» آشپزی بدون » بدون گلوتن » کوکی زنجبیلی بدون آرد و گلوتن
کوکی زنجبیلی بدون آرد
بدون گلوتن - کوکی - مطالب

کوکی زنجبیلی بدون آرد و گلوتن

آذر 25, 1403 3052

کوکی زنجبیلی بدون آرد و گلوتن سالم و خوشمزه و در کمتر از نیم ساعت آماده میشه.

اگر در رژیم بدون گلوتن هستید و یا به هر دلیلی منع مصرف آرد دارین، این کوکی های خوشمزه رو از دست ندین.

بافت این کوکی از داخل نرم و خوشمزه و از بیرون ترد و عالیه. کربوهیدرات کمی داره و برای افراد دیابتی هم مناسبه.

قبلا هم یک مدل کوکی دارچین زنجبیل ساده و خیلی خیلی خوشمزه رو گذاشتم. منتهی این مدلی که در این مطلب میبینید دیگه آرد نداره.

از آموزش های بدون آرد، کوکی شکلاتی بدون آرد و کیک موز بدون آرد رو هم ببینید.

پیشنهاد می کنم جهت دیدن فیلم های آموزشی و سایر آموزش های غذا و شیرینی عضو کانال آشپزی در ایتا بشین و علاوه بر این آموزش، هر روز شاهد آموزش های جدید باشین.

مواد لازم:

  • دو و دو سوم پیمانه (286 گرم) آرد بادام
  • نصف پیمانه (68 گرم) شکر
  • یک و نیم قاشق چایخوری پودر زنجبیل
  • نصف قاشق چایخوری پودر دارچین
  • یک هشتم قاشق چایخوری رنده جوز هندی
  • یک قاشق چایخوری جوش شیرین
  • یک پنس نمک
  • 6 قاشق غذاخوری (80 گرم) کره در دمای محیط
  • سه قاشق غذاخوری (57 گرم) عسل
  • دو قاشق غذاخوری (26 گرم) آب
  • یک عدد تخم مرغ ، دمای اتاق

برای غلطاندن شیرینی ها:

یک چهارم پیمانه شکر یا پودر شکر + 1 قاشق چایخوری پودر زنجبیل + 1 قاشق چایخوری پودر دارچین

طرز تهیه کوکی زنجبیلی بدون آرد و گلوتن

مرحله اول: مواد خشک را با هم مخلوط کنید .

در یک کاسه بزرگ، آرد بادام، شکر، زنجبیل، دارچین، جوز هندی، جوش شیرین و نمک را با هم مخلوط کنید.

مرحله دوم: مواد مرطوب را مخلوط کنید.

در یک کاسه جداگانه، مواد مرطوب (کره، عسل، آب، تخم مرغ) را با همزن برقی یا دستی هم بزنید. حتما از کره نرم در دمای محیط یا روغن نارگیل استفاده کنید. اگر عطر کره در شیرینی ها رو دوست ندارین، کره گیاهی استفاده کنید.

مرحله سوم: مواد مرطوب و خشک را با هم مخلوط کنید.

با لیسک یا قاشق چوبی مواد خشک و مرطوب را با هم مخلوط کنید. در حدی که مخلوط بشن کافیه. از هم زدن بیش از اندازه خودداری کنید تا بافت کوکیها سفت نشه.

خمیر کوکی رو نیم ساعت تا چهل دقیقه در فریزر استراحت بدین. این کار کمک میکنه تا کوکی ها در فر فرم خودشون رو از دست ندن.

فر را روی 180 درجه روشن کنید.

یک چهارم پیمانه شکر یا پودر شکر + 1 قاشق چایخوری پودر زنجبیل + 1 قاشق چایخوری پودر دارچین را با هم مخلوط کنید.

یک و نیم قاشق غذاخوری از  خمیر رو بردارین به صورت گلوله دربیارین و در مخلوط شکر و پودر زنجبیل و دارچین بزنید.

یا این که گلوله ها را داخل سینی بزارین و بعد مخلوط شکر و دارچین و زنجبیل را بریزین روی سطح گلوله هایی که کمی صافشون کردین.

با فاصله از هم داخل سینی شیرینی پزی که کفش کاغد روغنی گذاشتین قرار بدین.

کوکی زنجبیلی بدون آرد

سینی را به مدت 10 دقیقه در فر بزارین. زیر شیرینی کمی تغییر رنگ داشته باشه کافیه. نزارین زیاد بمونه و سفت بشه.

کوکی زنجبیلی بدون آرد

این کوکی ها را در ظرف در بسته در دمای اتاق به مدت 3 تا 5 روز یا تا یک هفته در یخچال نگهداری کنید.

ای کاش لنز دوربین می تونست بوی شگفت انگیز این کوکی رو هم ثبت کنه!

اگر درست کردین خوشحال میشم نظرتون رو اعلام کنید.

به این نوشته امتیاز بدهید!

امتیاز 5.00
admin

admin

خیلی چیزها دست به دست هم دادن تا به فکر راه انداختن این سایت بیفتم، که مهمترینش عشق من به آشپزی و شیرینی پزی بود. کمکت میکنم با همون مواد اولیه ای که در منزل داری بهترین غذاها و شیرینی ها رو درست کنی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • ×
    ورود / عضویت