خانه / خانه داری / نحوه پختن و فریز کردن لوبیا چشم بلبلی

نحوه پختن و فریز کردن لوبیا چشم بلبلی

فریز کردن لوبیا چشم بلبلی کار سختی نیست. لوبیا چشم بلبلی منبع خوبی از فیبر، پروتئین، آهن و سایر مواد مغذی مفید می باشد. بهتر است به جای خرید کنسرو لوبیا خودتان در منزل با روشی آسان لوبیا را پخته و سپس فریز کنید.

در این مطلب از ایران پخت تکنیک پخت و فریز کردن لوبیا چشم بلبلی بیان می شود.

مواد لازم:

  • 1 لیوان لوبیا چشم بلبلی خشک
  • 10 لیوان آب
  • نمک اختیاری

 

فریز کردن لوبیا چشم بلبلی
فریز کردن لوبیا چشم بلبلی

مراحل پخت و فریز کردن لوبیا چشم بلبلی

روش زیر استفاده از 10 فنجان آب برای یک فنجان لوبیا می باشد.

اگر شما قصد استفاده از مقدار بیشتری را دارید، لطفا با استفاده از این نسبت میزان آب را تنظیم کنید.

 

لوبیای خشک را در یک ظرف بزرگ قرار دهید و با آب مخلوط کنید. قابلمه را روی حرارت قرار داده و بعد از جوش آمدن برای 2 دقیقه اجازه دهید تا آب بجوشد.

سپس زیر حرارت را خارج کنید و اجازه دهید که لوبیاها به مدت 1 ساعت در آب جوش خیسانده شوند.

شما ممکن است متوجه شوید که سطح آب کاهش یافته و لوبیاها  بزرگ شده اند، که نشان می دهد که برخی از آن ها آب را جذب کرده اند. این نشانه خوبی است!

 

بعد از گذشت یک ساعت، آب لوبیاها را تخلیه کرده و با آب شستشو دهید.

 

لوبیا را در یک ظرف بزرگ قرار دهید و دوباره همان نسبت آب به آن اضاف کنید.

اگر بخواهید لوبیاها خوش طعم شوند نمک را به آب پخت اضافه کنید (از حدود 1 قاشق غذا خوری برای هر 10 فنجان آب استفاده کنید).

مواد را روی حرارت قرار دهید و تا زمانی که آب آن تقریبا به سه لیوان برسد پخت را ادامه دهید.

سپس لوبیاها را تخلیه کرده و شستشو دهید.

توصیه می شود در حین پخت مرتب لوبیاها را چک کرده تا از له شدن آن ها جلوگیری شود.

 

برای فریز کردن لوبیا چشم بلبلی باید صبر کنید تا لوبیاها کاملا خنک شوند.

بهتر است از کیسه های مخصوص فریز کردن مواد استفاده کنید.

حالا با این لوبیاهای آماده غذاهای خوشمزه ای مثل برگر لوبیا چشم بلبلی درست کنید.

نوش جان

 

خواص لوبیا چشم بلبلی

  • لوبیا چشم بلبلی سرشار از پروتئین گیاهی بوده و به دلیل مواد معدنی و ویتامین های موجود در آن به عنوان یکی از مفیدترین حبوبات معرفی میگردد.
  • این دانه پرخاصیت برای دفع کرمهای روده بسیار مفید است.
  • عصاره ساقه و برگ گیاه لوبیا چشم بلبلی برای تسکین درد گوش مفید میباشد.
  • از خواص درمانی لوبیا چشم بلبلی استفاده از ان برای درمان اسهال به ویژه اسهال خونی مزمن است.
  • از خواص لوبیا چشم بلبلی که در طب سنتی آورده شده است، خاصیت تب بر و کاهش دهنده حرارت بدن در موارد آفتاب زدگیاست.
  • لوبیا چشم بلبلی دارای خاصیت ضد اسپاسم بوده، برای درمان وبا و کولیک کاربرد دارد.
  • گلهای لوبیا چشم بلبلی برای درمان ترشحات سفید سوزناك مبهل و ترشحات مفرط و خارج از اندازه خون در دوران قاعدگی بسیار موثر است.
  • لوبیا چشم بلبلی نیز همانند سایر انواع لوبیا خاصیت شیر افزا داشته و در زنان شیرده باعث افزایش میزان شیر میگردد.
  • مصرف انواع لوبیا از جمله لوبیا چشم بلبلی باعث افزایش قدرت جنسی میگردد.
  • یکی از مهمترین خواص لوبیا چشم بلبلی پیشگیری از رقیق شدن خون است. این نوع لوبیا از رقیق شدن خون جلوگیری میكند و مقاومت بدن را در مقابل بیماریهای عفونی بالا میبرد.
  • لوبیا چشم بلبلی دارای خاصیت آنتی اکسیدان بوده، از بروز سرطان پیشگیری میکند.
  • کمک به کاهش چربی و کنترل قند خون از ویژگی های مصرف لوبیا است، بنابراین مصرف انواع لوبیا از جمله لوبیا چشم بلبلی غذایی مفید برای بیمارن قلبی عروقی به شمار میآید.

منبع:

toriavey.com

 

نحوه پختن و فریز کردن لوبیا چشم بلبلی
5 (100%) 3 votes

درباره article

حتما ببینید

علت جمع شدن آب در ماشین لباسشویی خاموش

علت جمع شدن آب در ماشین لباسشویی خاموش

علت جمع شدن آب در ماشین لباسشویی خاموش چیست؟ این سوالی است که بسیاری از …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

13 + 10 =