سس مایونز بدون تخم مرغ
سس مایونز بدون تخم مرغ یه سس سبک و خوشمزه و بدون مواد نگهدارنده هست که میتونید برای سرو انواع ساندویچ و غذا و سالاد استفاده کنید.
اگر به هر دلیلی منع مصرف تخم مرغ دارین، دستورات بدون تخم مرغ سایت را دنبال کنید.
در صورت تمایل میتونید عضو کانال آشپزی ایران پخت بشین و فیلم های رایگان شیرینی پزی و آشپزی رو مشاهده کنید.
مواد لازم:
- یک قاشق مرباخوری شکر
طرز تهیه سس مایونز بدون تخم مرغ
همه مواد را آماده کنید و روی میز کار قرار بدین.
اگر گیاهخوار هستید و نمیتونید شیر گاو استفاده کنید به راحتی هر نوع شیر گیاهی که مصرف میکنید رو جایگزین کنید.
شیر، آب لیمو، نمک، شکر و خردل را در مخلوط کن بریزید. دستگاه را روشن کنید تا مواد با هم مخلوط بشن.
از گوشت کوب برقی یا همزن هم میتونید استفاده کنید.
حالا روغن مایع رو اضافه کنید و مجدد دستگاه رو روشن کنید تا سس به غلظت برسه.
اگر گوشت کوب برقی دارین بین 3-4 دقیقه سس غلیظ میشه. اما با مخلوط کن و همزن شاید زمان بیشتری نیاز بشه. پس این قدر مواد رو هم بزنید تا سس غلظت بگیره.
هر چقدر شیر سردتر باشه بهتره. پس یعی کنید از شیر خیلی سرد استفاده کنید.
اگر به هر دلیلی سس شما غلیظ نشد، همین طور که دستگاه روشن هست، کم کم روغن اضافه کنید تا سفت بشه.
سس مایونز سالم و طبیعی آمادست.
به مدت 4-6 روز در یخچال ماندگاری داره.
این سس مایونز رو به همراه سس کچاپ برای انواع پیتزا، ساندویچ و خوراک ها استفاده کنید.
نکات مهم درست کردن مایونز بدون تخم مرغ:
- میتونید از هر روغنی که دوست دارید استفاده کنید، اما به یاد داشته باشید که طعم روغن روی طعم مایونز تاثیر می گذارد. پس ترجیحا روغن های خنثی و بدون طعم و بو رو انتخاب کنید.
- بهتره از شیر پرچربی استفاده کنید. اما شیر کم چرب هم مشکلی نداره.
- استفاده از یک ماده اسیدی برای تهیه سس ضروری هست. بنابراین اگر آب لیمو تازه در دسترس نیست از سرکه استفاده کنید.
- خردل مزه بسیار خوبی به سس میده و ترجیحا حذف نکنید.
- اگر سس مایونز طعم دار دوست دارین، کمی پودر سیر یا پاپریکا و سبزیجات خشک معطر استفاده کنید.