» مطالب » رسپی ها » قنادی » کوکی » طرز تهیه کوکی ردولوت ترک دار بدون کره و با فیلم
کوکی - مطالب - ویدئو

طرز تهیه کوکی ردولوت ترک دار بدون کره و با فیلم

آذر 22, 1403 2070

طرز تهیه کوکی ردولوت ترک دار اونم بدون نیاز به کره خیلی خیلی آسونه.

کوکی ردولوت با بافت نرم و لطیف و رنگ قرمزش توجه همه رو جلب می‌کنه. معمولاً از ترکیباتی مثل آرد، شکر، کره و پودر کاکائو درست می‌شه و به خاطر وجود رنگ‌ قرمز، ظاهری جذاب و خاص پیدا می‌کنه.

یکی از دغدغه هایی که خانم ها دارن کار با کره هست. خیلی پیام در کانال آشپزی دریافت میکنم و درخواست دارن دستورهای کره دار رو با روغن مایع جایگزین کنن.

خب بعضی دستورها این امکان وجود داره و بعضی ها نه! مثلا کوکی کرینکل پرتقالی که آموزشش رو گذاشتم با روغن مایع هست.

این کوکی هم با روغن مایع و با کمترین و ساده ترین مواد ممکن درست میشه.

اگر به دنبال یه گزینه متفاوت و خوشمزه برای پذیرایی از مهمان‌ ها هستید، کوکی ردولوت ترک دار انتخاب خیلی خوبی می‌تونه باشه. با ظاهر زیباش می‌ تونه دل هر کسی رو ببره و هم اینکه به سادگی می‌تونید اون رو تهیه کنید و از طعمش لذت ببرید.

پیشنهاد می کنم جهت دیدن فیلم های آموزشی و سایر آموزش های غذا و شیرینی عضو کانال آشپزی در ایتا بشین و علاوه بر این آموزش، هر روز شاهد آموزش های جدید باشین. 

مواد لازم برای 10 عدد کوکی:

  • شکر سفید 60 گرم (1/4 پیمانه + 1 قاشق غذاخوری)
  • روغن 30 میلی لیتر (2 قاشق غذاخوری)
  • 90 گرم آرد (2/3 پیمانه)
  • 1 قاشق غذاخوری پودر کاکائو
  • 1 عدد تخم مرغ
  • نصف قاشق چایخوری بیکینگ پودر
  • نصف قاشق چایخوری وانیل
  • چند قطره رنگ قرمز
  • پودر قند

طرز تهیه کوکی ردولوت ترک دار

طرز تهیه کوکی ردولوت ترک دار

در ابتدا همه مواد را در محیط بزارین تا هم دما بشن.

تخم مرغ، شکر و وانیل را با همزن دستی بزنید تا از لختگی خارج بشه.

روغن مایع را اضافه کنید و مجدد مواد را مخلوط کنید.

آرد، بکینگ پودر و پودر کاکائو را به مواد اضافه کنید. خو.ب هم بزنید تا پودر کاکائو و آرد به خوبی با مواد ترکیب بشن.

چند قطره رنگ خوراکی اضافه کنید و مجدد مواد را با هم مخلوط کنید.

خمیر به دست آمده کاملا چسبنده هست و نمیشه باهاش کار کرد. نیم ساعت در فریزر استراحت بدین تا منسجم بشه.

یک قاشق غذاخوری از خمیر رو بردارین و با دست چرب گلوله کنید. داخل پودر قند بزنید و با فاصله در سینی شیرینی پزی که کفش رو کاغذ روغنی گذاشتین قرار بدین.

فر را از قبل روی 170 درجه گرم کنید. سینی را به مدت  12 تا 15 دقیقه در فر بزارین. حرارت رو زیادتر نکنید و یا مدت زمان رو بیشتر نکنید تا بافتی عالی و کیکی داشته باشین.

بعد از این که شیرینی را از فر بیرون آوردین اجازه بدین کاملا سرد بشه بعد از کاغذ جدا کنید و در ظرف سرو بچینید.

به امید خدا در یه اموزش جداگانه طرز تهیه کوکی ردولوت با کرم پنیری رو هم براتون میزارم.

به این نوشته امتیاز بدهید!

امتیاز 5.00
admin

admin

خیلی چیزها دست به دست هم دادن تا به فکر راه انداختن این سایت بیفتم، که مهمترینش عشق من به آشپزی و شیرینی پزی بود. کمکت میکنم با همون مواد اولیه ای که در منزل داری بهترین غذاها و شیرینی ها رو درست کنی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • ×
    ورود / عضویت