خانه / غذای اصلی / غذای ایرانی / بهترین روش پخت کوکو سیب زمینی خام

بهترین روش پخت کوکو سیب زمینی خام

بهترین روش پخت کوکو سیب زمینی خام چیست؟ آیا شما هم کوکو سیب زمینی ترد و برشته را دوست دارید. اگر این طور است پس بهترین روش پخت کوکو سیب زمینی خام را امتحان کنید.

مواد لازم برای پخت کوکو سیب زمینی خام

سیب زمینی
1 عدد پیاز بزرگ
2 عدد تخم مرغ بزرگ
1 قاشق غذا خوری نشاسته سیب زمینی اختیاری
نمک و فلفل
روغن برای سرخ کردن

بهترین روش پخت کوکو سیب زمینی خام
بهترین روش پخت کوکو سیب زمینی خام

 

بهترین روش برای پخت کوکو سیب زمینی خام

سیب زمینی و پیاز را پوست کنده و آن ها را بشویید. سپسسیب زمینی را با استفاده از یک دستگاه غذاساز یا رنده ریز رنده کنید. من توصیه می کنم به منظور صرفه جویی در وقت و جلوگیری از اشک ریختن به خاطر رنده پیاز از غذاساز استفاده کنید.

 

سیب زمینی رنده شده را در یک کاسه قرار داده و بلافاصله با آب سرد بشویید.

حالا پیاز را هم با همان غذاساز یا رنده ریز، رنده کنید.

 

سیب زمینی داخل آب را درون صافی ریخته و آب آن را تخلیه کنید.

 

سیب زمینی آبکش  شده و پیاز رنده شده را در مرکز یک حوله یا پارچه نخی تمیز قرار دهید.

 

پارچه را جمع کرده و محکم فشار دهید تامایع اضافی آن کاملا خارج شود.

سیب زمینی و پیاز را به کاسه تمیز و خشک انتقال دهید. مواد را با چنگال مخلوط کنید تا پیاز رنده شده به طور مرتب در میان سیب زمینی مخلوط شود.

روغن را درون ماهیتابه ریخته و روی حرارت متوسط قرار دهید.

تا روغن گرم شود، تخم مرغ، نم و فلفل و نشاسته سیب زمینی را به مود اضاف کنید.

همه مواد را با هم ترکیب کنید.

 

مقداری از مواد را برداشته و در دست خود فشار دهید تا مایع اضافی آن خارج شود.

 

حالا مواد را در دست خود حالت دهید.

 

حالا کوکوها را در روغن داغ قرار داده و به آرامی دو طرف آن را سرخ کنید.

بعد از سرخ کردن کوکوها، آن ها را روی توری فلزی قرار داده و اجازه دهید تا روغن آن خارج شود.

این کوکوی ترد و خوشمزه را با سس قارچ، سس خردل و سس کچاپ نوش جان کنید.

 

منبع:

toriavey.com

 

بهترین روش پخت کوکو سیب زمینی خام
5 (100%) 1 vote

درباره article

حتما ببینید

پیتزا پستو و مرغ

پیتزا پستو و مرغ

پیتزا پستو و مرغ از اون پیتزاهایی هست که در عین سادگی و سریع الپخت …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

17 − چهارده =