» آشپزی بدون » بدون گوشت » طرز تهیه سوپ بلغور
طرز تهیه سوپ بلغور
بدون گوشت - سوپ - مطالب

طرز تهیه سوپ بلغور

آذر 24, 1403 2046

طرز تهیه سوپ بلغور ساده و راحته و نیاز به مواد خاصی نداره.

سوپ بلغور یکی از غذاهای خوشمزه و مغذی است که می‌توان آن را به راحتی در خانه تهیه کرد. این سوپ معمولاً با استفاده از بلغور گندم، سبزیجات و ادویه‌ جات درست می‌شود. بلغور به خاطر فیبر بالا و خواص غذایی‌ اش، گزینه‌ ای عالی برای افزودن به رژیم غذایی است.

برای تهیه این سوپ می‌توانید از سبزیجاتی مثل هویج، کرفس و پیاز استفاده کنید که طعم و عطر عالی به سوپ می‌بخشند. اضافه کردن ادویه‌ هایی مثل زردچوبه و فلفل سیاه به سوپ، نه تنها طعم آن را بیشتر می‌کند بلکه خواص ضدالتهابی نیز به آن می‌دهد.

این سوپ به‌خصوص در فصل‌ های سرد سال می‌تواند یک غذای گرم و دلپذیر باشد که به همراه نان تازه سرو می‌شود. علاوه بر این، می‌ت وانید با اضافه کردن مقداری لیمو ترش تازه یا سبزیجات معطر، طعمی تازه و دلچسب به سوپ ببخشید. در کل، سوپ بلغور یک گزینه عالی برای تغذیه سالم و خوشمزه است که می‌توان آن را به سادگی آماده کرد و از خوردن آن لذت برد.

مواد لازم:

  • 1 عدد پیاز متوسط
  • 3/4 پیمانه بلغور گندم
  • 1 قاشق غذاخوری آرد
  • 4 قاشق غذاخوری روغن
  • 1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
  • 2.5 لیتر آب یا استاک مرغ یا استاک سبزیجات
  • 1 قاشق چای خوری نمک
  • 1/2 قاشق چای خوری فلفل سیاه
  • کمی جعفری خشک یا تازه

طرز تهیه سوپ بلغور

پیاز را ریز خرد کنید و همراه روغن داخل قابلمه بریزید. خوب تفت بدین تا سبک و شیشه ای بشه.

آرد را اضافه کنید و بعد از این که تفت دادین، رب گوجه را اضافه کنید. هم بزنید تا رب گوجه در روغن باز بشه و رنگ پس بده.

بلغورهای شسته رو اضافه کنید و یک تفت مختصر بدین.

طرز تهیه سوپ بلغور

بعد استاک مرغ یا سبزیجات یا حتی آب خالی اضافه کنید.

طرز تهیه استاک مرغ رو در سایت گذاشتم. هم میتونید خودتون درست کنید و هم از استاک های آماده استفاده کنید.

نمک و فلفل ر اضافه کنید و بزارین با حرارت ملایم سوپ بپزه و جابیفته.

ده دقیقه آخر پخت کمی جعفری خشک یا تازه اضافه کنید و اگر دوست دارین با آبلیمو تازه سوپ را مزه دار کنید.

طرفدار سوپ هستید این سوپ های خوشمزه رو هم امتحان کنید:

طرز تهیه سوپ بلغور گندم با مرغ

  • مرغ
  • 2 عدد هویج
  • 1 عدد سیب‌زمینی متوسط
  • 2 عدد پیاز متوسط
  • 1 پیمانه گشنیز جعفری (اختیاری)
  • 1 ملاقه رشته سوپ
  • 1 ملاقه بلغور گندم
  • 2 ق غ رب گوجه فرنگی
  • زردچوبه و نمک و پودر پاپریکا
  • فلفل سیاه و فلفل قرمز
  • پودر لیمو عمانی و آبلیمو
  1. مرحله اول

    مرغ میریزیم تو قابلمه و آب میریزیم روش تا بپزه بعد مرغ ها رو خارج میکنیم میذاریم کنار تا خنک بشه
    تو این فاصله
    هویج رنده میکنیم سیب زمینی نگینی خرد میکنیم و پیاز هم نگینی خرد میکنیم و به آب مرغ اضافه میکنیم

  2. مرحله دوم

    اگه آب غذا کم بود آب جوش اضافه میکنیم…
    سبزی سوپ تازه خرد شده رو بهش اضافه میکنیم..
    مرغ ریش ریش میکنیم و بهش اضافه میکنیم.

