خانه / نان و شیرینی / کروسان شکلاتی را به راحتی در منزل درست کنید

کروسان شکلاتی را به راحتی در منزل درست کنید

کروسان شکلاتی را به راحتی در منزل درست کنید
4.8 (96%) 5 votes

کروسان شکلاتی یکی از نان های شیرین فرانسوی می باشد که از نرمی و لطافت خاصی برخوردار است. طرز تهیه کروسان شکلاتی به قدری ساده است که همه حتی افراد با مهارت اندک هم می تواند این نان را درست کند.

در ادامه با ایران پخت همراه باشید تا طرز تهیه نان کروسان فرانسوی را یاد بگیرید.

کروسان شکلاتی
کروسان شکلاتی

 

مواد لازم برای تهیه کروسان شکلاتی فرانسوی

  • خمیر آماده کروسان
  • زرده تخم مرغ
  • شکلات
  • شیر
  • خمیر بادام

 

طرز تهیه کروسان شکلاتی

در ابتدا خمیر را روی سطح صافی باز کنید.

 

در این دستور از خمیر بادام برای خوشمزه تر شدن استفاده شده است. بعد از باز کردن خمیر مقداری خمیر بادام را فقط در انتهای خمیر قرار دهید. حالا تکه ای از شکلات را روی خمیر بادام بگذارید.

 

سپس خمیررا رول کنید. خمیر را از قسمت پهن مثلث به سمت باریک ان به آرامی رول کنید تا همانند شکل شود. خمیرهای آماده شده را داخل سینی فر توکار با فاصله قرار دهید و 2 ساعت داخل فر خاموش به آنها استراحت دهید.

 

بعد از این کار زرده تخم مرغ را به همراه کمی شیر رقیق کرده و با برس روی نان ها را رومال کنید.

سینی را داخل فری که از قبل با دمای 200 درجه سانتی گراد روشن کرده اید و گرم شده است 15 – 20 دقیقه قرار دهید تا نان ها طلایی شوند.

  • به یاد داشته باشید که داخل سینی حتما کاغذ روغنی پهن کنید.

زمانی که نان کروسان آماد شد، آن ها را از فر خارج کرده و اجازه دهید تا سرد شوند.

مقداری شکلات را به روش بن ماری آب کرده و به صورت خط های رفت و برگشتی روی نان ها را تزیین کنید.

نکته:

  • مواد داخل کروسان را میتوانید با هر چیزی که دوست دارید مانند کشمش ، گردو ، کالباس ، مرغ و … جایگزین کنید.
  • می توانید این نان ها را پس از پخت در فریزر قرار دهید و در زمان مصرف گرم کنید بدون اینکه از کیفیت آن کم شود.

منبع:

www.instructables.com

درباره article

حتما ببینید

طرز تهیه نان همبرگر

طرز تهیه نان همبرگر در خانه

طرز تهیه نان همبرگر در خانهRate this post هیچ چیز به اندازه پیچیدن بوی نون …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

چهارده − ده =