خانه / مربا، ترشی و سس / طرز تهیه کیم چی با ساده ترین روش

طرز تهیه کیم چی با ساده ترین روش

کیم چی یکی از ترشی های خوشمزه و سالم است که منبع خوبی از میکروارگانیسم های طبیعی و پروبیوتیک ها است. با وجود خاصیت های فراوانی که ترشی کیم چی دارد چرا خودرمان در منزل آن را درست نکنیم؟ در این مطلب طرز تهیه کیم چی را با آسان ترین روش یاد می گیرید.

 

طرز تهیه کیم چی
طرز تهیه کیم چی

 

 

مواد لازم برای تهیه کیم چی

Picture of Ingredients and Equipment

 
1 عدد کاهو کلمی بزرگ
1 عدد تربچه سفید
4 پیازچه
نمک دریا
1-3 قاشق غذاخوری فلفل چیلی
1 قاشق غذاخوری سیر رنده شده
1 قاشق چایخوری زنجبیل رنده شده
1 قاشق چای خوری شکر
آب (سعی کنید از آب مقطر یا آب تصفیه استفاده کنید، آب با فلوراید یا کلر باعث جلوگیری از تخمیر می شود)

همچنین می توانید سبزیجات دیگر مانند هویج و غیره را هم اضافه کنید.

طرز تهیه کیم چی در منزل

آماده سازی کاهو

Picture of Prepping the Cabbage

 

گام اول این است که کاهو را برش دهید. ابتدا کاهو را به چهار قسمت تقسیم کرده و سپس هر قسمت را به برش های عرشی کوچک تری تقسیم کنید.

سپس تمام کاهوی خرد شده را داخل کاسه مخلوط بزرگ قرار دهید و نمک اضافه کنید.

حالا مقداری آب روی کاهوها بریزید. میزان آب باید به اندازه ای باشد که روی کاهو ها را بپوشاند. بعد از این باید کاهوها برای یک ساعت در مخلوط آب و نمک باقی بمانند.

ادویه جات را با هم ترکیب کنید.

Picture of Combining the Spices

 

تا زمانی که کاهو استراحت می کند می توانید ادویه جات را آماده کنید.

برای این کار ابتدا سیرها و زنجبیل را روی تخته قرار داده و با چاقو له کنید. آن ها را در کاسه کوچکی ریخته و شکر را روی آن ها بریزید.

فلفل چیلی را هم اضاف کرده و در نهایت دو قاشق آب به ان اضاف کنید و خوب هم بزنید.

همه مواد را با هم مخلوط کنید.

Picture of Mixing Everything Together!

 

گام بعدی این است که همه چیز را با هم ترکیب کنید، اما ابتدا باید ترب و مواد دیگر را آماده کنید. ترب سفید را مانند تصویر به صورت خلالی برش دهید. پیازچه را هم به قطعات نسبتا بزرگی برش دهید.

کاهو را آبکش کرده و درون کاسه بزرگی قرار دهید. ترب و پیازچه را هم به ان ها اضاف کنید.

ادویه جات ترشی را به مواد اضاف کرده و خوب مخلوط کنید.

مواد را درون شیشه ریخته و در جای مناسب قرار دهید. نکته مهم این است که باید از ورود هوا به داخل شیشه جلوگیری کنید. تا تخمیر به خوبی انجام شود.

1 تا 5 روز زمان نیاز است تا کیم چی آماده شود. کیم چی را در فضای آشپزخانه قرار دهید تا آماده شود و سپس در یخچال نگهداری کنید.

 

کیم چی را می توانید با ماهی و انواع غذاهای گوشتی سرو کنید.

خواص کیم چی

  • کیم چی سرشار از ویتامین است.
  • منبع خوبی از پروبیوتیک می باشد.
  • برای هضم غذا مفید است.
  • برای حفظ سلامت لثه و دندان مفید است.
  • برای کاهش عفونت های تنفسی مفید است.
  • باکتری های بد را از بین می برد.

منبع:

instructables

طرز تهیه کیم چی با ساده ترین روش
5 (100%) 5 votes

درباره nima

حتما ببینید

طرز تهیه سس پیتزا

طرز تهیه سس پیتزا

طرز تهیه سس پیتزا خیلی خیلی راحته. وقتی م از شما نمی گیره و اگر …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دو × 1 =