» غذای کودک » انواع رومال برای براق کردن نان
انواع رومال
غذای کودک - مطالب - نان - نکات و تکنیک ها

انواع رومال برای براق کردن نان

آذر 16, 1403 80108

انواع رومال برای براق کردن نان

نقش اصلی رومال حفظ رطوبت روی پوسته نان و ایجاد رنگ پوسته نان هست. رومال باعث افزایش ماندگاری، كاهش سرعت بیاتی، افزایش درخشندگی ظاهری، بهبود‌ دهنده خواص حسی و واكنش‌ های قهوه‌ای شدن و در كل مشتری‌ پسندی نان میشه.

البته بعضی از نان های آماده صنعتی که ظاهری بسیار زیبا و براق دارند توسط براق کننده های صنعتی تزیین شدند.

باید بدونید که رومال های خانگی هیچ وقت به پای براق کننده ها نمیرسن. اما سالم هستن و عوارضی برای خورنده ایجاد نمیکنن.

نکته مهم بعدی که باید بهش توجه کنید اینه که برای داشتن نانی با سطح براق، باید از فری استفاده کنید که میزان بخار موجود در آن بالا باشد.

یکی از دلایلی که برای پخت نان، در فرهای خانگی کاسه آب قرار میدن همین مورد هست.

پیشنهاد می کنم جهت دیدن فیلم های آموزشی و سایر آموزش های غذا و شیرینی عضو کانال آشپزی در ایتا بشین و علاوه بر این آموزش، هر روز شاهد آموزش های جدید باشین. 

انواع رومال برای براق کردن نان

شاید این سوال برای شما هم پیش آمده باشه که رومال چی بزنم نونم براق و خوشگل بشه؟ 🤔

براق کردن سطح نان یکی از تکنیک‌ های مهم در پخت نان است که می‌تواند ظاهر نان را جذاب‌تر و دلپذیرتر کند. این کار مخصوصا برای نان هایی مثل نان صبحانه خونگی بسیار ارزشمنده. چون ایجاد اشتها میکنه.

در زیر به چند راهکار برای براق کردن سطح نان اشاره می‌کنیم:

  1. خامه صبحانه یک قاشق مرباخوری با سر چنگال بزنيد. با تخم مرغ کامل مخلوط کنید. روی نونتون رومال بزنید. اجازه بدید رومال کاملا خشک بشه دوباره رومال بزنید. حسابی براق و خوشرنگ میشه
  2. ترکیب خامه و شیر پر چرب
  3. اسپری شیر پر چرب
  4. آب ماست یا خود ماست با زرده تخم مرغ مخلوط کنید.
  5. شیر پرچرب با یک قاشق غذاخوری شکر قهوه ای هم بزنید تا شکر قشنگ حل بشه.
  6. یک قاشق مرباخوری آرد به همراه یک لیوان سر خالی آب روی حرارت بزارین. هم بزنید تا مثل فرنی بشه. در آخر یک قاشق چایخوری جوش شیرین مخلوط کنید و رومال بزنید.
  7. یک قاشق غذاخوری آرد و همراه یک لیوان سر خالی آب روی حرارت بزارین. هم بزنید تا مثل فرنی غلیظ بشه. در آخر یک قاشق مرباخوری پر شکر قهوه ای بریزید و هم بزنید تا حل بشه.
  8. سفیده تخم مرغ و با یه پنس نمک حسابی بزنید تا قشنگ باز بشه.
  9. آرد الک شده برای زیبایی
  10. زرده تخم مرغ به همراه یک قاشق غذاخوری روغن مايع.
  11. زرده تخم مرغ که کمی با 1 قاشق چای خوری خامه زده شود، پوسته قهوه ای تیره بسیار براق ایجاد می کند.

  12. زرده تخم مرغ با یک قاشق چایخوری شیر باعث میشه سطح نان قهوه ای روشن بشه.
  13. بعد از پخت نان کمی گلوکز با کمی آب مخلوط کنید. با برس روی نان بمالید.
  14. مخلوط شیره انگور یا خرما با آب باعث قهوه ای شدن سطح نان میشه.

انواع رومال نان بدون تخم مرغ

انواع رومال

اسپری آب به تنهایی رومال براقی را ایجاد نمیکنه. اما اگر بخواین چربی کمتری استفاده کنید عسل و شربت بار گزینه مناسبی است.

این نکته رو بدونید که رومال عسل سا شربت بار، برای نون هایی که قراره سطح اون ها رو با مغزیجات یا کنجد و سیاهدانه پوشش بدین عالیه.

انواع رومال

تخم مرغ هم گزینه بسیار عالی است. اگر دوست دارین سطح نان خیلی تیره بشه، یک بار رومال بزنید. صبر کنید رومال خشک بشه. مجدد رومال بزنید.

نکته:

  • اسپری کردن آب هنگام قرار دادن خمیر در فر به نرم نگه داشتن پوسته نان کمک می کند . بدون بخار، پوسته سفت میشه. در نتیجه نان خوب پف نمیکنه.
  • نان هایی که با زرده تخم مرغ، تخم مرغ کامل، یا زرده و شیر رومال میشن، پوسته ای براق و طلایی رنگ (به لطف چربی موجود در زرده) دارند.
  • رومال شیر و خامه به نان پوسته ای نرم با سطح مات میده.
  • اگر می خواهید تیره ترین و براق ترین سطح نان ممکن را داشته باشید، یک قاشق چایخوری شیر با یک زرده تخم مرغ مخلوط و رومال کنید.
  • شیر باعث رنگ گرفتن میشه اما درخشندگی نداره. مخصوصاً بعد از سرد شدن نان.

به این نوشته امتیاز بدهید!

امتیاز 5.00
admin

admin

خیلی چیزها دست به دست هم دادن تا به فکر راه انداختن این سایت بیفتم، که مهمترینش عشق من به آشپزی و شیرینی پزی بود. کمکت میکنم با همون مواد اولیه ای که در منزل داری بهترین غذاها و شیرینی ها رو درست کنی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • ×
    ورود / عضویت