» مطالب » دانش تغذیه » آشپزی بدون » بدون تخم مرغ » طرز تهیه پیتزا رولی بدون پنیر
طرز تهیه پیتزا رولی
بدون تخم مرغ - پیتزا - ژله - مطالب

طرز تهیه پیتزا رولی بدون پنیر

آذر 4, 1403 3044

طرز تهیه پیتزا رولی بدون پنیر خیلی آسونه👌 اگر دوست داری به غذاهات تنوع بدی حتما این دستور ساده رو امتحان کن

پیتزا یکی از محبوب‌ ترین غذاهای جهانی هست که ریشه‌ های آن به ایتالیا برمیگرده. تاریخچه‌ پیتزا به زمان‌ های قدیم و به ویژه به دوران روم باستان و یونان میرسه. در آن زمان‌ ها، نان‌ های تختی با اضافه کردن مواد مختلف بر روی آن‌ ها تهیه می‌ شد که نوعی پیش‌ نمونه از پیتزاهای امروزی بود.

اما پیتزای مدرن که ما آن را می‌شناسیم، در قرن 18 و 19 میلادی در شهر ناپل ایتالیا شکل گرفت. در این دوران، مردم ناپل نان‌ های تختی را با سس گوجه‌ فرنگی، پنیر و سایر مواد تازه تزئین می‌کردند. در سال 1889، یک پیتزای مشهور به نام “پیتزا مارگریتا” توسط سرآشپز رافائل اسپیوزی برای ملکه مارگریتا از ایتالیا تهیه شد. این پیتزا با طعم‌های ساده و تازه، شامل گوجه‌ فرنگی، پنیر موزارلا و ریحان، نمایانگر رنگ‌ های پرچم ایتالیا بود و به عنوان نماد ملی ایتالیا شناخته شد.

با مهاجرت ایتالیایی‌ ها به کشورهای دیگه، پیتزا هم به دیگر نقاط جهان راه پیدا کرد و دستخوش تغییرات متعددی شد. در ایالات متحده، پیتزا در اواسط قرن 20 محبوبیت پیدا کرد و انواع مختلفی از آن به وجود امد.

امروزه، پیتزا به عنوان یک غذای سریع و خوشمزه در بسیاری از فرهنگ‌ ها و کشورها جا افتاده و انواع مختلفی از آن با طعم‌ ها و سبکی های متنوع در سراسر جهان موجوده. این غذا دیگر تنها به ایتالیا محدود نمیشه و به یکی از نمادهای جهانی فرهنگ غذایی تبدیل شده است.

قبلا در مورد طرز تهیه پیتزا بدون پنیر صحبت کردم و اموزشش در سایت هست. اما پیتزا رولی هم ساده هست و هم تنوع داره.

تازه به عنوان لقمه مدرسه بچه ها هم عالیه.

پیشنهاد می کنم جهت دیدن فیلم های آموزشی و سایر آموزش های غذا و شیرینی عضو کانال آشپزی در ایتا بشین و علاوه بر این آموزش، هر روز شاهد آموزش های جدید باشین. 

طرز تهیه پیتزا رولی بدون پنیر

برای درست کردن این پیتزا خوشمزه، ابتدا باید خمیر درست کنیم. طبق معمول همیشه، من خمیر جادویی بدون تخم مرغ رو پیشنهاد میکنم.

علاوه بر این که تخم مرغ نداره و سبکه، کیفیت بسیار عالی داره و برای انواع پیتزاها و نون قابل استفاده هست.

خب، اول خمیر رو طبق دستور درست کنید.

45 دقیقه تا یک ساعت زمان بدین تا حجم خمیر دو برابر بشه.

اگر خمیرمایه فوری ندارین اول باید خمیر رو عمل آوری کنید. نحوه عمل آوری خمیرمایه رو قبلا توضیح دادم.

بعد از این که خمیر استراحت کرد، به صورت مستطیل باز کنید و مواد میانی را روی خمیر بریزید.

مواد میانی پیتزا دلخواه هست و شما میتونید با توجه به مواد موجود در خانه، پیتزا رو درست کنید.

خمیر را رول کنید و بعد در اندازه های یکسان برش بزنید.

برش ها رو داخل سینی که کاغذ روغنی چرب شده کفش گذاشتین، بزارین.

سینی را در فری که از قبل روی 180 درجه گرم کردین قرار بدین و 15 تا 20 دقیقه زمان پخت در نظر بگیرین.

بازم دمای فرها متفاوته. همین که نان بپزه کافیه. نیازی به تغییر رنگ و برشته شدن نیست.

نکته:

  • چون پیتزا بدون پنیر هست، بهتره مواد میانی رو ریز خرد کنید تا از خمیر جدا نشن.
  • اگر از گوشت چرخی یا سوسیس استفاده میکنید، از قبل تفت بدین تا بپزن.
  • زمان پخت را با توجه به فر خودتون در نظر بگیرین.
  • پیتزا رولی بدون پنیر رو به راحتی در تابه دوطرفه هم میتونید درست کنید.

 

به این نوشته امتیاز بدهید!

امتیاز 5.00
admin

admin

خیلی چیزها دست به دست هم دادن تا به فکر راه انداختن این سایت بیفتم، که مهمترینش عشق من به آشپزی و شیرینی پزی بود. کمکت میکنم با همون مواد اولیه ای که در منزل داری بهترین غذاها و شیرینی ها رو درست کنی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • ×
    ورود / عضویت