پنکیک زنجبیلی وگان
پنکیک زنجبیلی وگان یه پنکیک خوشمزه و سالم هست که برای تهیه اون از تخم مرغ یا شیر حیوانی استفاده نشده. دستورات وگان سایت برای عزیزانی که رژیم دارن عالیه.
این پنکیک های نرم با عطر فوق العاده دارچین و زنجبیل قطعا یه صبحانه یا میان وعده عالی به حساب میان. به طور طبیعی بدون تخم مرغ، بدون لبنیات هستند و به راحتی در 10 دقیقه برای یک صبحانه دنج خانوادگی آماده میشن.
اگر منع مصرف آرد دارین، پنکیک با آرد ذرت مناسب شماست.
پیشنهاد می کنم جهت دیدن فیلم های آموزشی و سایر آموزش های غذا و شیرینی عضو کانال آشپزی در ایتا بشین و علاوه بر این آموزش، هر روز شاهد آموزش های جدید باشین.
مواد لازم:
- یک پیمانه شیر بادام
- یک قاشق غذاخوری سرکه سیب
- یک و یک چهارم پیمانه آرد
- دو قاشق غذاخوری شکر
- دو قاشق چایخوری بیکینگ پودر
- یک قاشق غذاخوری روغن
- یک قاشق چایخوری وانیل
- یک قاشق چایخوری پودر دارچین
- سه چهارم قاشق چایخوری پودر زنجبیل
- یک هشتم قاشق چای خوری جوز هندی
- یک پنس نمک
طرز تهیه پنکیک زنجبیلی وگان
جایگزین ها:
- به جای شیر بادام شیر سویا یا شیر جو دوسر و یا حتی شیر حیوانی (اگر منع مصرف ندارین) قابل استفاده هست.
- به جای سرکه سیب، از سرکه قرمز یا آبلیمو هم میتونید استفاده کنید. اما در کل سرکه واکنش بهتری با بکینگ پودر داره.
- شکر نارگیل، شکر قهوه ای یا شکر سفید قابل استفاده هست.
- جوز هندی قابل حذف هست.