» مطالب » فریز کردن کیک و تمام نکات مربوط به آن
فریز کردن کیک
مطالب - نکات و تکنیک ها

فریز کردن کیک و تمام نکات مربوط به آن

بهمن 29, 1403 4191

فریز کردن کیک و تمام نکات مربوط به آن را در این مطلب یاد بگیرید.

خیلی وقت ها پیش میاد که دوست دارین برای تولد یا مهمانی یه کیک خوشمزه سرو کنید. اما برنامه های شلوغ و حجم زیاد کار مانع میشه. در این شرایط درست کردن کیک چند روز قبل از برگزاری مهمانی یه راه عالی برای جلوگیری از فشار و استرس هست.

بهترین و ساده ترین راه برای تهیه کیک زودتر از موعد مقرر، فریز کردن لایه های تزئین نشده کیک هست. ما کیک های زیادی رو فریز کردیم و به اندازه کافی اشتباه کردیم تا بدونیم کدام روش مناسب تر هست!

در این مطلب بهترین روش برای فریز کردن کیک رو یاد می گیرید.

در صورت تمایل میتونید عضو کانال آشپزی ایران پخت بشین و فیلم های آموزشی رو مشاهده کنید.

فریز کرن کیک با بهترین روش

مرحله 1:

کیک مورد نظر را بپزید و کاملا خنک کنید. مهم نیست که کیک شما گرد یا مربع و مستطیل بشه. نکته مهمش اینه که بزارین کامل خنک بشه. برای این که کیک های عالی داشته باشین نکات پخت کیک عالی رو مطالعه کنید.

 

مرحله 2:

زمانی که کیک کاملا خنک شد، آن را داخل سلفون بپیچید. اگر کیک شما کامل خنک نشده باشه و یا سطح اون خوب نپخته باشه، بعد از سلفون پیچی، عرق میکنه و سطح کیک به سلفون میچسبه و بعد از باز کردن نمای زیبایی نداره. بعد از این لابه ها رو داخل فویل آلومینیومی بپیچید.

فریز کردن کیک

مرحله 3:

نوع کیک و تاریخ درست کردن را روی فویل بنویسید. برای این که بهترین طعم و بافت رو داشته باشین، کیک ها را بیش از 3 ماه فریز نکنید. البته تا 5 ماه هم میشه کیک ها رو داخل فریزر نگه داشت، اما هر چه زودتر آن را سرو کنید، طعم و بافت بهتری داره.

مرحله 4:

کیک را در یک ظرف مناسب در فریزر قرار بدین. یا اگر ظرف به اندازه کافی بزرگ ندارید، یک لایه دیگر از فویل آلومینیومی رو دور کیک  بپیچید.

فریز کردن کیک

حالا با خیال راحت داخل فریزر قرار بدین. لایه اول فویل به خوبی کیک رو تازه نگه میداره و لایه دوم فویل باعث میشه حتی ذره ای هوا به داخل کیک نفوذ نکنه.

برای استفاده از کیک ها کافیه کیک رو از شب قبل از فریزر خارج کنید و داخل یخچال بزارین. معمولا 8 ساعت طول میکشه تا کیک در دمای یخچال، قابل استفاده بشه.

اگر عجله دارین کیک رو در محیط آشپزخانه بزارین.

رمز موفقیت فریز کردن کیک

کیک تزئین شده را فریز نکنید: برای داشتن بهترین طعم و بافت، کیک را تا حد ممکن نزدیک به زمان سرو بپزید و تزیین کنید. به همین دلیل توصیه می کنم فقط لایه های کیک را فریز کنید. البته می تونید فراستینگ رو از قبل درست کنید و به مدت 1 روز در یخچال نگه دارین، اما فراستینگ تازه واقعاً بهترین طعم رو داره.

به این نوشته امتیاز بدهید!

امتیاز 5.00
admin

admin

خیلی چیزها دست به دست هم دادن تا به فکر راه انداختن این سایت بیفتم، که مهمترینش عشق من به آشپزی و شیرینی پزی بود. کمکت میکنم با همون مواد اولیه ای که در منزل داری بهترین غذاها و شیرینی ها رو درست کنی

تعداد دیدگاهها: 1

  1. Avatar
    مائده

    سپاس بابت نکات عالی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • ×
    ورود / عضویت