» آشپزی بدون » بدون تخم مرغ » پنکیک زنجبیلی وگان
پنکیک زنجبیلی وگان
بدون تخم مرغ - ژله - مطالب - وگان

پنکیک زنجبیلی وگان

آذر 25, 1403 3055

پنکیک زنجبیلی وگان یه پنکیک خوشمزه و سالم هست که برای تهیه اون از تخم مرغ یا شیر حیوانی استفاده نشده. دستورات وگان سایت برای عزیزانی که رژیم دارن عالیه.

این پنکیک های نرم با عطر فوق العاده دارچین و زنجبیل قطعا یه صبحانه یا میان وعده عالی به حساب میان. به طور طبیعی بدون تخم مرغ، بدون لبنیات هستند و به راحتی در 10 دقیقه برای یک صبحانه دنج خانوادگی آماده میشن.

اگر منع مصرف آرد دارین، پنکیک با آرد ذرت مناسب شماست.

پیشنهاد می کنم جهت دیدن فیلم های آموزشی و سایر آموزش های غذا و شیرینی عضو کانال آشپزی در ایتا بشین و علاوه بر این آموزش، هر روز شاهد آموزش های جدید باشین.

مواد لازم:

  •  یک پیمانه شیر بادام
  • یک قاشق غذاخوری سرکه سیب
  • یک و یک چهارم پیمانه آرد
  • دو قاشق غذاخوری شکر
  • دو قاشق چایخوری بیکینگ پودر
  • یک قاشق غذاخوری روغن
  • یک قاشق چایخوری وانیل
  • یک  قاشق چایخوری پودر دارچین
  • سه چهارم قاشق چایخوری پودر زنجبیل
  • یک هشتم قاشق چای خوری جوز هندی
  • یک پنس نمک

طرز تهیه پنکیک زنجبیلی وگان

در یک کاسه کوچک، شیر بادام را با سرکه سیب مخلوط کرده و کنار بگذارید.
در یک کاسه بزرگ، همه مواد خشک را اضافه کنید: آرد، شکر، بکینگ پودر، دارچین، زنجبیل،جوز هندی و نمک.
روغن و وانیل را به مخلوط شیر اضافه کرده و هم بزنید.
حالا مواد مرطوب را به مواد خشک اضافه کنید و در حد مخلوط شدن هم بزنید. از هم زدن زیادی پرهیز کنید. همین که مواد مخلوط بشن و گلوله آردی وجود نداشته باشه کافیه.
یک تابه را روی حرارت متوسط ​​گرم کنید. 1 قاشق چایخوری روغن اضافه کنید و تابه را بچرخانید تا روغن همه قشمت ها را پوشش بده. یا با برس کف تابه رو چرب کنید.
یه ملاقه کوچیک از خمیر پنیکی بردارین داخل تابه بریزین. صبر کنید روی پنکیک که حباب تشکیل شد، برگردونید و طرف دیگه رو هم بپزید.
همه مواد رو به همین ترتیب بپزید. بعد گرم یا سرد میل کنید.
پنکیک زنجبیلی وگان
میتونید روی پنکیک عسل بریزین و یا گلیز درست کنید.
برای درست کردن گلیز کافیه  2 قاشق غذاخوری پودر قند و چند قاشق چایخوری شیر بادام را با هم مخلوط کنید تا خمیر سفید غلیظی به دست بیاد. بعد روی پنیکیک بریزین و سرو کنید.
این پنکیک ها تا 4 روز در ظرف دربیته در یخچال قابل نگهداری هستن.
با این دستور 8 عدد پنکیک خواهید داشت.

جایگزین ها:

  • به جای شیر بادام شیر سویا یا شیر جو دوسر و یا حتی شیر حیوانی (اگر منع مصرف ندارین) قابل استفاده هست.
  • به جای سرکه سیب، از سرکه قرمز یا آبلیمو هم میتونید استفاده کنید. اما در کل سرکه واکنش بهتری با بکینگ پودر داره.
  • شکر نارگیل، شکر قهوه ای یا شکر سفید قابل استفاده هست.
  • جوز هندی قابل حذف هست.

به این نوشته امتیاز بدهید!

امتیاز 5.00
admin

admin

خیلی چیزها دست به دست هم دادن تا به فکر راه انداختن این سایت بیفتم، که مهمترینش عشق من به آشپزی و شیرینی پزی بود. کمکت میکنم با همون مواد اولیه ای که در منزل داری بهترین غذاها و شیرینی ها رو درست کنی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • ×
    ورود / عضویت