهم است!

به این نوشته امتیاز بدهید!

امتیاز 5.00
admin

admin

خیلی چیزها دست به دست هم دادن تا به فکر راه انداختن این سایت بیفتم، که مهمترینش عشق من به آشپزی و شیرینی پزی بود. کمکت میکنم با همون مواد اولیه ای که در منزل داری بهترین غذاها و شیرینی ها رو درست کنی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • ×
    ورود / عضویت