» آشپزی بدون » بدون تخم مرغ » کاپ کیک شکلاتی بدون تخم مرغ و همزن
کاپ کیک شکلاتی بدون تخم مرغ
بدون تخم مرغ - کیک - مطالب

کاپ کیک شکلاتی بدون تخم مرغ و همزن

اسفند 1, 1403 130105

کاپ کیک شکلاتی بدون تخم مرغ رو حتما درست کنید چرا که هم خوشمزه و سبکه و هم از نظر اقتصادی مقرون به صرفه! چون تخم مرغ نداره برای دوستانی که منع مصرف تخم مرغ دارن هم عالیه👌

قبلا یه مدل مافین شکلاتی بدون تخم مرغ رو در سایت گذاشتم. تفاوت این آموزش در اینه که دیگه نیازی به شکلات چیپسی نیست و با دستور ساده تری میشه این کیک رو درست کرد.

برای تغذیه بچه ها و یا صبحانه و عصرانه با یه لیوان شیر یا قهوه بی نظیره!

در صورت تمایل میتونید عضو کانال آشپزی ایران پخت بشین و فیلم های آموزشی رو مشاهده کنید.

مواد لازم برای 9 عدد کاپ کیک:

  • دو پیمانه آرد
  • یک قاشق غذاخوری پودر کاکائو
  • یک پیمانه شیر
  • 12 قاشق غذاخوری شکر
  • 4 قاشق غذاخوری روغن
  • 3 قاشق چایخوری سرکه
  • یک پنس نمک
  • یک قاشق چایخوری بکینگ پودر
  • نصف قاشق چایخوری جوش شیرین
  • یک قاشق چایخوری وانیل

کاپ کیک شکلاتی بدون تخم مرغ

کاپ کیک شکلاتی بدون تخم مرغ

اول از همه فر را از یک ربع قبل روی 180 درجه روشن کنید تا خوب گرم بشه.

کپسول های کاغذی رو داخل قالب کاپ کیک و مافین بزارین. یا این که از قالب های مقوایی که تحمل گرمای فر رو دارن استفاده کنید.

با این سایز کپسول من 9 تا کاپ کیک داشتم. حالا اگر قالب شما کوچکتر باشه حتما تعداد بیشتری کیک خواهید داشت.

شیر ولرم رو داخل ظرفی بریزین و سرکه رو بهش اضافه کنید. چند دقیقه صبر کنید تا شیر بریده بشه.

مخلوط شیر و سرکه کار تخم مرغ رو میکنه و باعث فعال شدن بکینگ پودر میشه و به پف کیک کمک میکنه.

شیر باید ولرم باشه نه داغ! اگر هم دمای محیط باشه زمان بیشتری نیاز هست تا بریده بشه. اگر هم سرد باشه که اصلا عمل نمیکنه.

شکر رو داخل یه کاسه بریزین و شیر رو بهش اضافه کنید.

هم بزنید تا شکر حل بشه و بعد روغن و وانیل هم اضافه کنید.

مواد رو با هم مخلوط کنید.

کاپ کیک شکلاتی بدون تخم مرغ

آرد، بکینگ پودر، جوش شیرین، پودر کاکائو و نمک رو داخل مخلوط شیر و شکر الک کنید.

  • اگر جوش شیرین ندارین، به همون میزان بکینگ پودر اضافه کنید. اما استفاده از جوش شیرین باعث میشه تا پف و بافت بهتری داشته باشیم.

با قاشق چوبی یا همزن دستی یا لیسک مواد رو در حد مخلوط شدن هم بزنید.

کاپ کیک شکلاتی بدون تخم مرغ

از هم زدن زیادی و بیش از حد خودداری کنید چون در نهایت بافت کیک رو سفت میکنه.

مقداری از مایه کیک رو داخل کپسول بریزین. در حدی بریزین که یک سوم از سر قالب خالی بمونه و جا برای پف کردن داشته باشه.

حالا قالب رو به مدت 20 تا 25 دقیقه در فر گرم قرار بدین.

کاپ کیک شکلاتی بدون تخم مرغ

بعد از پخت اجازه بدین کاملا سرد بشه و بعدش سرو کنید.

اگر قالب ندارین از لیوان یک بار مصرف کاغذی استفاده کنید. این کاپ کیکی که در این عکس می بینید داخل لیوان کاغذی درست شده.

بافتی نرم و مرطوب و عالی داره و اصلا مشخص نمیشه که تخم مرغ نداره😉

کاپ کیک شکلاتی بدون تخم مرغ

در صورت تمایل از آموزش کیک فنجانی در لیوان یک بار مصرف بدون فر دیدن کنید.

اگر درست کردین حتما نظرتون رو کامنت کنید❤️

به این نوشته امتیاز بدهید!

امتیاز 4.43
admin

admin

خیلی چیزها دست به دست هم دادن تا به فکر راه انداختن این سایت بیفتم، که مهمترینش عشق من به آشپزی و شیرینی پزی بود. کمکت میکنم با همون مواد اولیه ای که در منزل داری بهترین غذاها و شیرینی ها رو درست کنی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • ×
    ورود / عضویت