خانه / غذای اصلی / رژیم غذایی بدون گلوتن / طرز تهیه مارشمالو شکلاتی بدون گلوتن

طرز تهیه مارشمالو شکلاتی بدون گلوتن

طرز تهیه مارشمالو شکلاتی بدون گلوتن بسیار ساده است. مارشمالوهای کوچک شکلاتی بافت بیار نرم و لطیفی دارند و بسیار خوشمزه هستند. مارشمالو  یک دسر فرانسوی است که حالت نرمی دارد و در دهان به راحتی آب می‌‎شود.

با ایران پخت همره باشید تا طرز تهیه مارشمالو را یاد بگیرید.

 

مواد لازم برای تهیه مارشمالو شکلاتی

2 قاشق غذا خوری کره به دمای محیط رسیده
1/4 فنجان شکر
1 فنجان شیر گرم
1/4 قاشق چای خوری نمک
1/4 فنجان مارشمولوی کوچک
شکلات تلخ خرد شده (1و3/4 فنجان)
1 قاشق چای خوری عصاره وانیل

طرز تهیه مارشمالو شکلاتی
طرز تهیه مارشمالو شکلاتی

طرز تهیه مارشمالو شکلاتی بدون گلوتن

در یک کاسه متوسط، 2 قاشق غذاخوری کره، شکر، شیر گرم و نمک را با هم مخلوط کنید.

روی اجاق گاز صفحه ای قرار داده و زیر حرارت را متوسط کنید. مخلوط را به طور مداوم هم زده و سپس 3 دقیقه صبر کنید تا مواد قوام بگیرد.

سپس شکلات و وانیل را اضافه کنید. زیر حرارت را خاموش کنید.  تا زمانی که شکلات و مارشمالوها آب شوند مخلوط را هم بزنید.

حالا مواد ذوب شده را در سینی ریخته و با کاردک سطح آن را صاف و یکدست کنید.

سینی را برای د ساعت در یخچال قرار دهید. سپس آن ها را به قطععات دلخواه برش بزنید.

مارشمالو شکلاتی را برای یک هفته درون ظرفی که پوشش دارد درون یخچال می تونید نگه داری کنید.

برای تهیه مارشمالو از نشاسته استفاده می شود که حاوی گلوتن است. اما با این روش به راحتی می توانید مارشمالو بدون گلوتن درست کنید.

طرز تهیه مارشمالو شکلاتی بدون گلوتن
به این پست نمره دهید (1 تا 5)

درباره article

حتما ببینید

املت راتاتویی

املت راتاتویی املت سبزیجات بدون گلوتن و دانشجویی

املت راتاتویی یکی از آسان‌ترین و مقوی‌ترین صبحانه‌هاست که شما می‌توانید درست کنید. این املت وقتی …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دو × سه =