خانه / فیلم آموزشی / پخت نان در مایکروویو با فیلم آموزشی

پخت نان در مایکروویو با فیلم آموزشی

پخت نان در مایکروویو بسیار ساده و آسان است. شما می توانیدپخت نان در مایکروویو را خودتان در منزل انجام دهید! البته این نان شیرین نیست و برای صبحانه مناسب می باشد. اما اگر نان شیرین دوست داشتید همین دستور را با شکر به کار برید و در مدت 5 دقیقه یک نان خوشمزه درست کنید.

مواد لازم برای پخت نان

5 قاشق غذا خوری آرد همه منظوره
2-3 قاشق غذاخوری روغن
1 قاشق چای خوری بکینگ پودر
2-3 قاشق غذاخوری شیر
2 قاشق غذا خوری آب
1 تخم مرغ
1 قاشق چای خوری وانیل در صورت تمایل

روش پخت نان در مایکروویو

 

پخت نان در مایکروویو
پخت نان در مایکروویو

 

مواد را مخلوط کنید

مواد تشکیل دهنده را در یک کاسه بزرگ با یکدیگر ترکیب کنید. اول، 5 قاشق غذا خوری آرد سفیدرا درون کاسه بریزید.
در صورت امکان از آرد “سفید” استفاده کنید. آرد سفید حاوی پروتئین کمتری نسبت به آردهای دیگر است و برای نان های فوری بهتر است.

سپس بکینگ پودر و وانیل را هم اضافه کنید. بکینگ پودر باعث افزایش حجم نان می شود. اما مراقب باشید که بیش از حد اضافه نکنید. وانیل اختیاری است. بر فرآیند پخت تاثیر نمی گذارد و می تواند نان را خوش عطر و طعم کند.

یک تخم مرغ اضافه کنید. تخم مرغ را بشکنید و با مواد دیگر کاملا مخلوط کنید. اندازه تخم مرغ مهم نیست، اگرچه یک تخم مرغ بزرگتر نان را تا حدودی با کیفیت تر می کند.

2-3 قاشق غذاخوری شیر اضافه کنید. شما می توانید از هر شیری که ترجیح می دهید استفاده کنید: شیر گاو، شیر بادام، شیر برنج، شیر نارگیل، شیر کنجد.

2 قاشق غذاخوری آب اضافه کنید. اگر از آب استفاده نکنید نان شما خیلی خشک خواهد شد.

2-3 قاشق غذاخوری روغن اضافه کنید. شما می توانید از روغن زیتون، روغن گیاهی، روغن کلزا، روغن نارگیل استفاده کنید.

مواد را با هم ترکیب کنید

 

دست ها راشسته و بعد از خشک کردن کمی ان ها را چرب کنید. حالا خمیر را ماساژ دهید. باید ماساژ خمیر را  به مدت 2 تا 5 دقیقه انجام دهید. تا زمانی که خمیر شما منسجم شده و بافت لطیفی پیدا کند.

خمیر را شکل دهید.

 

با دست های خود خمیر را به شکل یک توپ یا شکل تخم مرغ دراورید. در واقع این همان شکل نهایی نان شما است.

خمیر را داخل ظرف مخصوص مایکروویو قرار دهید.

 

بیشتر ظروف سرامیکی و ظروف شیشه ای برای داخل مایکروویو مناسب هستند. به هیچ عنوان از ظروف فلزی برای داخل مایکروویو استفاده نکنید.

مایکروویو برای 5 دقیقه با گرمای زیاد روشن کنید.

 

به طور مرتب خمیر را از طریق پنجره مایکروویو بررسی کنید تا مطمئن شوید که روند پخت مناسب پیش می رود. اگر خمیر شروع به خشک شدن، پوسته پوسته شدن  کرد یعنی رطوبت را از دست داده است. باید نان را خارج کنید.

نان شما آماده است. نوش جان

wikihow

پخت نان در مایکروویو با فیلم آموزشی
5 (100%) 1 vote

درباره article

حتما ببینید

دیپ پیاز

دیپ پیاز فرانسوی به همراه فیلم

دیپ پیاز یه سس غلیظ و خوشمزه هست که خیای راحت درست می شه. دیپ …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هجده − هفت =