» آشپزی بدون » بدون گلوتن » طرز تهیه حلوای بادام بدون آرد و گلوتن
طرز تهیه حلوای بادام
بدون گلوتن - حلوا - مطالب

طرز تهیه حلوای بادام بدون آرد و گلوتن

آذر 15, 1403 60232

طرز تهیه حلوای بادام بدون گلوتن را در این مطلب یاد می گیریم.

حلوا آرد بادام یکی از خوراکی‌ های خوشمزه و مقوی است که در بسیاری از فرهنگ‌ ها به عنوان دسر یا میان‌ وعده مصرف می‌شود. این حلوا با استفاده از آرد بادام تهیه می‌ شود. که خود دارای خواص غذایی فوق‌العاده‌ای است.

آرد بادام غنی از پروتئین، فیبر، چربی‌های مفید و ویتامین‌ ها و مواد معدنی است که می‌تواند به بهبود سلامت قلب، تنظیم قند خون و تقویت سیستم ایمنی بدن کمک کند.

همچنین، مصرف حلوا آرد بادام به عنوان یک گزینه عالی برای افرادی که به دنبال افزایش انرژی و تمرکز هستند، پیشنهاد می‌شود. این دسر نه تنها طعمی لذیذ دارد. بلکه به دلیل وجود آرد بادام، احساس سیری طولانی‌ مدتی را نیز ایجاد می‌کند. علاوه بر این، حلوا آرد بادام به دلیل وجود آنتی‌ اکسیدان‌ های موجود در بادام، می‌تواند به کاهش التهاب و محافظت از سلول‌ها در برابر آسیب‌های ناشی از رادیکال‌های آزاد کمک کند.

به طور کلی، با توجه به مزایای متعدد این دسر، می‌توان آن را به عنوان یک گزینه سالم و خوشمزه در برنامه غذایی روزانه گنجاند و از خواص بی‌ نظیر آن بهره‌مند شد.

اگر به دلیل داردبودن رژیم بدون گلوتن یا بیماری سلیاک و … منع مصرف آرد دارین این آموزش ها رو هم ببینید:

پیشنهاد می کنم جهت دیدن فیلم های آموزشی و سایر آموزش های غذا و شیرینی عضو کانال آشپزی در ایتا بشین و علاوه بر این آموزش، هر روز شاهد آموزش های جدید باشین. 

مواد لازم:

  • 1/4 پیمانه روغن جامد
  • پیمانه (110 گرم) آرد بادام
  • پیمانه شیر
  • نصف پیمانه (100 گرم) شکر
  • نصف قاشق چایخوری پودر هل
  • کمی زعفران

طرز تهیه حلوای بادام بدون گلوتن

برای درست کردن حلوای آرد بادام، به راحتی میشه از آرد بادام قنادی استفاده کرد. ولی اگر خودتون میخواین در منزل آرد بادام درست کنید، پوست بادام رو حتما بگیرید.

کمی زعفران رو در دو قاشق شیر گرم بریزید و کنار بزارین تا رنگ بده.

یک تابه ضخیم بردارین و روی حرارت بزارین. دو قاشق غذاخوری روغن بریزین. آرد بادام را اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا خامی آرد گرفته بشه.

نیازی به تغییر رنگ زیاد نیست. همین که بوی خام نده و کمی قهوه ای روشن بشه کافیه.

این مرحله نیاز به صبر داره. پس بهتره با حرارت ملایم تفت بدین تا به رنگ قهوه ای روشن برسین.

همین که احساس کردین آرد داره تغییر رنگ میده، شیر را کم کم اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا گلوله گلوله نشه.

هر چقدر شیر پرچرب تر باشه، حلوا خوشمزه تر میشه.

بعد از این که کامل مخلوط شدن، شیر مخلوط با زعفران و اگر میخواین خیلی خوشرنگ باشه یک قطره رنگ خوراکی اضافه کنید.

پخت حلوا را ادامه بدین تا تمام شیر جذب بشه و در نتیجه یک قوام غلیظ به دست بیاد.

شکر و پودر هل را اضافه کنید و بازم هم بزنید.

متوجه میشین که حلوا شل شده. اشکال نداره به هم زدن ادامه بدین تا غلظت بگیره.

نشونه اماده شدن حلوا هم اینه که حلوا از کناره های ظرف جدا میشه.

طرز تهیه حلوای بادام

دو قاشق روغن دیگه باقی مونده. در این مرحله اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مخلوط بشه و بعد در ظرف سرو بکشین.

طرز تهیه حلوای بادام

حلوای آرد بادام در ظرف دربسته 5 تا 7 روز در یخچال قابل نگهداری هست.

میتونید داخل نان تارت آماده بریزین و برای مراسمات مذهبی یا مجالسی که دارین استفاده کنید.

طرز تهیه حلوای بدون آرد

حتی میتونید این مدلی مثل شکلات داخل کاغذ روغنی بپیچید. اینجوری دیگه کار راحت تر هم میشه و سرو کردنش آسون تره.
نکات پخت حلوا رو هم قبلا براتون نوشتم مطالعه کنید.

حلوای بادام طب سنتی

دستور یه حلوای عالی که در طب سنتی بهش اشاره شده رو براتون مینویسم.

  • مغز بادام 30 گرم
  • خرما 30 گرم
  • آرد بسیار نرم 30 گرم
  • روغن 30 گرم

بادام و خرما را شب در اندکی آب به طوری که رویش را بپوشاند، بخیسانید.  صبح هسته خرما و پوست بادام را جدا کنید. سپس در همان آب هر دو را بسایید و روی حرارت ملایمی قرار دهید. آرد را در روغن سرخ کنید. بادام و خرمای پخته شده را در کمی روغن مذاب تفت بدین. سپس آرد سرخ شده را اضافه و خوب مخلوط کنید. این مقدار در یک وعده میل شود. مصرف این حلوا در مدت هفت روز باعث تقویت مغز می شود.

برگرفته از کتاب آبدست طبیب، استاد عبادیانی

به این نوشته امتیاز بدهید!

امتیاز 5.00
admin

admin

خیلی چیزها دست به دست هم دادن تا به فکر راه انداختن این سایت بیفتم، که مهمترینش عشق من به آشپزی و شیرینی پزی بود. کمکت میکنم با همون مواد اولیه ای که در منزل داری بهترین غذاها و شیرینی ها رو درست کنی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • ×
    ورود / عضویت