کیک موز بدون آرد و گلوتن
کیک موز بدون آرد یه کیک خوشمزه و بدون گلوتن هست که قطعا نظر شما رو جلب میکنه.
با زندگی مدرن، روزی نیست که ما از نوع جدیدی از بیماری آگاه نباشیم. با توجه به تغییر سبک زندگی و رژیم غذایی ما، ده ها بیماری، از سندرم فرسودگی شغلی گرفته تا آلرژی های غذایی، به بخشی از گفتگوهای روزانه ما تبدیل شده.
یکی از مواردی که در 5 سال اخیر بارها به آن اشاره شده عدم تحمل گلوتن است!
امروزه پیدا کردن نان یا شیرینی های بدون گلوتن و حتی تهیه آنها در خانه تفاوت چندانی با تهیه یک کیک معمولی نداره. از آنجایی که بسیاری از مردم نه صرفا به دلیل بیماری، بلکه برای داشتن یک زندگی سالم تر، شروع به اجتناب از خوردن گلوتن کردند، محبوبیت محصولات بدون گلوتن افزایش پیدا کرده و دستور العمل های باورنکردنی اختراع شده😊
اگر به بخش بدون گلوتن سایت سری بزنید، دستورهای بدون آرد زیادی مثل کوکی شکلاتی بدون آرد، طرز تهیه پفک سیب زمینی، پنکیک با آرد ذرت و … رو مشاهده میکنید.
کینوا، به دلیل نداشتن گلوتن، یکی از محبوب ترین گیاهان هست. از این رو طرفداران زیادی داره. هر شیرینی یا غذایی که با کینوا درست میشه، هم بدون پلوتن هست و هم سالم تر و سرشار از خاصیت.
با این حال، نکته مهمی که باید قبل از استفاده از دستور العمل بدانید اینه که محصولات بدون گلوتن نمیتونن مثل محصولاتی که با آرد معمولی تهیه می شوند، بافت نرم و پوک و سبک داشته باشند.
اگر عضو کانال آشپزی ایران پخت در ایتا بشین، میتونید هر روز آموزش های کانال رو دنبال کنید و تبدیل به یه کدبانوی خوش سلیقه بشین. فیلم های اموزشی رو در کانال بارگزاری میکنم و شما در سایت فقط عکس کارها رو میبینید. پس کافیه روی لینکی که گذاشتم بزنید و عضو بشین
مواد لازم:
- 3 قاشق غذاخوری کره
- یک سوم پیمانه روغن
- یک پیمانه آرد کینوا
- 3 عدد تخم مرغ
- نصف پیمانه شکر قهوه ای یا سفید
- دو عدد موز متوسط
- یک سوم پیمانه پودر نارگیل
- نصف قاشق چایخوری وانیل
- یک و نیم قاشق چایخوری بکینگ پودر
- یک سوم پیمانه شیر
طرز تهیه کیک موز بدون آرد و گلوتن
همه مواد را در دمای محیط بزارین تا کاملا هم دما بشن.
موزهای نرم را انتخاب کنید.
فر را روی 160 درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم بشه.
کره، روغن و شکر را با همزن دستی یا برقی بزنید تا بافتی نرم و پوک پیدا کنه.
تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید و با همزن بزنید تا کاملا با هم مخلوط بشن.
وانیل و شیر را اضافه کنید.
موزها را در ظرفی جداگانه با چنگال کاملا له کنید و به مخلوط اضافه کنید و برای مدت بسیار کوتاهی مواد را هم بزنید.
در آخر آرد و بکینگ پودر را با هم الک کنید. به همراه پودر نارگیل به مواد اضافه و با لیسک کاملا با هم مخلوط کنید.
کف قالب کیک 22*22 سانت را کاغذ روغنی بزارین. مایه یکک را درون قالب بریزین و در همه جا به صورت یکنواخت پخش کنید.
قالب را یکی دو بار به زمین بکوبید تا هوای احتمالی داخل مایه خارج بشه.
کیک موز بدون آرد رو گلوتن را در دمای 165 درجه به مدت 40 دقیقه بپزید.
در صورت تمایل روی کیک را گردو یا فندق بریزید.