» مطالب » رسپی ها » غذاهای اصلی » چاشنی » مربا » مربا خرمالو بدون شکر بدون ژلاتین
مربا خرمالو
مربا - مطالب

مربا خرمالو بدون شکر بدون ژلاتین

آبان 23, 1403 3052

مربا خرمالو بدون شکر بدون ژلاتین با طعمی متفاوت و خوشمزه.

این دستور ساده مربای خرمالو 3 ماده نیاز داره. یک دستور فوق العاده است!

این مربا سرشار از طعم میوه تازه و خوشمزه خرمالو است. فاقد شکر و ژلاتین هست و در کمتر از 30 دقیقه آماده میشه!

خرمالو یک میوه پاییزی هست و فقط در این فصل پیدا میشه. حتی در مجهرتزین گلخانه ها هم نمیشه خارج از فصل پاییز، درخت خرمالو پرورش داد. پیشنهاد میکنم خواص خرمالو را حتما مطالعه کنید.

خرمالو در طب سنتی ارزش زیادی داره و سرشار از خاصیته. اگر دوست دارین مدت بیشتری طعم این میوه رو بچشید، تهیه مربا یه گزینه عالی هست.

دستورهای متفاوتی برای مربای خرمالو وجود داره. اینم یه دستور ساده و سریع هست و ارزش امتحان کردن رو داره.

چون شکر استفاده نمیکنیم، باید از خرمالوهای کاملا رسیده و شیرین استفاده کنید.

به نظرم خود خرمالو مزه و عطر خاصی داره اما در صورت تمایل از وانیل یا دارچین و زنجبیل هم میتونید جهت اضافه کردن عطر به مربا استفاده کنید.

فیلم طرز تهیه مربا خرمالو را در کانال آشپزی ایران پخت بارگزاری میکنم.

اگر عضو کانال آشپزی ایران پخت در ایتا بشین، میتونید هر روز آموزش های کانال رو دنبال کنید و تبدیل به یه کدبانوی خوش سلیقه بشین. فیلم های اموزشی رو در کانال بارگزاری میکنم و شما در سایت فقط عکس کارها رو میبینید. پس کافیه روی لینکی که گذاشتم بزنید👆 و عضو بشین

مواد لازم:

  • 4 عدد خرمالو
  • یک قاشق غذاخوری دانه چیا
  • یک قاشق غذاخوری آبلیمو
  • 2-3 قاشق آب

طرز تهیه مربا خرمالو بدون شکر بدون ژلاتین

خرمالوها رو پوست بگیرید. به صورت مکعبی خرد کنید و داخل یه قابلمه بریزین.

آبلیمو و آب را اضافه کنید و حرارت را زیاد کنید تا مواد به جوش بیان.

بعد از اینکه جوش آمد، حرارت رو کم کنید و بزارین به مدت 20 تا 25 دقیقه مواد بجوشن.

با پشت قاشق یا چنگال یا پوره کن سیب زمینی، خرمالوهای پخته رو له کنید.

دانه چیا رو اضافه کنید و بزارین 5 دقیقه دیگه با حرارت کم بپزن. دانه چیا غلظت و قوام لازم رو به مربا میده.

مربا خرمالو

حرارت رو خاموش کنید. صبر کنید تا مربا از داغی بیفته. تا اینجا مربا خرمالو آمادست.

اگر دوست دارین حالت مارمالاد داشته باشه داخل مخلوط کن بریزین و پوره کنید.

بعد از این که کاملا سرد شد داخل شیشه تمیز بریزین.

مربا خرمالو

نکات مهم:

  1. حتما از خرمالوهای شیرین استفاده کنید. اگر خرمالو شیرین نیست هم وزن خرمالو شکر اضافه کنید. مثلا نیم کیلو خرما، نیم کیلو شکر و نصف استکان آب نیاز داره.
  2. با حرارت کم بپزید و حواستون باشه که خرمالو ته نگیره.
  3. از قابلمه ای استفاده کنید که ته اون ضخیم باشه. وگرنه مواد زود میسوزه.
  4. خرمالو هر چقدر هم شیرین باشه بازم طعم گس داره و این طبیعیه. بنابراین مربا خرمالو هم ممکنه این حالت گس رو در میزان خیلی کم برای شما ایجاد کنه.
  5. این مربا تا دو هفته در یخچال قابل نگهداری است.

شاید این آموزش ها هم براتون مفید باشه:

اگر این دستور را دوست داشتید، لطفاً یک امتیاز ستاره به این آموزش بدین و  نظرتون رو کامنت کنید. رتبه بندی ستاره ها به بقیه کمک می کنه دستور العمل های من را پیدا کنند، و حمایت شما برای من بسیار مهم است!

به این نوشته امتیاز بدهید!

امتیاز 5.00
admin

admin

خیلی چیزها دست به دست هم دادن تا به فکر راه انداختن این سایت بیفتم، که مهمترینش عشق من به آشپزی و شیرینی پزی بود. کمکت میکنم با همون مواد اولیه ای که در منزل داری بهترین غذاها و شیرینی ها رو درست کنی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • ×
    ورود / عضویت