» آشپزی بدون » بدون فر » پیتزا گوشت و قارچ در ماهیتابه بدون فر
پیتزا گوشت و قارچ در ماهیتابه
بدون فر - پیتزا - مطالب

پیتزا گوشت و قارچ در ماهیتابه بدون فر

اسفند 6, 1403 60130

پیتزا گوشت و قارچ در ماهیتابه با خمیر جادویی فوق العاده خوشمزه هست و در مدت زمان کمی آماده میشه.

برای درست کردن خمیر پیتزا میتونید از دستور خمیر جادویی بدون تخم مرغ و یا خمیر پیراشکی با ماست رزا منتظمی استفاده کنید. هر دو دستور عالی هستن و برای انواع پیتزا و پیراشکی و نان قابل استفاده.

قبلا طرز تهیه پیتزا بدون فر در ماهیتابه رو در سایت گذاشتم و آموزش پیتزاهای مختلفی مثل پیتزا تابه ای با نان لواش ، طرز تهیه پیتزا کالزونه، طرز تهیه پیتزا بدون پنیر، طرز تهیه پیتزا بدون خمیر و فر رو توضیح دادم.

پیتزا گوشت و قارچ هم مثل سایر پیتزاها هست و پایه و اساس کار یکی هست.

اگر عضو کانال آشپزی ایران پخت در ایتا بشین، میتونید هر روز آموزش های کانال رو دنبال کنید و تبدیل به یه کدبانوی خوش سلیقه بشین. فیلم های اموزشی رو در کانال بارگزاری میکنم و شما در سایت فقط عکس کارها رو میبینید. پس کافیه روی لینکی که گذاشتم بزنید👆 و عضو بشین

در مورد مواد پیتزا باید بگم که سلیقه ای هست. یکی پرگوشت دوست داره و یکی دیگه پر سبزیجات. پس اصلا کاری به اندازه مواد نداشته باشین و طبق سلیقه و ذائقه خودتون عمل کنید.

طرز تهیه پیتزا گوشت و قارچ در ماهیتابه بدون فر

من برای این پیتزا از گوشت چرخی، پیاز، فلفل دلمه ای و قارچ استفاده کردم.

مواد رو خرد کنید و کنار دستتون بزارین.

پیازها رو ریز خرد کنید. اما قارچ ها رو نیازی نیست خیلی ریز کنید.

پیاز و کمی روغن رو تقت بدین تا سبک بشه. گوشت رو اضافه کنید و خوب تفت بدین. زمانی که گوشت تغییر رنگ داد، فلفل سیاه و زردچوبه بزنید.

قارچ رو اضافه کنید و همراه مواد تفت بدین. صبر کنید تا آب قارچ کشیده بشه. بعد فلفل دلمه ای رو اضافه کنید.

در حد یک دقیقه تفت بدین . نمک مایه رو اندازه . حرارت رو خاموش کنید.

  • اگر فلفل دلمه ای رو خیلی زیاد تفت بدین تلخ میشه.

پیتزا گوشت و قارچ در ماهیتابه

کف تابه رو چرب کنید و خمیر رو پهن کنید. ضخامت خمیر نباید خیلی زیاد یا خیلی نازک باشه. من در حد نیم سانت باز میکنم و برای این پیتزا از خمیر جادویی بدون تخم مرغ استفاده کردم.

روی خمیر کمی سس کچاپ بزنید یا یک قاشق رب گوجه رو با کمی آب رقیق کنید و روی خمیر بزنید.

کمی پنیر بریزید و مایه گوشتی سرد شده رو روی خمیر پهن کنید. دقت کنید که سس و مایه گوشتی به دیواره تابه برخورد نکنه. چون حین پخت میسوزه و پیتزا شما بدشکل میشه.

کمی دیگه پنیر روی مواد بریزین و در تابه رو بزارین.

تابه رو روی حرارت بسیار کم، مثل زمانی که میخواین برنج رو دم کنید قرار بدین. 15-20 دقیقه زمان نیاز هست تا پیتزا شما بپزه.

پیتزا گوشت و قارچ در ماهیتابه

اگر زیاد روی حرارت بمونه، نون پیتزا سفت میشه.

نیازی نیست خمیر پیتزا رو از قبل بپزید. همین که مایه گوشتی پخته باشه کافیه.

یه پیتزا بسیار خوشمزه و سالم😋 این دستور خیلی ساده هست و شما هر چقدر هم مبتدی باشید به راحتی از عهده پخت این پیتزا برمیاین.

اگر دوست دارین در فر درست کنید، دما رو روی 180 تنظیم کنید تا فر گرم بشه و بعد پیتزا رو به مدت 15 دقیقه در فر گرم شده قرار بدین.

به این نوشته امتیاز بدهید!

امتیاز 5.00
admin

admin

خیلی چیزها دست به دست هم دادن تا به فکر راه انداختن این سایت بیفتم، که مهمترینش عشق من به آشپزی و شیرینی پزی بود. کمکت میکنم با همون مواد اولیه ای که در منزل داری بهترین غذاها و شیرینی ها رو درست کنی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • ×
    ورود / عضویت