خانه / مربا، ترشی و سس /  طرز تهیه سس انبه مخصوص فلافل

 طرز تهیه سس انبه مخصوص فلافل

سس انبه مخصوص فلافل، نوعی سس پرطرفدار و پرخاصیت بوده که ادویه و چاشنی های خوش عطر موجود در آن، طعمی بی نظیر به آن داده است. این سس را می توان با انواع ساندویچ گرم نیز استفاده کرد. در این مطلب با طرز تهیه سس انبه مخصوص فلافل آشنا خواهید شد.

سس انبه مخصوص فلافل با پودر انبه

مواد لازم برای تهیه سس انبه

مواد لازم
سرکه سفید 2/3 پیمانه
پودر انبه 1 قاشق سوپخوری
آب 1/2 پیمانه
نمک کمی
فلفل قرمز 1/4 قاشق چایخوری

 

سس انبه
سس انبه

دستور تهیه سس انبه:

  1. پودر انبه را از عطاری خریداری کنید، پودر انبه تهیه شده از عطاری‌ها دارای ادویه عربی مخصوص است و نیازی به افزودن ادویه خاصی ندارد.
  2. سرکه سفید و آب را در یک قابلمه کوچک بریزید و سپس پودر انبه را کم کم به آن اضافه کرده و با قاشق خوب هم بزنید تا پودر انبه کاملا حل شود.
  3. سپس نمک و فلفل را اضافه کرده و بلافاصله قابلمه را روی حرارت ملایم قرار داده و مرتب هم بزنید تا به جوش آمده و غلیظ شود.
  4. پس از حدود ۱۰ دقیقه، زمانی که غلظت سس مانند ماست رقیق شد آن را از روی حرارت برداشته و اجازه دهید خنک شود.
  5. سس را پس از خنک شدن در ظرف شیشه‌ای دردار در یخچال نگهداری کنید.
  6. این سس را می‌توانید به مدت ۲-۱ ماه در یخچال نگهدارید.

نکات مهم و اصولی در تهیه سس انبه مخصوص فلافل با پودر انبه

  • قبل از اینکه مواد را روی حرارت قرار دهید مطمئن شوید که پودر انبه کاملا در آب و سرکه حل شده، در غیر اینصورت پس از حرارت دیدن پودر انبه گلوله می‌شود.
  • پس از حل کردن پودر انبه در آب و سرکه بلافاصله آن را روی حرارت قرار دهید، چون اگر فاصله ایجاد شود پودر انبه ته نشین شده و قبل از قرار دادن روی حرارت باید دوباره آن را هم بزنید.
  • سس انبه پس از سرد شدن غلیظ‌تر می‌شود، بنابراین وقتی کمی غلیظ شد باید از روی حرارت برداشته شود.

درباره article

حتما ببینید

دیپ پیاز

دیپ پیاز فرانسوی به همراه فیلم

دیپ پیاز یه سس غلیظ و خوشمزه هست که خیای راحت درست می شه. دیپ …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

1 + بیست =