» آشپزی بدون » بدون تخم مرغ » طرز تهیه سس آلفردو بدون گلوتن و تخم مرغ
طرز تهیه سس آلفردو
بدون تخم مرغ - بدون گلوتن - پاستا - سس - مطالب

طرز تهیه سس آلفردو بدون گلوتن و تخم مرغ

آذر 24, 1403 1050

طرز تهیه سس آلفردو بدون گلوتن مناسب برای انواع پاستا و غذاهای گوشتی رو در این مطلب براتون میزارم.

سس آلفردو همچون سس رنچ و سس کچاپ یکی از سس‌ های معروف و محبوب در دنیای پاستا است که تاریخچه جذابی داره. این سس اولین بار در اوایل قرن بیستم در رستورانی به نام “آلفردو” در رم ایتالیا تهیه شد. آلفردو دی للیو، صاحب این رستوران، برای همسرش که در بارداری به دنبال غذایی مغذی و خوشمزه بود، این سس را درست کرد. ترکیب خامه، پنیر پارمزان و کره باعث شد که این سس بسیار خوشمزه و لذیذ باشه.

با گذشت زمان، سس آلفردو به یکی از غذاهای محبوب در ایتالیا و سپس در دیگر کشورها تبدیل شد. امروزه این سس به عنوان یکی از اصلی‌ ترین سس‌ ها در پاستاهای مختلف به کار میره و طعم خاصی به غذاها میده. می‌توان گفت که سس آلفردو نه تنها در ایتالیا بلکه در سرتاسر جهان طرفداران زیادی دارد و هر کسی که به پاستا علاقه‌مند باشه، حتماً این سس را تجربه کرده. در واقع، سس آلفردو نماد طعم و اصالت ایتالیایی هست که به سادگی میتونه هر وعده غذایی را خاص و دلپذیر کنه.

خیلی از دستورها از زرده تخم مرغ برای درست کردن این سس استفاده میکنن. اما این دستور اصلا تخم مرغ نداره.

مواد لازم:

طرز تهیه سس آلفردو بدون گلوتن

پنیر پارمزان را رنده کنید و کنار بگذارید.

کره را داخل یه تابه یا قابلمه بریزین و روی حرارت ملایم بزارین. حواستون باشه کره به طرفه العینی میسوزه. پس حرارت رو کم کنید و با لیسک کره رو در قابلمه پخش کنید تا زود باز بشه.

خامه و پنیر پارمزان رو اضافه کنید و تند تند هم بزنید تا سس به غلظت برسه.

طرز تهیه سس آلفردو

اگر دیدین سس خیلی غلیظ شده، کمی آب ماکارونی یا خامه اضافه کنید تا به غلظت مناسب برسه.

فلفل سیاه و نمک بزنید. دقت کنید اگر پنیر شما شور هست میزان نمک رو کمتر کنید.

حالا کافیه پاستای آبکش شده رو به این سس اضافه کنید و با شادی میل کنید😋

طرز تهیه سس آلفردو

نکات لازم در مورد سس آلفردو

  • برای خوشمزه تر شدن سس آلفردو میتونید یک حبه سیر رنده شده را همراه با کره تفت بدین. در آخر پخت هم کمی پیازچه به سس اضافه کنید.
  • بعد از اضافه کردن ماکارونی به سس، در صورت لزوم، کمی از آب پخت ماکارونی را اضافه کنید. این کار باعث میشه تا سس کمی رقیق بشه و بهتر به خورد پاستا بره.
  • این سس برای انواع پاستا، لازانیا، غذاهای دریایی مثل ماهی پفکی ، سیب زمینی سرخ کرده کاربرد داره.

پیشنهاد می کنم جهت دیدن فیلم های آموزشی و سایر آموزش های غذا و شیرینی عضو کانال آشپزی در ایتا بشین و علاوه بر این آموزش، هر روز شاهد آموزش های جدید باشین. 

به این نوشته امتیاز بدهید!

admin

admin

خیلی چیزها دست به دست هم دادن تا به فکر راه انداختن این سایت بیفتم، که مهمترینش عشق من به آشپزی و شیرینی پزی بود. کمکت میکنم با همون مواد اولیه ای که در منزل داری بهترین غذاها و شیرینی ها رو درست کنی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • ×
    ورود / عضویت