خانه / غذای اصلی / غذای ایرانی / بهترین روش پخت کوکو سیب زمینی خام

بهترین روش پخت کوکو سیب زمینی خام

بهترین روش پخت کوکو سیب زمینی خام چیست؟ آیا شما هم کوکو سیب زمینی ترد و برشته را دوست دارید. اگر این طور است پس بهترین روش پخت کوکو سیب زمینی خام را امتحان کنید.

مواد لازم برای پخت کوکو سیب زمینی خام

سیب زمینی
1 عدد پیاز بزرگ
2 عدد تخم مرغ بزرگ
1 قاشق غذا خوری نشاسته سیب زمینی اختیاری
نمک و فلفل
روغن برای سرخ کردن

بهترین روش پخت کوکو سیب زمینی خام
بهترین روش پخت کوکو سیب زمینی خام

 

بهترین روش برای پخت کوکو سیب زمینی خام

سیب زمینی و پیاز را پوست کنده و آن ها را بشویید. سپسسیب زمینی را با استفاده از یک دستگاه غذاساز یا رنده ریز رنده کنید. من توصیه می کنم به منظور صرفه جویی در وقت و جلوگیری از اشک ریختن به خاطر رنده پیاز از غذاساز استفاده کنید.

 

سیب زمینی رنده شده را در یک کاسه قرار داده و بلافاصله با آب سرد بشویید.

حالا پیاز را هم با همان غذاساز یا رنده ریز، رنده کنید.

 

سیب زمینی داخل آب را درون صافی ریخته و آب آن را تخلیه کنید.

 

سیب زمینی آبکش  شده و پیاز رنده شده را در مرکز یک حوله یا پارچه نخی تمیز قرار دهید.

 

پارچه را جمع کرده و محکم فشار دهید تامایع اضافی آن کاملا خارج شود.

سیب زمینی و پیاز را به کاسه تمیز و خشک انتقال دهید. مواد را با چنگال مخلوط کنید تا پیاز رنده شده به طور مرتب در میان سیب زمینی مخلوط شود.

روغن را درون ماهیتابه ریخته و روی حرارت متوسط قرار دهید.

تا روغن گرم شود، تخم مرغ، نم و فلفل و نشاسته سیب زمینی را به مود اضاف کنید.

همه مواد را با هم ترکیب کنید.

 

مقداری از مواد را برداشته و در دست خود فشار دهید تا مایع اضافی آن خارج شود.

 

حالا مواد را در دست خود حالت دهید.

 

حالا کوکوها را در روغن داغ قرار داده و به آرامی دو طرف آن را سرخ کنید.

بعد از سرخ کردن کوکوها، آن ها را روی توری فلزی قرار داده و اجازه دهید تا روغن آن خارج شود.

این کوکوی ترد و خوشمزه را با سس قارچ، سس خردل و سس کچاپ نوش جان کنید.

 

منبع:

toriavey.com

 

درباره article

حتما ببینید

تخم مرغ آب پز طرح دار

تخم مرغ آب پز طرح دار

تخم مرغ آب پز طرح دار علاوه بر این که میز صبحانه یا شام رو …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شانزده + چهارده =