» آشپزی بدون » بدون تخم مرغ » طرز تهیه شیرینی رزت نسکافه ای بدون تخم مرغ
طرز تهیه شیرینی رزت
بدون تخم مرغ - شیرینی - مطالب

طرز تهیه شیرینی رزت نسکافه ای بدون تخم مرغ

آذر 24, 1403 2067

طرز تهیه شیرینی رزت نسکافه ای رو یاد بگیرین. چون یه شیرینی بسیار ساده و در عین حال شیک و مجلسی و خوشمزه هست. و برای مناسبت هایی مثل عید نوروز و یا شب یلدا بسیار عالیه.

این شیرینی به خاطر شکل زیبا و طعم عالی‌اش طرفدارای زیادی داره. هم میتونید در طعم هایی مثل شکلاتی، زعفرانی و نسکافه ای درستش کنید و هم ساده وانیلی.

به طور کلی، شیرینی رزت به خاطر ظاهری که داره، حس خوبی رو به آدم منتقل می‌کنه و می‌تونه هر جشن و مهمانی رو زیباتر و دلپذیرتر کنه. اگر به دنبال یک شیرینی خاص و متفاوت هستید، حتماً شیرینی رزت رو امتحان کنید!

از این دسته شیرینی، پیشنهاد می کنم شیرینی هل و طرز تهیه شیرینی آردی با روغن مایع رو هم ببینید.

پیشنهاد می کنم جهت دیدن فیلم های آموزشی و سایر آموزش های غذا و شیرینی عضو کانال آشپزی در ایتا بشین و علاوه بر این آموزش، هر روز شاهد آموزش های جدید باشین. 

مواد لازم:

  • نسکافه فوری 2 قاشق غذاخوری سر صاف
  • آب جوش 1 قاشق غذا خوری
  • کره 250 گرم
  • پودر قند 150 گرم
  • نشاسته ذرت 60 گرم
  • آرد سه صفر 250 گرم

طرز تهیه شیرینی رزت نسکافه ای

نسکافه رو در آب جوش حل می‌کنیم و کنار می‌ گذاریم.

کره و پودر قندی که حتما الک کردیم رو با همزن به مدت پنج دقیقه خوب هم می‌ زنیم. یادتون باشه که دور کاسه رو هم تمیز کنید و با لیسک کره های چسبیده به دیواره رو به مرکز کاسه هدایت کنید.

بعد نسکافه رو به همراه نشاسته ذرت به این مخلوط اضافه کرده و به همزدن ادامه میدیم.

در مرحله آخر، آرد رو اضافه می‌کنیم و همه مواد رو به خوبی مخلوط می‌کنیم.

مرحله هم زدن کره و پودر قند بسیار مهمه. باید بافت پفکی بگیره و حجیم بشه. پس از این مرحله سرسری رد نشین.

داخل قیف یکبار مصرف ماسوره رزت میزاریم. اگر مبتدی هستید بهتره از قیف های مقاوم تر مثل قیف پارچه ای یا سیلیکونی استفاده کنید.

طرز تهیه شیرینی رزت نسکافه ای

حالا مواد رو داخل سینی فر که کاغذ روغنی داره با فاصله از هم رزت میزنیم.

سینی را به مدت 2 ساعت در یخچال استراحت میدیم. این مرحله هم اهمیت داره. استراحت در یخچال باعث میشه تا شیرینی ها داخل فر فرم خودشون رو از دست ندن.

فر را روی 180 درجه روشن میکنیم تا خوب گرم بشه. بعد سینی را به مدت 10 تا 15 دقیقه در فر میزاریم.

نباید زیر شیرینی ها خیلی تغییر رنگ محسوسی داشته باشه. همین که کمی قهوه ای شد کافیه. بیشتر بمونه خشک میشه.

طرز تهیه شیرینی رزت
اگر مقداری از خمیر اضافه اومد داخل محیط بذارید بمونه. بعد از اینکه سری اول رزت ها رو پختید مجدداً قیف و ماسوره بزنید. داخل یخچال استراحت بدین و بعد هم پخت کنید.

به این نوشته امتیاز بدهید!

امتیاز 5.00
admin

admin

خیلی چیزها دست به دست هم دادن تا به فکر راه انداختن این سایت بیفتم، که مهمترینش عشق من به آشپزی و شیرینی پزی بود. کمکت میکنم با همون مواد اولیه ای که در منزل داری بهترین غذاها و شیرینی ها رو درست کنی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • ×
    ورود / عضویت