شیرینی بال فرشته
شیرینی بال فرشته یکی از شیرینی های خوشمزه و سنتی مجارستانی هست که معمولا در مراسمات عروسی و جشن ها سرو میشه.
این شیرینی ترد، ریشه در مجارستان قرون وسطی داره. جایی که غذاهای سرخ کرده به ویژه در میان اشراف رایج بود. شیرینی پزهای مجارستانی با الهام از شیرینی های مشابه در کشورهای همسایه، نسخه مخصوص به خودشون رو ابداع کردند.
چرا بهش میگن بال فرشته؟ به خاطر نحوه فرم دادن این شیرینی و شباهتش به بال هست.
در صورت تمایل میتونید عضو کانال آشپزی ایران پخت بشین و فیلم های آموزشی رو مشاهده کنید.
مواد لازم:
- 100 میلی لیتر شیر ولرم
- 1 قاشق چایخوری شکر
- 7 گرم مخمر
- 500 گرم آرد
- ½ قاشق چایخوری نمک
- 63 گرم کره در دمای اتاق
- 2 عدد سفیده تخم مرغ
- 2 عدد زرده تخم مرغ
- 2 قاشق غذاخوری خامه ترش
- روغن برای سرخ کردن
- پودر قند برای تزیین
طرز تهیه شیرینی بال فرشته
شیر رو داخل یه ظرف بریزین و روی حرارت بزارین تا ولرم بشه.




سطح کار رو آرد بپاشید. خمیر رو باز کنید و به مستطیل هایی در اندازه 3 در 7-8 سانت برش بزنید.
مثل تصویر برشی در مرکز مستطیل بزنید و یک طرف خمیر رو از برش بیرون بیارین.
در نهایت هم در روغن داغ سرخ کنید. اگر حرارت روغن خیلی خیلی زیاد باشه سطح بیرونی شیرینی سفت میشه.
بعد از سرخ کردن در پودر قند بزنید و سرو کنید.
شاید این آموزش ها رو هم دوست داشته باشین:
- طرز تهیه شیرینی آردی با روغن مایع و پیمانه
- شیرینی هل خوشمزه
- طرز تهیه شیرینی رزت نسکافه ای بدون تخم مرغ
اگر شیرینی بال فرشته رو درست کردین حتما نظرتون رو کامنت کنید❤️