خانه / غذای اصلی / غذای خارجی / طرز تهیه تارت اسفناج

طرز تهیه تارت اسفناج

تارت اسفناج یک غذای مجلسی و رسمی برای پذیرایی از مهمانهای شماست. این تارت گیاهی تلفیقی زیبا از اسفناج و پنیر فتا با پایه ای ترد است.

مواد لازم برای تارت اسفناج مجلسی :

 اسفناج 500 گرم
آرد دو پیمانه
 کنجد یک قاشق غذاخوری
 روغن زیتون دو قاشق غذاخوری
موسیر و سیر به اندازه دلخواه
نمک و فلفل قرمز به اندازه دلخواه
پنیر 100 گرم
تخم مرغ 3 عدد

 

تارت اسفناج
تارت اسفناج

دستور تهیه پایه ی تارت:

از قبل فر را با حرارت ۲۲۰ درجه سانتی گراد گرم کنید.
آردها، ۱ قاشق غذاخوری نمک و ۲ قاشق غذاخوری کنجد را با هم ترکیب کنید.

یک سوم پیمانه روغن زیتون و آب را به آن ها اضافه کنید و خمیر را ورز دهید تا فرم بگیرد.
خمیر را گرد کنید.

سپس آن را به قطر ۳۰ سانتی متر باز کنید و در قالب تارت ۲۴ سانتی متری (با کفی جدا شونده) قرار دهید.

خمیر اضافی را بگیرید.
خمیر کف قالب را با چنگال سوراخ کنید و پایه ی تارت را برای حدود ۳۵ دقیقه تا قهوه ای طلایی و ترد شود، بپزید.

آن را از فر خارج کرده و روی توری قرار دهید تا خنک شود.

Image result for Spinach Tart

دستور تهیه مواد میانی تارت اسفناج:

حرارت فر توکار را به ۱۸۰ درجه سانتی گراد کم کنید.
اسفناج را به همراه یک چهارم پیمانه آب در قابلمه ی بزرگی بریزید و برای حدود ۶ دقیقه تا نرم شود، بپزید.

آن را در آبکش بریزید.
وقتی که خنک شد آن را در پارچه ای تمیز ریخته و آب اضافی آن را بگیرید. اسفناج را خرد کنید.

قابلمه را خشک کنید و ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون را روی حرارت متوسط در آن گرم کنید.
موسیر، سیر و فلفل قرمز را به آن اضافه کنید.

آن ها را برای حدود ۴ دقیقه تا موسیر نرم شود تفت دهید (مواد را مدام هم بزنید). آن را به همراه اسفناج در کاسه ای بریزید.

پنیر فتا، تخم مرغ و نصف قاشق چایخوری نمک به آن اضافه کنید و خوب با هم ترکیب کنید.
مواد میانی را در پایه تارت بریزید و نصف قاشق چایخوری کنجد روی آن بپاشید.

تارت را برای ۳۰ تا ۳۵ دقیقه در فر بپزید. تارت را برای ۱۰ دقیقه کنار بگذارید تا کمی خنک شود.
بر روی تارت کمی فلفل قرمز بپاشید و آن را گرم میل کنید.

درباره article

حتما ببینید

طرز تهیه مرغ تریاکی

طرز تهیه مرغ تریاکی (تری یاکی)

اگر به دنبال این هستین که از شر دستور پخت های تکراری پختن مرغ خلاص …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

2 × 4 =