  3. مرحله سوم

    تمام ادویه ها رو به همراه رب و آب لیمو اضافه میکنیم
    نیم ساعت آخر بلغور گندم بهش اضافه میکنیم و زیر شعله رو کم میکنیم تا خوب جابیفته..
    10دقیقه آخر هم رشته سوپ بهش اضافه میکنیم.

     

 طرز تهیه سوپ گندم دکتر خیراندیش

مواد لازم
بلغور جو : یک دوم پیمانه
هویج : یک عدد بزرگ
نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل : به میزان لازم
آلو بخارا : هشت عدد
گندم پوست کنده یا بلغور گندم : یک پیمانه
سبزی سوپ : سه پیمانه

برای تهیه سوپ گندم طب سنتی باید گندم پوست کنده یا بلغور گندم و جو را از قبل خیس کرده، سپس با آب و کمی نمک و زردچوبه می پزیم.

چند دقیقه بعد از پخت، هویج رنده شده را همراه سبزی سوپ، آلو بخارا، فلفل و زنجبیل به بلغور افزوده و اجازه می دهیم غذا با حرارت ملایم بپزد. توجه داشته باشید که مدت زمان پخت این سوپ به قدری است که تمام مواد استفاده شده در آن پخته و یا به عبارتی نرم شوند.

طرز تهیه سوپ بلغور جو با شیر

مواد لازم:

  • 1 لیوان بلغور جو
  • 1 عدد سینه مرغ
  • 250 گرم قارچ
  • 2 عدد هویج متوسط
  • 1 عدد پیاز
  • نیم لیتر شیر
  • آبلیمو به میزان لازم
  • نمک و فلفل و زردچوبه به مقدارکافی
  • 1 قاشق غذا خوری جعفری
  • روغن مایع به مقدارکافی

ابتدا پیاز را پوست کنده میشوریم و رنده درشت میکنیم.
داخل قابلمه مناسب ریخته و روی شعله گاز میزاریم. وقتی آب پیاز کشیده شد کمی روغن اضافه میکنیم وپیازرا تفت میدهیم تاطلایی وسبک بشه.

سینه مرغ را اضافه کرده و با کمی فلفل سیاه و خیلی کم زردچوبه تفت میدهیم (برای اینکه رنگ سوپمون سفید باشه زردچوبه را خیلی کم میریزیم یا حذف میکنیم) و بعد بلغور جو را اضافه میکنیم و به مقدار کافی آب میریزیم وزیرشعله را زیاد میکنیم تا بجوش بیاید. بعد از جوش امدن زیر شعله را کم میکنیم تا با شعله ملایم بپزند.
(بعد از اضافه جو اصلا مواد را هم نزنید چون باعث سررفتن سوپ میشود) وقتی جو خوب بازشد و سینه مرغ پخته شد، تکه مرغ را بیرون میاوریم وبعد ریش ریش میکنیم و داخل قابلمه میریزیم.

قارچ ها را میشوریم و به صورت ورقه ای خرد میکنیم. درتابه ای کمی روغن ریخته و قارچ ها را تفت میدیم و کمی آبلیمو اضافه میکنیم تا قارچ ها سیاه نشوند و بعد داخل قابلمه میریزیم.
هویج ها را میشوریم و پوست میکنیم و رنده درشت رنده میکنیم و به سوپمون اضافه میکنیمو بعد شیر را اضافه میکنیم واجازه میدهیم به مدت 20 دقیقه بپزدو شیر کامل به خورد مواد برود ونمک را نیز اضافه میکنیم وصبر میکنیم تا سوپمون آماده شودبعد درظرف مناسب میکشیم و با جعفری تزیین میکنیم و بعد نوش جان…

پیشنهاد می کنم جهت دیدن فیلم های آموزشی و سایر آموزش های غذا و شیرینی عضو کانال آشپزی در ایتا بشین و علاوه بر این آموزش، هر روز شاهد آموزش های جدید باشین.

به این نوشته امتیاز بدهید!

امتیاز 5.00
admin

admin

خیلی چیزها دست به دست هم دادن تا به فکر راه انداختن این سایت بیفتم، که مهمترینش عشق من به آشپزی و شیرینی پزی بود. کمکت میکنم با همون مواد اولیه ای که در منزل داری بهترین غذاها و شیرینی ها رو درست کنی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • ×
    ورود / عضویت