خانه / فست فود / برگر خانگی خوشمزه ای که تابحال مزه آن را تست نکردید!

برگر خانگی خوشمزه ای که تابحال مزه آن را تست نکردید!

هیچ چیز به اندازه خوردن یک غذای خوشمزه و سالم نمی تواند سلامتی انسان را تامین کند. این روزها به دلایل مختلفی میل به خوردن فست فودها در بین مردم و به ویژه کودکان افزایش یافته است. اما همه می دانیم که این غذاها منبع چربی و نمک هستند و هیچ سودی برای بدن ندارند. قبلا در مطلبی طرز تهیه همبرگر با سویا برای افرادی که رژیم گیاه واری دارند یا این که ممنوعیت مصرف گوشت را دارند آموزش دادیم. اما در این مطلب برگر خانگی خوشمزه ای را اموزش می دهیم که در عین سادگی طعم بسیار لذیذی دارد و از سلامت بالایی برخوردار است.

برگر خانگی
برگر خانگی

 

مواد لازم برای تهیه برگر خانگی

گوشت چرخی

پودر سیر

پیاز

ادویه پاپریکا دودی

سس مایونز

2 قاشق غذاخوری آب

پنیر ورقه ای

نان همبر

طرز تهیه برگر خانگی

در ابتدا باید گوشت مناسب را آماده کنید.

بهترین گوشتی که برای تهیه برگر می توانید از آن استفاده کنید، گوشت مخلوط است. یعنی مخلوط گوساله و گوسفندی.

 

گوشت را درون ظرفی قرا داده و با پیاز رنده شده و آب گرفته را به ان اضاف کنید.

نمک، فلفل، پودر سیر و ادویه پاپریکا و آب را اضاف کرده و کمی ورز دهید.

دقت کنید که همبرگر برخلاف کباب نیازی به ورز دادن زیادی ندارد.

اگر دوست دارید از میزان کمتری گوشت استفاده کنید توصیه می شود به جای اضاف کردن سویا، از یک عدد سیب زمینی خام رنده شده استفاده کنید.

گوشت را کمی استراحت دهید و سپس به تکه های مساوی تقسیم کنید.

دقت کنید که در زمان پهن کردن نباید قطر ان را نازک کنید.

حالا تابه را روی گاز قرا دهید و زیر آن را روشن کنید. اجازه دهید تا تابه گرم شود.

دقت داشته باشید که به دلیل وجود چربی در گوشت، نباید از روغن زیاد برای سرخ کردن استفاده کنید. همین که کف تابه چرب شود کفایت می کند.

بهترین تابه برای درست کردن برگر، تابه گریل است.

زمانی که گوشت را درون تابه قرار دادید، با پشت قاشق کمی آن را فشار دهید تا تمام سطح زیرین آن بپزد.

اگر این کار را انجام ندهید، گوشت شما به سمت بالا جمع شده و شکل زیبایی پیدا نمی کند.

زمانی که یک طرف همبر تغییر رنگ داد، آن را برگردانید و طرف دیگر را هم بپزدی.

حالا زمان قرار دادن پنیر روی همبر است.

یک ورقه از پنیر را برداشته و روی برگر خود قرار دهید. 30 ثانیه زمان گرفته و سپس برگر را از درون تابه خارج کنید.

اجازه دهید تا پنیر با گرمای برگر آب نشود.

حالا برگر را وسط نان قرار داده و با سس مایونز و هر سبزی دیگری که دوست دارید سرو کنید. البته این برگر با سس انبه هم خوشمزه و لذیذ می شود. می توانید امتحان کنید.

mashed.com

 

 

برگر خانگی خوشمزه ای که تابحال مزه آن را تست نکردید!
4.9 (97.14%) 7 votes

درباره nima

حتما ببینید

طرز تهیه فلافل تصویری – فلافل خانگی

فلافل یکی از غذاهای محبوب هست که اگر درست و اصولی پخته بشه خوردنش خیلی …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

8 − 8 =