» آشپزی بدون » بدون گوشت » طرز تهیه دال عدس با عدس سبز
طرز تهیه دال عدس با عدس سبز
بدون گوشت - خوراک - خورش - مطالب

طرز تهیه دال عدس با عدس سبز

آذر 21, 1403 2063

طرز تهیه دال عدس با عدس سبز آسان و کم هزینه است.

دال عدس یه غذای جنوبی خوشمزه با اصالت هندی پاکستانی هست. این غذا سرشار از ویتامین ها و املاح معدنی هست و معمولا با دال عدس یا همون عدس قرمز درست میشه.

اما اگر دوست دارین یه غذای خوشمزه بدون گوشت رو تجربه کنید پیشنهاد می کنم از دال عدس غافل نشین و اگر عدس قرمز در منزل ندارین از همین عدس های سبز معمولی که باهاش عدس پلو درست میکنیم استفاده کنید.

دال عدس، در عین ارزان بودن، سرشار از پروتئین گیاهی، فیبر، نشاسته ، آنتی اکسیدان ها و چندین ویتامین و مواد معدنی (مانند ویتامین های B و آهن) است.

هنگامی که با موادی مانند هویج، زنجبیل، سیر و زردچوبه  ترکیب بشه، این دال عدس بدن و روح شما را تغذیه می‌کنه!

پیشنهاد غذاهایی با عدس:

پیشنهاد می کنم جهت دیدن فیلم های آموزشی و سایر آموزش های غذا و شیرینی عضو کانال آشپزی در ایتا بشین و علاوه بر این آموزش، هر روز شاهد آموزش های جدید باشین. 

مواد لازم:

  • 1 پیمانه 190 گرم ) عدس سبز خشک 
  • 1 عدد پیاز متوسط
  • 1 عدد هویج بزرگ ( 200 گرم
  • سه حبه سیر
  • قاشق چایخوری زنجبیل تازه رنده شده
  • قاشق چایخوری زیره آسیاب شده
  • قاشق چایخوری پودر کاری
  • قاشق چایخوری زردچوبه
  • 1 قاشق چایخوری پودر تخم گشنیز 
  • 3 پیمانه 720 میلی لیتر ) استوک سبزیجات
  • نمک و فلفل سیاه

طرز تهیه دال عدس با عدس سبز

طرز تهیه دال عدس با عدس سبز

عدس رو تمیز کنید و بشورین و یک ربع در آب گرم خیس کنید. بعد از این آب عدس را تخلیه کنید.

هویج و پیاز را ریز خرد کنید.

مقداری روغن داخل قابلمه بریزید و بزارین داغ بشه. پیاز خرد کرده را اضافه کنید و 3-4 دقیقه با حرارت ملایم تفت بدین.

هدف سرخ کردن پیاز نیست. بلکه میخوایم پیاز سبک بشه.

هویج خرد کرده را اضافه کنید و بزارین یکی دو دقیقه همراه پیاز تفت بخوره. سیر رو ریز خرد کنید و به پیاز و هویج اضافه کنید.

زنجبیل تازه رو رنده کنید و اضافه کنید. سایر ادویه ها رو اضافه کنید و تفت بدین. و بعد عدس را به همراه استوک سبزیجات یا آب اضافه کنید.

حرارت رو کم کنید و بزارین عدس و هویج کامل بپزه.

اگر دوست دارین دال عدس شما خامه ای باشه، آخر پخت دو سه قاشق خامه رو به نصف پیمانه شیر اضافه کنید و داخل قابلمه بریزین. بزارین در حد دو سه دقیقه دیگه روی حرارت خیلی کم بجوشه.

نمک و فلفل اضافه کنید و از روی حرارت بردارین.

طرز تهیه دال عدس با عدس سبز

دال عدس رو هم با نون و هم با برنج میتونید سرو کنید.

من برای این که دال عدس غلظت بیشتری داشته باشه یک قاشق آرد رو داخل پیاز تقت میدم.

  • به جای هویج از سیب زمینی هم میتونید استفاده کنید.

به این نوشته امتیاز بدهید!

امتیاز 5.00
admin

admin

خیلی چیزها دست به دست هم دادن تا به فکر راه انداختن این سایت بیفتم، که مهمترینش عشق من به آشپزی و شیرینی پزی بود. کمکت میکنم با همون مواد اولیه ای که در منزل داری بهترین غذاها و شیرینی ها رو درست کنی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • ×
    ورود / عضویت