کاپ کیک شکلاتی بدون تخم مرغ و همزن
کاپ کیک شکلاتی بدون تخم مرغ رو حتما درست کنید چرا که هم خوشمزه و سبکه و هم از نظر اقتصادی مقرون به صرفه! چون تخم مرغ نداره برای دوستانی که منع مصرف تخم مرغ دارن هم عالیه👌
قبلا یه مدل مافین شکلاتی بدون تخم مرغ رو در سایت گذاشتم. تفاوت این آموزش در اینه که دیگه نیازی به شکلات چیپسی نیست و با دستور ساده تری میشه این کیک رو درست کرد.
برای تغذیه بچه ها و یا صبحانه و عصرانه با یه لیوان شیر یا قهوه بی نظیره!
در صورت تمایل میتونید عضو کانال آشپزی ایران پخت بشین و فیلم های آموزشی رو مشاهده کنید.
مواد لازم برای 9 عدد کاپ کیک:
- دو پیمانه آرد
- یک قاشق غذاخوری پودر کاکائو
- یک پیمانه شیر
- 12 قاشق غذاخوری شکر
- 4 قاشق غذاخوری روغن
- 3 قاشق چایخوری سرکه
- یک پنس نمک
- یک قاشق چایخوری بکینگ پودر
- نصف قاشق چایخوری جوش شیرین
- یک قاشق چایخوری وانیل
کاپ کیک شکلاتی بدون تخم مرغ
اول از همه فر را از یک ربع قبل روی 180 درجه روشن کنید تا خوب گرم بشه.
کپسول های کاغذی رو داخل قالب کاپ کیک و مافین بزارین. یا این که از قالب های مقوایی که تحمل گرمای فر رو دارن استفاده کنید.
با این سایز کپسول من 9 تا کاپ کیک داشتم. حالا اگر قالب شما کوچکتر باشه حتما تعداد بیشتری کیک خواهید داشت.
شیر ولرم رو داخل ظرفی بریزین و سرکه رو بهش اضافه کنید. چند دقیقه صبر کنید تا شیر بریده بشه.
مخلوط شیر و سرکه کار تخم مرغ رو میکنه و باعث فعال شدن بکینگ پودر میشه و به پف کیک کمک میکنه.
شیر باید ولرم باشه نه داغ! اگر هم دمای محیط باشه زمان بیشتری نیاز هست تا بریده بشه. اگر هم سرد باشه که اصلا عمل نمیکنه.
شکر رو داخل یه کاسه بریزین و شیر رو بهش اضافه کنید.
هم بزنید تا شکر حل بشه و بعد روغن و وانیل هم اضافه کنید.
مواد رو با هم مخلوط کنید.
آرد، بکینگ پودر، جوش شیرین، پودر کاکائو و نمک رو داخل مخلوط شیر و شکر الک کنید.
- اگر جوش شیرین ندارین، به همون میزان بکینگ پودر اضافه کنید. اما استفاده از جوش شیرین باعث میشه تا پف و بافت بهتری داشته باشیم.
با قاشق چوبی یا همزن دستی یا لیسک مواد رو در حد مخلوط شدن هم بزنید.
از هم زدن زیادی و بیش از حد خودداری کنید چون در نهایت بافت کیک رو سفت میکنه.
مقداری از مایه کیک رو داخل کپسول بریزین. در حدی بریزین که یک سوم از سر قالب خالی بمونه و جا برای پف کردن داشته باشه.
حالا قالب رو به مدت 20 تا 25 دقیقه در فر گرم قرار بدین.
بعد از پخت اجازه بدین کاملا سرد بشه و بعدش سرو کنید.
اگر قالب ندارین از لیوان یک بار مصرف کاغذی استفاده کنید. این کاپ کیکی که در این عکس می بینید داخل لیوان کاغذی درست شده.
بافتی نرم و مرطوب و عالی داره و اصلا مشخص نمیشه که تخم مرغ نداره😉
در صورت تمایل از آموزش کیک فنجانی در لیوان یک بار مصرف بدون فر دیدن کنید.
اگر درست کردین حتما نظرتون رو کامنت کنید❤️