» مطالب » رسپی ها » غذاهای اصلی » پلو » طرز تهیه انار پلو با مرغ
طرز تهیه انار پلو
پلو - مطالب

طرز تهیه انار پلو با مرغ

آذر 22, 1403 4057

طرز تهیه انار پلو با مرغ رو در این مطلب براتون میزارم. انار پلو یه غذای سنتی تقریبا فراموش شده هست. که اصالتا شیرازی ها و قزوینی ها زیاد درست میکنن یا بهتر بگم میکردن!
طعم ترش و شیرین داره و اگر شما دوستدار غذاهای ملس باشین حتما از این غذا خوشتون میاد👌
از اونجایی که میخوام غذاهای از یاد رفته احیا بشه اینو میزارم براتون.
این غذا رو با مرغ میپزن و خب میدونید که غذاهای مرغی معمولا همه پسند هستن. اما با گوشت چرخی هم میتونید درستش کنید.

انار پلو یکی از غذاهاهایی هست که مردم شیراز در شب یلدا سر سفره میزارن. شب یلدا را شب چله هم میگن. که به معنای تولد است. نماد تولد نور و خورشید.  پس از این شب طولانی، روزها طولانی تر، شب ها کوتاه تر، و نور بر تاریکی پیروز میشه.

کیک انار با سس انار هم برای پذیرایی در شب یلدا مناسبه.

پیشنهاد می کنم جهت دیدن فیلم های آموزشی و سایر آموزش های غذا و شیرینی عضو کانال آشپزی در ایتا بشین و علاوه بر این آموزش، هر روز شاهد آموزش های جدید باشین. 

مواد لازم برای 5-6 نفر:

  • یک عدد پیاز
  • دو عدد فیله مرغ
  • نمک و فلفل و زردچوبه
  • یک عدد چوب دارچین
  • دو عدد انار
  • 50 گرم کره
  • 400 گرم برنج
  • کشمش و خلال بادام و پسته و زعفران در صورت تمایل
  • یک قاشق چایخوری پودر تخم گشنیز

طرز تهیه انار پلو با مرغ

برنج رو بشورین و خیس کنید.

طرز تهیه انار پلو

فیله های مرغ رو تمیز بشورین. داخل یه قابلمه فیله مرغ را به همراه چوب دارچین، نصف پیاز، زردچوبه و کمی نمک بریزین. مقداری آب اضافه کنید و بعد از این که جوش آمد، کف روی آب رو بردارین.

حرارت رو کم کنید. بزارین یک ربع با حرارت ملایم مرغ بپزه. بعد از این،  فیله های مرغ رو خارج کنید. آب مرغ رو صاف کنید. فریز کنید و برای سوپ ها استفاده کنید.

فیله های پخته رو در اندازه دلخواه خرد کنید.

کمی زعفران دم کنید و کنار بزارین. انارها رو هم دون کنید و بزارین کنار.

حالا میریم سراغ سرخ کردن مرغ.

یدونه پیاز رو خرد کنید و با کمی روغن تفت بدین. سبک که شد مرغ خرد کرده یا ریش ریش کرده را اضافه کنید.

کمی تفت بدین. زردچوبه و نمک و فلفل و یک قاشق چایخوری پودر تخم گشنیز اضافه کنید. کمی مواد رو تفت بدین. مخلوط که شدن، 50 گرم کره و یکی دو قاشق زعفران دم کرده به همراه دانه های انار اضافه کنید.

یه تفت مختصر در حد مخلوط شدن بدین و حرارت رو خاموش کنید.

برنج رو داخل آب جوش و نمک بریزین و وقتی نرم شد آبکش کنید.

کف قابلمه روغن بریزین و نون لواش بزارین.

برنج آبکش کرده را بریزین و لایه لایه مواد گوشتی و برنج بریزین تا مواد تمام بشه.

دمکنی بزارین و وقتی بخار پیچید، برای 50 تا 60 دقیقه برنج رو دم کنید.

اگر دوست دارین یه انار پلو شیک و مجلسی و خوشمزه رو سرو کنید به این صورت عمل کنید:

دو قاشق کشمش، دو قاشق خلال بادام و دو قاشق خلال پسته رو داخل یه کاسه بریزین. 4 قاشق گلاب گرم بهش اضافه کنید و بزارین ده دقیقه بمونن.

داخل صافی بریزین تا گلاب جدا بشه. مقداری کره و روغن داخل یه تابه گرم کنید و کشمش و خلال ها رو یه تفت مختصر بدین.

طرز تهیه انار پلو

زمانی که برنج رو داخل ظرف کشیدین از این مواد برای تزیین برنج استفاده کنید.

به این نوشته امتیاز بدهید!

امتیاز 5.00
admin

admin

خیلی چیزها دست به دست هم دادن تا به فکر راه انداختن این سایت بیفتم، که مهمترینش عشق من به آشپزی و شیرینی پزی بود. کمکت میکنم با همون مواد اولیه ای که در منزل داری بهترین غذاها و شیرینی ها رو درست کنی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • ×
    ورود / عضویت