» مطالب » رسپی ها » قنادی » کوکی » طرز تهیه کوکی خرمالو خوشمزه و پرخاصیت
طرز تهیه کوکی خرمالو
کوکی - مطالب

طرز تهیه کوکی خرمالو خوشمزه و پرخاصیت

آذر 18, 1403 5072

طرز تهیه کوکی خرمالو رو یاد بگیرید و تا فصل خرمالو هست حتما این کوکی خوشمزه رو درست کنید.

پاییز فصل هزار رنگ، با اون میوه های خوشمزه و خوش رنگش، فصل اینه که عطر شیرینی های خوشمزه تمام فضای خونه رو پرکنه!

دستورهای پاییزی پر از میوه های عالی و ادویه های معطر هستن. گرمن و مرطوب و بهانه عالی برای یک دورهمی عصرانه در کنار یک فنجان چای.

از خوشمزه های پاییزی سایت میتونید کیک انار با سس انار، کوکی ترکدار پرتقالی بدون تخم مرغ، کیک سیب و دارچین مجلسی، کیک پرتقال وارونه بدون فر، کدو حلوایی شکری، کیک کدو حلوایی بدون تخم مرغ رو استفاده کنید.

و اما کوکی خرمالو

این کوکی یک کوکی مرطوب، خوشمزه و لطیف هست که از ساده ترین مواد اولیه تشکیل میشه. استراحت نداره و در کمترین زمان قابل خوردنه.

خوبه بدونید که طعم خرمالوی پوره شده مثل کدو حلوایی پوره شده در حین پخت کم می شه و به همین دلیل این کوکی برای کسانی که خرمالو دوست ندارند هم مطلوبه.

خواص خرمالو هم که همه میدونیم و طرز تهیه مربا خرمالو بدون شکر هم براتون گذاشتم.

پیشنهاد می کنم جهت دیدن فیلم های آموزشی و سایر آموزش های غذا و شیرینی عضو کانال آشپزی در ایتا بشین و علاوه بر این آموزش، هر روز شاهد آموزش های جدید باشین. 

مواد لازم:

  • آرد: دو پیمانه
  • بیکینگ پودر: دو قاشق چایخوری
  • نمک: یک هشتم قاشق چایخوری
  • دارچین: یک و یک دوم قاشق چایخوری
  • جوزهندی: یک چهارم قاشق چایخوری
  • کره: صد گرم
  • شکر سفید: یک پیمانه
  • پوره خرمالو: یک پیمانه
  • تخم مرغ: یک عدد
  • وانیل: یک چهارم قاشق چایخوری
  • گردوی خرد کرده: یک پیمانه جایگزینش هر آجیلی دوست دارین یا کشمش بدون هسته و زغال اخته خشک

طرز تهیه کوکی خرمالو خوشمزه و پرخاصیت

فر را روی 180 درجه روشن کنید.

کف سینی شیرینی پزی را کاغذ روغنی بزارین.

خرمالوها رو پوره کنید و یک پیمانه پوره رو بردارین.

  • برای تهیه پوره خرمالو، کافیه خرمالو ها رو پوست کنده و در غذاساز یا با گوشکوب برقی پوره کنید. خرمالو هر چه رسیده تر، پوره خوش طعم تر و برای شیرینی پزی مناسب تره. پوره خرمالو مثل پوره کدو نیاز به آبگیری نداره. پوره خرمالو قابل جایگزینی با پوره کدو نیست.

کره هم دمای محیط و شکر رو در کاسه تمیزی بریزید، مواد رو با دور متوسط همزن برقی به مدت سه دقیقه بزنید. تا روشن، یکدست و حجیم بشه.

طرز تهیه کوکی خرمالو

تخم مرغ و وانیل را به کره اضافه کنید و در حد مخلوط شدن کامل با همزن هم بزنید.

پوره خرمالو رو اضافه کرده و مواد رو در حد یکدست شدن با دور متوسط همزن برقی هم بزنید.

آرد، دارچین، نمک، جوز هندی و بکینگ پودر رو در دو مرحله اضافه کرده، با کندترین دور همزن برقی فقط و فقط تا جایی مخلوط کنید که رگه های آرد دیده نشه. در انتها گردوی خرد شده رو با لیسک داخل خمیر فولد کنید. در انتها مایه غلیظ و چسبناکی دارید که سفت نیست و به دست میچسبه.

از مواد به اندازه یک قاشق غذاخوری، با فاصله سه سانت روی سینی شیرینی پزی بریزید.

دستتون رو مرطوب کنید و روی کوکی ها رو با دست صاف کنید تا حالت شاخه ای نداشته و گرد باشه.

سینی رو درفر بذارید و کوکی ها رو به مدت 13 تا 14 دقیقه بپزید. دقت کنید که با این مقدار مواد، بیش از یک سینی کوکی خواهید داشت. بیرون موندن مایه کوکی تا پخته شدن سری اول مشکلی ایجاد نمی کنه.

طرز تهیه کوکی خرمالو

بافت کوکی خرمالو مثل کیک نرم و پنبه ای هست.

کوکی ها به تنهایی و بدون رویه لذیذ و عالیند، ولی اگر دوست دارید می تونید پنجاه گرم شکلات سفید رو با پونزده گرم کره آب کنید. شکلات ها رو ابتدا در شکلات بزنید. و بعد روش پودر پسته بپاشید. یا همین طور با شکلات ساده سرو کنید.
در صورت خنک بودن فضای منزل، کوکی ها رو در ظرف چهارقفله در دمای محیط و در صورت گرم بودن در یخچال نگهداری کنید.

این کوکی ها تا پنج روز ماندگاری دارند.

میتونید گردو یا معزیجات رو حذف یا میزانش رو کمتر کنید.

به این نوشته امتیاز بدهید!

امتیاز 5.00
admin

admin

خیلی چیزها دست به دست هم دادن تا به فکر راه انداختن این سایت بیفتم، که مهمترینش عشق من به آشپزی و شیرینی پزی بود. کمکت میکنم با همون مواد اولیه ای که در منزل داری بهترین غذاها و شیرینی ها رو درست کنی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • ×
    ورود / عضویت