کیک انار با سس انار برای شب یلدا
کیک انار با سس انار یکی از شیک ترین و خوشمزه ترین کیک هایی هست که برای شب یلدا میتونید آماده کنید.
یه کیک مرطوب و خوشمزه با یه سس خوشرنگ و چشم نواز. شگفت انگیز نیست؟!
چه مبتدی باشید چه یک قناد حرفه ای، این کیک مناسب شماست. روی هر میز، مانند یک پادشاه کوچک که با رنگ های روشن دانه های انار تزئین شده است، خودنمایی می کنه.
این کیک یه گزینه عالی برای شب یلداست.
شب یلدا، که به عنوان بلندترین شب سال شناخته میشه، یکی از جشن های باستانی و مهم ایرانیان هست. این شب که در شب آخر آذرماه برگزار میشه، نمادی از پیروزی نور بر تاریکی و آغاز فصل زمستان است.
ایرانیان در این شب با جمع شدن در کنار خانواده و دوستان، به دور هم نشسته و لحظاتی شاد و مفرح را تجربه میکنند. در این جشن، خوردن میوه ها و آجیل های مختلف مانند انار، هندوانه و خشکبار از جمله سنت های رایج به شمار میره. انار به عنوان نماد باروری و زندگی، در این شب مورد توجه ویژه ای قرار داره و بسیاری از خانوادهها به رسم و آیین خود، انار را در سفره یلدا قرار میدن.
من انار رو دوست دارم. نه فقط به خاطر رنگ قرمز زیبایی که داره!
در بسیاری از فرهنگ ها، از جمله ایران، انار نشان دهنده عشق، زندگی، شادی و امید به نور هست. و نگاه کردن به انار میتونه لذت بخش باشه و احساس امید و شادی رو در انسان زنده کنه.
تبارک الله احسن الخالقین❤️
پیشنهاد می کنم جهت دیدن فیلم های آموزشی و سایر آموزش های غذا و شیرینی عضو کانال آشپزی در ایتا بشین و علاوه بر این آموزش، هر روز شاهد آموزش های جدید باشین.
مواد لازم:
- تخممرغ 4 عدد
- شکر یک پیمانه
- وانیل یک قاشق چایخوری
- آب انار یک پیمانه
- روغن نصف پیمانه
- آرد دو پیمانه
- بیکینگ پودر یک قاشق مرباخوری
مواد سس انار:
- شکر یک قاشق غذاخوری
- نشاسته ذرت یک قاشق غذاخوری
- آب انار یک پیمانه
طرز تهیه کیک انار با سس انار
فر را روی دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید.
کف قالب رو کاغذ روغنی بزارین و یا چرب و آردپاشی کنید.
تخم مرغ ها را به همراه شکر و وانیل با همزن برقی بزنید تا کاملا کرمی و کشدار بشه. این مرحله اهمیت زیادی داره پس حتما با حوصله انجام بدین.
روغن و آب انار رو اضافه و در حد مخلوط شدن هم بزنید.
آرد و بکینگ پودر را داخل مواد الک کنید و با لیسک مواد رو با هم مخلوط کنید.
اگر دوست دارین دانه انار هم داخل کیک باشه، در این مرحله 125 گرم دانه انار به مواد کیک اضافه کنید.
مایه کیک را درون قالب بریزین و در فر به مدت 45 تا 50 دقیقه قرار بدین.
بعد از پخت اجازه بدین از حرارت بیفته بعد از قالب خارج کنید و بزارین تا سرد بشه.
درست کردن سس انار
مواد سس را داخل یه قابلمه با هم مخلوط کنید و روی حرارت بزارین. مرتب هم بزنید تا غلیظ بشه. بعد از روی حرارت بردارین.
زمانی که از داغی افتاد و هم دما با محیط شد روی کیک بریزین و با دانه های انار تزیین کنید.
یه روش دیگه هم برای درست کردن سس انار هست که باعث میشه رنگ سس همین قدر جذاب و خوشرنگ باشه.
250 گرم پودر قند را به همراه 4 تا 5 قاشق غذاخوری آب انار با هم مخلوط کنید و روی کیک سرد بریزین.