طرز تهیه واویشکا گوشت چرخ کرده
طرز تهیه واویشکا گوشت چرخ کرده با یک روش اقتصادی و کم گوشت رو براتون میزارم. شابد براتون جالب باشه که بدونید واویشکا گونه ای چغور پغور هست و به جای دل و جگر با گوشت چرخی درست میشه. واویشکا مرغ و واویشکا شوید هم داریم که به امید خدا آموزش اون ها رو هم میزارم.
واویشکا یکی از غذاهای معروف شمالی هست که هم با برنج و هم با نون قابل خوردنه. شمالی ها به ازای هر نفر یدونه تخم مرغ هم اضافه میکنن.
بعضی ها تنگ آب و بعضی کمی آبدار درست میکنن.
من معمولا کمی آبدار درست میکنم و با کته سرو میکنم. شما هم طبق ذائقه خودتون این غذا رو درست کنید.
در صورت تمایل میتونید عضو کانال آشپزی ایران پخت بشین و فیلم های آموزشی رو مشاهده کنید.
مواد لازم برای 3 تا 4 نفر:
- 3 عدد سیب زمینی متوسط
- یک عدد پیاز درشت
- دو عدد گوجه فرنگی
- یک قاشق غذاخوری رب گوجه
- نمک و فلفل سیاه و زردچوبه به میزان لازم
- 200 گرم گوشت چرخی
طرز تهیه واویشکا گوشت چرخ کرده
سیب زمینی ها رو پوست کنید و به صورت مکعبی کوچک خرد کنید. نیم ساعت در آب سرد قرار بدین تا نشاسته اون ها جدا بشه. بعد آبکش کنید و بزارین آبش خشک بشه.
سیب زمینی ها رو در روغن سرخ کنید. نیازی به چیپسی شدن نیست همین که نرم بشن کافیه.
پیاز رو به صورت خیلی ریز خرد کنید و در روغن تفت بدین تا سبک و شیشه ای بشه. بعد گوشت چرخی رو اضافه کنید و بزارین با پیاز بپزه و تغییر رنگ بده.
شاید عده ای خوشمزه شدن این غذا رو به داشتن گوشت چرخی زیاد بدونن. اما من دوست دارم پیاز بیشتری به غذا اضافه کنم چون به تجربه بهم ثابت شده که وجود پیاز عطر و طعم ویژه ای به غذا میده. به شرطی که پیاز رو سرخ نکنید و فقط تا مرحله سبک و شیشه ای شدن پیش برین.
زردچوبه، فلفل سیاه و نمک اضافه کنید و یک قاشق رب گوجه رو همراه با گوشت تفت بدین تا به روغن بیفته.
دو تا گوجه فرنگی رو رنده کنید و بعد از روغن افتادن گوشت، به غذا اضافه کنید. بزارین گوجه هم کمی تفت بخوره بعد سیب زمینی های سرخ شده رو اضافه کنید.
همه مواد رو با هم مخلوط و نمک و فلفل غذا رو اندازه کنید.
بعضی ها که تنگ آب درست میکنن، در همین مرحله و بعد از مخلوط شدن مواد، حرارت رو خاموش میکنن. اما من کمی آب اضافه میکنم و میزارم غذا به روغن بیفته.
بعد از آماده شدن با برنج یا نون و همراه ترشی و سبزی نوش جان کنید.
اگرم دوست دارین با تخم مرغ درست کنید، تخم مرغ ها رو جداگانه بپزید و بعد از پخت واویشکا، برای هر نفر یک نیمرو روی خرش بزارین.
اگر شما هم تجربه ای دارین خوشحال میشم با ما به اشتراک بگذارید.