» مطالب » دانش تغذیه » آشپزی بدون » بدون شکر » دسر شیره انگور بدون شکر
دسر شیره انگور
بدون شکر - دسر - مطالب

دسر شیره انگور بدون شکر

آبان 29, 1403 1052

دسر شیره انگور یکی از قدیمی‌ ترین دسرهای شناخته شده هست که در هر منطقه و شهری اسم مخصوص به خودش و همین طور طرز تهیه منحصر به فرد خودش رو داره.

برای درست کردن این دسر میتونید از آرد یا نشاسته ذرت استفاده کنید. کره رو حین پخت اضافه کنید و یا بعد از اتمام پخت. روی دسر را با مغزیجات تزیین کنید تا نکنید. هر جوری دوست دارین درست کنید و در این هوای سرد خودتان را گرم نگه دارید.

قبلا هم طرز تهیه یک مدل دسر ارده شیره رو در سایت گذاشتم. این دسر نوع ساده ای از این قبیل دسرهاست.

اگر عضو کانال آشپزی ایران پخت در ایتا بشین، میتونید هر روز آموزش های کانال رو دنبال کنید و تبدیل به یه کدبانوی خوش سلیقه بشین. فیلم های اموزشی رو در کانال بارگزاری میکنم و شما در سایت فقط عکس کارها رو میبینید. پس کافیه روی لینکی که گذاشتم بزنید👆 و عضو بشین

مواد لازم:

  • 1 پیمانه شیره خرما یا انگور یا شیره توت
  • 3 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
  • 3 پیمانه آب
  • 1 قاشق غذاخوری کره
  • گردو یا پسته برای تزیین

طرز تهیه دسر شیره انگور

یک پیمانه شیره  رو با سه پیمانه آب مخلوط کنید.

سه قاشق غذاخوری نشاسته ذرت اضافه کنید و روی حرارت بزارین مدام هم بزنید تا به غلظت فرنی برسه.

یک قاشق کره اضافه کنید و مواد رو مخلوط کنید و حرارت رو خاموش کنید.

داخل ظرف سرو بکشید هم گرم و هم سرد قابل سرو کردن هست.

خواص شیره خرما

قبلا در مورد فواید شیره توت صحبت کردیم. شیره خرما یکی از شیرین‌ ترین و مغذی‌ ترین محصولات طبیعی است که از عصاره خرما به‌دست می‌ آید. تاریخچه تولید شیره خرما به هزاران سال پیش برمی‌گردد و به‌ویژه در فرهنگ‌ های خاورمیانه و شمال آفریقا به‌عنوان یک منبع انرژی و تغذیه مورد استفاده قرار می‌گرفته است. شیره خرما نه تنها طعمی شیرین و لذیذ دارد، بلکه پُر از مواد مغذی و ویتامین‌ هاست.

  •  غنی از ویتامین‌ ها و مواد معدنی است.
  • شیره خرما شامل آهن، پتاسیم، منگنز و ویتامین‌های گروه B می‌باشد که به بهبود عملکرد سیستم ایمنی، افزایش سطح انرژی و مقابله با خستگی کمک می‌کند.
  •  به دلیل دارا بودن فیبر، مصرف شیره خرما می‌تواند به بهبود سلامت گوارش و تنظیم سیستم هضمی کمک کند.
  •  شیره خرما به‌ عنوان یک منبع طبیعی انرژی شناخته می‌شود و می‌تواند به عنوان یک جایگزین سالم برای قندهای تصفیه‌شده مورد استفاده قرار گیرد.
  • این محصول به‌خاطر محتوای آنتی‌اکسیدانی خود نیز به محافظت از بدن در برابر آسیب‌های اکسیداتیو و بیماری‌های مزمن کمک می‌کند.
  • در نهایت، شیره خرما در آشپزی نیز کاربردهای فراوانی دارد و به‌عنوان شیرین‌ کننده طبیعی در تهیه انواع دسرها، نوشیدنی‌ ها و غذاها استفاده می‌شود.

به این نوشته امتیاز بدهید!

امتیاز 5.00
admin

admin

خیلی چیزها دست به دست هم دادن تا به فکر راه انداختن این سایت بیفتم، که مهمترینش عشق من به آشپزی و شیرینی پزی بود. کمکت میکنم با همون مواد اولیه ای که در منزل داری بهترین غذاها و شیرینی ها رو درست کنی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • ×
    ورود / عضویت