» مطالب » قنادی » شیرینی » شیرینی بال فرشته
شیرینی بال فرشته
شیرینی - مطالب

شیرینی بال فرشته

بهمن 30, 1403 7093

شیرینی بال فرشته یکی از شیرینی های خوشمزه و سنتی مجارستانی هست که معمولا در مراسمات عروسی و جشن ها سرو میشه.

این شیرینی ترد، ریشه در مجارستان قرون وسطی داره. جایی که غذاهای سرخ کرده به ویژه در میان اشراف رایج بود. شیرینی پزهای مجارستانی با الهام از شیرینی های مشابه در کشورهای همسایه، نسخه مخصوص به خودشون رو ابداع کردند.

چرا بهش میگن بال فرشته؟ به خاطر نحوه فرم دادن این شیرینی و شباهتش به بال هست.

در صورت تمایل میتونید عضو کانال آشپزی ایران پخت بشین و فیلم های آموزشی رو مشاهده کنید.

مواد لازم:

  • 100 میلی لیتر شیر ولرم
  • قاشق چایخوری شکر
  • گرم مخمر
  • 500 گرم آرد
  • ½ قاشق چایخوری نمک
  • 63 گرم کره در دمای اتاق
  • 2 عدد سفیده تخم مرغ
  • 2 عدد زرده تخم مرغ
  • قاشق غذاخوری خامه ترش
  • روغن برای سرخ کردن
  • پودر قند برای تزیین

طرز تهیه شیرینی بال فرشته

شیر رو داخل یه ظرف بریزین و روی حرارت بزارین تا ولرم بشه.

شیر ولرم، شکر و خمیرمایه را با هم مخلوط کنید و 5 تا 10 دقیقه استراحت بدین تا پف کنه و فعال بشه.
شیرینی بال فرشته
سفیده ها را با همزن بزنید تا سفت بشه و کنار بگذارید. در حدی بزنید که وقتی ظرف رو برمیگردونید از کسه بیرون نریزه.
آرد، نمک، کره، زرده تخم مرغ، خامه ترش و خمیرمایه فعال را با همزن مخلوط کنید. در این مرحله خمیر سفت هست و منسجم نمیشه.
در مورد خامه ترش در آموزش طرز تهیه کیک سیب و دارچین مجلسی توضیح دادم. خودتون به راحتی با همین خامه های پاکتی صبحانه میتونید درستش کنید.

حالا سفیده های فرم گرفته را اضافه کنید و به هم زدن ادامه بدین. در ابتدا خمیر چسبناک و مرطوب هست. همزن رو کنار بزارین و به مدت 5-10 دقیقه با کمک دست ورز بدین تا خمیر سکدست و لطیف بشه.
کف یه کاسه رو چرب کنید و خمیر رو  45 دقیقه تا یک ساعت استراحت بدین تا ور بیاد و دوبرابر بشه.
شیرینی بال فرشته

سطح کار رو آرد بپاشید. خمیر رو باز کنید و به مستطیل هایی در اندازه 3 در 7-8 سانت برش بزنید.

مثل تصویر برشی در مرکز مستطیل بزنید و یک طرف خمیر رو از برش بیرون بیارین.

در نهایت هم در روغن داغ سرخ کنید. اگر حرارت روغن خیلی خیلی زیاد باشه سطح بیرونی شیرینی سفت میشه.

شیرینی بال فرشته

بعد از سرخ کردن در پودر قند بزنید و سرو کنید.

شاید این آموزش ها رو هم دوست داشته باشین:

اگر شیرینی بال فرشته رو درست کردین حتما نظرتون رو کامنت کنید❤️

به این نوشته امتیاز بدهید!

امتیاز 5.00
admin

admin

خیلی چیزها دست به دست هم دادن تا به فکر راه انداختن این سایت بیفتم، که مهمترینش عشق من به آشپزی و شیرینی پزی بود. کمکت میکنم با همون مواد اولیه ای که در منزل داری بهترین غذاها و شیرینی ها رو درست کنی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • ×
    ورود / عضویت