کیک کافی شاپی کرامبل سیب
کیک کافی شاپی کرامبل سیب یک کیک خوشمزه و شیک و مجلسی هست.
کیک کرامبل سیب، یکی از دسرهای محبوب و قدیمی است که به خاطر طعم لذیذ و بافت دلپذیرش محبوبیت داره. این کیک از طبقات مختلفی تشکیل شده است. لایه ای از سیب های تازه که معمولاً با دارچین و شکر طعم دار شدند. و لایه ای از مخلوط آرد، شکر و کره که به شکل کرامبل بر روی سیب ها قرار میگیره.
زمانی که این کیک در فر میپزه، کرامبل به رنگ طلایی در میاد و بافتی ترد و خوشمزه پیدا میکنه.
تاریخچه کرامبل به اوایل قرن بیستم در بریتانیا برمیگرده. در آن زمان، مردم برای استفاده از میوه های فصل و تهیه غذاهای خوشمزه و اقتصادی به دنبال راه های جدید بودند.
کرامبل به عنوان راهی برای استفاده از میوه هایی مانند سیب، گلابی و توت فرنگی روی کار آمد. این دسر سریع و آسان به سرعت در بین خانواده ها محبوب شد، زیرا نیاز به مواد اولیه فراوان نداشت. علاوه بر این میتونست به آسانی با میوه های موجود در خانه تهیه بشه.
با گذشت زمان، کرامبل سیب به یک دسر کلاسیک تبدیل شد و در رژیم های غذایی مختلف از جمله غذاهای خانگی و رستوران ها جایی ویژه پیدا کرد. از آن زمان، روش های زیادی برای تهیه این دسر ابداع کردن. و امروز می توان آن را با طعم ها و افزودنی های متنوعی مانند آجیل، وانیل یا خامه سرو کرد.
کیک کرامبل سیب نه تنها نشان دهنده خلاقیت آشپزی است، بلکه یادآور استفاده خلاقانه از مواد اولیه موجود و خردمندی در تهیه غذاست.
طرز تهیه کرامبل سیب آلمانی هم در سایت آموزش داده شده است.
اگر طرفدار شیرینی هایی با سیب هستید، طرز تهیه کوکی سیب و کیک سیب و دارچین مجلسی و کیک سیب بدون فر رو هم ببینید.
اگر عضو کانال آشپزی ایران پخت در ایتا بشین، میتونید هر روز آموزش های کانال رو دنبال کنید و تبدیل به یه کدبانوی خوش سلیقه بشین. فیلم های اموزشی رو در کانال بارگزاری میکنم و شما در سایت فقط عکس کارها رو میبینید. پس کافیه روی لینکی که گذاشتم بزنید و عضو بشین
مواد لازم:
- آرد قنادی 250 گرم معادل دو پیمانه
- دو عدد تخم مرغ کوچک یا یک عدد تخم مرغ بزرگ
- 120 گرم شکر معادل دو سوم پیمانه سرخالی + 50 گرم جداگانه برای شیرین کردن سیب
- یک پنس نمک
- آرد بادام 50 گرم
- کره سرد 150 گرم
- دو قاشق چایخوری بکینگ پودر
- 3 عدد سیب
- یک قاشق آبلیمو
- نصف قاشق چایخوری دارچین
طرز تهیه کیک کافی شاپی کرامبل سیب
در ابتدا باید سیب ها را آماده کنید. برای این کار، سیب ها رو پوست بگیرین و به صورت مکعبی برش بزنید.
همراه با 50 گرم شکر داخل تابه بریزین. دارچین و آبلیمو را هم اضافه کنید.
حدود 15 دقیقه سیب ها را بپزید تا کاملا نرم بشن و آب موجود در بافت سیب خشک بشه.
سیب ها رو کنار بزارین تا سرد بشن.
الان نوبت درست کردن خمیر کیک هست.
آرد قنادی و آرد بادام، بکینگ پودر، تخم مرغ، نمک، شکر و کره سرد را که به صورت مکعبی خرد کردین در یک کاسه بریزین.
به سرعت با نوک انگشتان مواد را با هم مخلوط کنید تا به صورت خرده نان دربیان. مخلوط را به مدت 15 دقیقه در یخچال استراحت بدین.
چنگ زدن زیادی، یا محیط گرم آشپزخانه باعث میشه تا کره ذوب بشه. برای همین باید خمیر را در یخچال بزارین تا مجدد سرد بشه و همون حالت خرده نان خودش رو حفظ کنه.
نصفی از خمیر را داخل قالب کمربندی با قطر 20 سانت بریزین و خوب با دست فشرده کنید.
اگر قالب کمربندی ندارین میتونید از قالب معمولی هم استفاده کنید. منتهی کاغذ روغنی رو بزرگتر از کف قالب بزارین. تا موقع بیرون کشیدن کیک مشکلی پیش نیاد.
مقداری از خمیر را به سمت دیواره ها هدایت کنید و با دست به قالب فشار بدین تا برای کیک دیواره درست کنید.
روی خمیر را با سیب های پخته و سرد بپوشانید.
باقی خمیر را روی سیب ها بریزین و به در همه جای کیک پخش کنید. نیازی به فشرده کردن خمیر نیست.
حالا قالب را 10 دقیقه در یخچال بزارین تا مجدد خمیر سرد بشه.
در این فاصله فر را روی 180 درجه روشن کنید تا گرم بشه.
کرامبل را بین 35 تا 40 دقیقه بپزید تا سطح اون کمی برشته بشه.
بعد از پخت هم اجازه بدین یک ساعت در محیط بمونه و خوب سرد بشه.
کیک کافی شاپی کرامبل سیب آمادست. با لذت بخورید!
در صورت تمایل میتونید مغز گردو هم به سیب ها اضافه کنید. یا این که میزان دارچین را بیشتر کنید. یا از ادویه هایی مثل جوز هندی و کمی میخک هم استفاده کنید.
اگر این دستور را دوست داشتید، لطفاً یک امتیاز ستاره به این آموزش بدین و نظرتون رو کامنت کنید. رتبه بندی ستاره ها به بقیه کمک می کنه دستور العمل های من را پیدا کنند، و حمایت شما برای من بسیار مهم است!