» آشپزی بدون » بدون تخم مرغ » نان هل سوئدی بدون تخم مرغ
بدون تخم مرغ - مطالب - نان - ویدئو

نان هل سوئدی بدون تخم مرغ

آذر 14, 1403 9091

نان هل سوئدی یه نون بسیار خوشمزه و معطر که مزه اون تا مدت ها یادتون میمونه😋

نان هل نشان‌ دهنده غنای فرهنگی و سنت‌ های غذایی مردم سوئد است. این نان خوشمزه که با ادویه‌ های خاصی مانند هل تهیه میشه، به عنوان یکی از نمادهای مهم در جشن‌ ها و مراسم‌ های مختلف در سوئد شناخته میشه.

مردم سوئد به مناسبت‌ های ویژه، مانند کریسمس و سال نو، این نان را تهیه کرده و به دوستان و خانواده خود هدیه می‌دهند.

این نون های خوشمزه و معطر یه صبحانه عالی در کنار یک فنجان چای یا قهوه هم هستند.

مردم سوئد این نون رو با دارچین هم درست میکنن. اما طعم هل یه چیز دیگس😊

پیشنهاد می کنم جهت دیدن فیلم های آموزشی و سایر آموزش های غذا و شیرینی عضو کانال آشپزی در ایتا بشین و علاوه بر این آموزش، هر روز شاهد آموزش های جدید باشین. 

مواد لازم 6 عدد نان:

برای خمیر

  • نصف پیمانه شیر
  • قاشق چایخوری خمیرمایه فوری
  • قاشق غذاخوری کره نرم در محیط
  • 2 قاشق غذاخوری شکر قهوه ای روشن یا شکر سفید
  • نصف قاشق چایخوری هل آسیاب شده
  • یک و نیم پیمانه آرد 
  • ⅛ قاشق چایخوری نمک

مواد میانی

  • قاشق غذاخوری کره 
  • قاشق غذاخوری شکر قهوه ای روشن یا شکر سفید
  • قاشق چایخوری هل آسیاب شده

مواد رومال

  • 1 عدد تخم مرغ 
  • قاشق شکر

نان هل سوئدی

طرز تهیه نان هل سوئدی

اول از همه بگم که بهترین نوع پودر هل که مورد استفاده قرار میگیره، پودر مغز هل هست. که فقط دونه های وسط رو شامل میشه. پوسته ی بیرونی از خودش بویی نداره و فقط حجم پودر هل رو زیاد می‌کنه.

خلاصه اگه می‌خواین عطر و بوی قوی تری داشته باشه حتما مغز هل رو آسیاب کنید ، اونم تازه تازه.

شیر را روی حرارت بزارین تا ولرم بشه. بعد خمیرمایه رو روی اون بپاشید و یه حبه قند هم داخلش بندازین. چند دقیقه صبر کنید تا فعال بشه.

در این فاصله کره، هل و شکر را با هم مخلوط کنید. اگر شکر قهوه ای روشن استفاده کنید رنگ نون زیباتر میشه. در صورتی که در دسترس نیست از شکر سفید استفاده کنید.

مخلوط کره و شکر و هل را به شیر و خمیرمایه اضافه کنید.

آرد را به نمک اضافه کنید و یک بار آرد را الک کنید. حالا آرد را کم کم به مایه اضافه کنید و هم بزنید تا خمیر یکدستی وسط ظرف جمع بشه.

خمیر رو حداقل 5 دقیقه خوب ورز بدین.

کف ظرف رو چرب کنید و خمیر رو در ظرف بزارین. روی ظرف رو بپوشونید و جای گرمی بزارین. بین 40 دقیقه تا یک ساعت زمان بدین تا حجم خمیر دو برابر بشه.

  • این مدت زمان بستگی به دمای محیط داره. پس شما ملاک رو دو برابر شدن خمیر در نظر بگیرین.

فیلینگ را آماده کنید.

زمانی که استراحت خمیر تمام شد و حجمش دو برابر شد باید مواد میانی را با هم مخلوط کنید.

سه قاشق کره، سه قاشق شکر و یک قاشق چایخوری پودر هل را با هم مخلوط کنید.

خمیر را به صورت یک مستطیل با ضخامت 3-4 میل باز کنید.

مواد فیلنیگ که با هم مخلوط شدند را روی خمیر بمالید. خمیر را مطابق فیلم تا بزنید.

حالا برش های یک اندازه ای روی خمیر بزنید. 6 برش مساوی بزنید.

هر برش را بردارین و از وسط برش بزنید. اما دقت کنید که بالای خمیر هنوز باید به هم چسبیده باشه. طبق فیلم برش ها را تاب بدین تا پیچ بخورن. و بعد هم فرم بدین.

خمیر را که فرم دادین و آماده شد، داخل سینی فر که کفش کاغذ گذاشتین با فاصله قرار بدین.

روی نون ها رو بپوشونید و برای نیم ساعت جای گرمی استراحت بدین.

فر را روی 220 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم بشه.

بعد از استراحت دوم، مواد رومال رو روی نون ها بزنید. با برس تخم مرغ هم زده رو روی نون بزنید و مقداری شکر روی نون بپاشید.

سینی فر را به مدت 12 دقیقه در فر گرم قرار بدین تا سطح نون طلایی بشه.

  • اگر منع مصرف تخم مرغ دارین، رومال شیر پرچرب اسپری کنید و بعد شکر بپاشید.

نان هل

نان هل خوشمزه با عطر و طعمی بی نظیر آمادست.

شیرینی اون کاملا اندازه هست و دل رو نمیزنه. اگر دوست داشته باشین میتونید بعد از پخت کمی عسل هم روی نون رومال بزنید.

اگر خمیرمایه فوری ندارین و یا نمیدونید چطور باید یک خمیرمایه رو فعال کنید، نحوه عمل آوری خمیرمایه را مطالعه کنید.

 

اینم نون هل یکی از خانم های فعال و همراه کانال آشپزیمون در ایتا😍
عالی شده و خداقوت.

به این نوشته امتیاز بدهید!

امتیاز 5.00
admin

admin

خیلی چیزها دست به دست هم دادن تا به فکر راه انداختن این سایت بیفتم، که مهمترینش عشق من به آشپزی و شیرینی پزی بود. کمکت میکنم با همون مواد اولیه ای که در منزل داری بهترین غذاها و شیرینی ها رو درست کنی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • ×
    ورود / عضویت