» مطالب » رسپی ها » غذاهای اصلی » چاشنی » سس » طرز تهیه سس نینهو برای روکش و فیلینگ انواع کیک و پای
طرز تهیه سس نینهو
سس - کیک - مطالب

طرز تهیه سس نینهو برای روکش و فیلینگ انواع کیک و پای

آذر 20, 1403 90110

طرز تهیه سس نینهو یک سس خوشمزه برای انواع کیک و یا پای رو در این مطلب قرار میدم.

قبل از هر چیز خوبه که اطلاعاتی درباره این سس بهتون بدم. سس نینهو یک سس برزیلی هست که برای درست کردنش باید از شیر خشک استفاده کنید.

برای درست کردن سس نینهو می بایست شیرعسلی را با شیر خشک و شیر مخلوط کنید و حرارت بدین تا غلیظ بشه.

حالا چرا بهش میگن سس نینهو؟

نینهو یک برند معروف تولید لبنیات به ویژه شیر هست. از شیر خشک این برند برای درست کردن نواع شیرینی و دسر استفاده میشه. برای همین این سس به سس نینهو معروف هست.

این سس رو برای روکش انواع کیک و بستنی و دسر استفاده میکنن.

اگر سس نینهو رو غلیظ درست کنید، برای فیلینگ انواع پای و کیک هم مناسبه.

اما از اون جایی که شیر عسلی خیلی گرون هست و درست کردن این سس مقرون به صرفه نیست، در این مطلب سس نینهو رو بدون شیر عسلی درست میکنیم.

با همون کیفیت و به همون میزان خوشمزه😋

پیشنهاد می کنم جهت دیدن فیلم های آموزشی و سایر آموزش های غذا و شیرینی عضو کانال آشپزی در ایتا بشین و علاوه بر این آموزش، هر روز شاهد آموزش های جدید باشین. 

مواد لازم:

  • سه چهارم پیمانه شکر (160 گرم)
  • 180 گرم شیر خشک قنادی
  • یک و یک چهارم پیمانه شیر (300 میلی لیتر)
  • کره 1 قاشق غذاخوری

طرز تهیه سس نینهو

مواد را روی میز کار قرار بدین تا با در دمای محیط قرار بگیرن.

در درست کردن انواع شیرینی و دسر و … خیلی مهمه که اندازه ها رو دقیق و طبق دستور پیش برین.

چون نوع شیر خشک ها فرق میکنه من وزن شیر خشک رو نوشتم تا بدون مشکل کار رو پیش ببرین.

از شیر خشک نوزاد برای تهیه سس ها و شیرینی ها استفاده نکنید.

یک قابلمه یا تابه با ضخامت مناسب رو انتخاب کنید. اگر ظرف شما نازک باشه باعث میشه تا سس ته بگیره و کار خراب بشه.

تمام مواد رو با هم مخلوط کنید و داخل قابلمه بریزین. قبل از این که روی حرارت قرار بدین خوب هم بزنید تا کاملا ترکیب بشن و شیر خشک درون شیر حل بشه.

ظرف رو روی حرارت ملایم بزارین و مرتب هم بزنید. از زمانی که شیر جوش میاد باید مرتبا سس رو هم بزنید تا خدایی نکرده ته نگیره. مدت زمان هم زدن هم بستگی به حرارت و جنس ظرف داره. بین 10 تا 20 دقیقه طول میکشه تا سس غلظت بگیره. اما بازم تاکید میکنم که بستگی به حرارت داره. اگر بیشتر از این زمان برد نگران نباشین و مرتب هم بزنید تا سس غلیظ بشه.

وقتی سس غلیظ شد و دیدین که شروع کرد به حباب زدن دیگه حرارت رو خاموش کنید.

طرز تهیه سس نینهو

زمانی که از داغی و حرارت اولیه افتاد، روی کیک بریزین و از خوردنش لذت ببرین.

نکات مهم:

  • اگر فراستینگ خیلی پخته و سفت شد، کمی شیر اضافه کنید و هم بزنید تا به غلظت دلخواه برسید.
  • می توانید اسانس های دلخواه مانند وانیل یا پرتقال را اضافه کنید.

طرز تهیه سس نینهو

این سس نینهو ترکیی از یک قوطی شیر عسلی و خامه و 4 قاشق شیر خشک هست.

هم از نظر رنگ تفاوت داره و هم به دلیل حرارت دادن زیاد، غلیظ تر هست. این سس به درد فیلینگ کیک و پای میخوره و اگر دوست دارین یه سس غلیظ برای داخل کیک و شیرینی استفاده کنید این سس عالیه.

به این نوشته امتیاز بدهید!

امتیاز 3.83
admin

admin

خیلی چیزها دست به دست هم دادن تا به فکر راه انداختن این سایت بیفتم، که مهمترینش عشق من به آشپزی و شیرینی پزی بود. کمکت میکنم با همون مواد اولیه ای که در منزل داری بهترین غذاها و شیرینی ها رو درست کنی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • ×
    ورود / عضویت