» آشپزی بدون » بدون گوشت » استانبولی بدون گوشت با لوبیا سبز
استانبولی بدون گوشت
بدون گوشت - پلو - مطالب

استانبولی بدون گوشت با لوبیا سبز

اسفند 7, 1403 5072

طرز تهیه استانبولی بدون گوشت خیلی راحته و جزو پلوهای سریع هست. عده ای از دوستان استانبولی رو با سیب زمینی درست میکنن. اما من با لوبیا سبز!

در واقع ما به اون مدلی که با سیب زمینی هست میگیم دمی گوجه و به اینی که با لوبیاسبز هست میگیم استانبولی😉 حالا شما هر جور دوست دارین صداش بزنید😅

در صورت تمایل میتونید عضو کانال آشپزی ایران پخت بشین و فیلم های رایگان آموزش آشپزی و شیرینی پزی رو مشاهده کنید.

مواد لازم برای 4 نفر:

  • سه پیمانه برنج
  • 400 گرم لوبیا سبز
  • یک قاشق غذاخوری رب گوجه
  • دو – سه عدد گوجه فرنگی
  • یک عدد پیاز متوسط
  • نمک و فلفل و زردچوبه
  • ادویه پلویی
  • یک قاشق غذاخوری زیره سبز

طرز تهیه استانبولی بدون گوشت با لوبیا سبز

برنج رو بشورین و از یک ساعت قبل با کمی نمک در آب خیس کنید.

لوبیاسبز رو در اندازه های یکسان خرد کنید. داخل آب و نمک خیس کنید و بعد از ده دقیقه بشورین. اندازه لوبیاها سلیقه ای هست. عده ای ریز برش میزنن و عده ای درشت. شما ببینید سلیقه و ذائقه خانوادتون چطوره.

لوبیاها رو داخل قابلمه بریزین و نصف استکان آب اضافه کنید و بزارین با حرارت ملایم بپزه. یا این که کلا بخارپز کنید.

بعد از پخت لوبیاها رو داخل آبکش بریزین و با کمی آب سرد بشورین و اجازه بدین کامل خنک بشن.

پیاز رو نگینی یا خلالی خرد کنید و با کمی روغن تفت بدین. همین که سبک شد، لوبیاها رو اضافه کنید.

استانبولی بدون گوشت

با حرارت ملایم چند دقیقه لوبیاها رو با پیاز و روغن تفت بدین. بعد، زردچوبه و فلفل سیاه بزنید.

یک  قاشق رب گوجه رو داخل مواد تفت بدین تا رنگ رب باز بشه.

ادویه پلو و زیره سبز رو اضافه کنید و بعد گوجه فرنگی ریز خرد کرده یا پوره گوجه فرنگی رو اضافه کنید.

اجازه بدین گوجه پخته و آبش کشیده بشه و مایه استانبولی به روغن بیفته.

مقداری آب داخل قابلمه بریزین و اجازه بدین جوش بیاد. برنج آبکش شده رو اضافه کنید و صبر کنید تا مغز برنج نرم بشه. برای استانبولی بهتره دونه برنج رو کمی زنده تر بردارین. چون مایه استانبولی گوجه داره اگر برنج زنده تر باشه بهتره.

بعد از این برنج رو آبکش کنید و با آب سرد بشورین.

کف قابلمه کمی روغن و آب بریزین و یه لایه نون یا سیب زمینی برای ته دیگ قرار بدین.

لایه لایه برنج و مایه اماده شده رو داخل قابلمه بریزین تا مواد تموم بشه. در نهایت روی برنج رو دو قاشق کره بزارین تا عطر کره به خورد برنج بره و برنج رو به مدت 45 دقیقه دم کنید.

استانبولی بدون گوشت

استانبولی پلو را با سالاد شیرازی، ماست و دوغ سرو میکنن.

استانبولی یا لوبیا پلو رو با گوشت چرخ کرده، گوشت مرغ، گوشت تکه ای هم میشه درست کرد.

شاید این اموزش ها براتون مفید باشه:

استانبولی بدون گوشت

برای تهیه ادویه پلویی باکیفیت و خوش عطر و بو میتونید از طریق کانال ایران پخت در ایتا با من در ارتباط باشید.

به این نوشته امتیاز بدهید!

امتیاز 5.00
admin

admin

خیلی چیزها دست به دست هم دادن تا به فکر راه انداختن این سایت بیفتم، که مهمترینش عشق من به آشپزی و شیرینی پزی بود. کمکت میکنم با همون مواد اولیه ای که در منزل داری بهترین غذاها و شیرینی ها رو درست کنی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • ×
    ورود / عضویت