خانه / مربا، ترشی و سس / ادویه جات / طرز تهیه ادویه باربیکیو در منزل

طرز تهیه ادویه باربیکیو در منزل

طرز تهیه ادویه باربیکیو در منزل
Rate this post

ادویه باربیکیو یکی از پرکاربردترین ادویه هایی است که برای گریل و کباب کردن انواع گوشت مورد استفاده قرار می گیرد. اگر شما هم مثل من گریل کردن گوشت را دوست دارید، می توانید به راحتی همیشه ادویه باربیکیو را در دسترس داشته باشید. طرز تهیه ادویه باربیکیو اصلا سخت نیست. اگر با مجله آشپزی ایران پخت همراه باشید می توانید خودتان با بهترین کیفیت این ادویه را در منزل درست کنید.

  • گریل کردن نوعی از پخت گوشت روی توری فلزی را شامل می شود که از ارتباط مستقیم ماده غذایی با حرارت جلوگیری و باعث پخت استاندارد و سالم گوشت می شود. با استفاده از گریل به روغن در پخت گوشت نیازی نخواهد بود و علاوه بر سلامت بیشتر غذا، طعم و عطر مواد اولیه نیز حفظ خواهند شد.
ادویه باربیکیو
ادویه باربیکیو

 

مواد لازم برای تهیه ادویه باربیکیو BBQ Spice

 

3/4 فنجان شکر قهوه ای

1/2 فنجان نمک دریا
2 قاشق غذاخوری  فلفل سیاه و سفید

2 قاشق غذاخوری  پودر سیر

1 قاشق غذاخوری  دارچین

1 قاشق غذاخوری  زیره سبز

1 قاشق غذاخوری فلفل قرمز

1 قاشق چای خوری پودر گشنیز

1/2 قاشق چای خوری پودر خردل

طرز تهیه ادویه باربیکیو

Picture of Mix and Enjoy.

 

در ابتدا در کاسه میکسر، شکر قهوه ای را ریخته و کمی ان را میکس کنید. شکر قهوه ای اگر تازه نباشد و در مجاورت هوا قرار گرفته باشد، سفت می شود.

  • به جای شکر قهوه ای از شکر ساده هم می توانید استفاده کنید. اما رنگ و مزه ادویه شما با شکر قهوه ای بسیار دلپذیرتر می شود.

اگر از دانه فلفل استفاده می کنید بهتر است آن ها را با شکر درون میکسر ریخته و قبل از ترکیب کردن با بقیه ادویه ها، میکس و پودر کنید.

حالا مابقی ادویه ها را در میکسر ریخته و خوب با هم ترکیب کنید.

می توانید در صورت تمایل از جوز هندی نیز در این ادویه استفاده کنید.

اگر تندی بیشتری دوست دارید به میزان فلفل قرمز اضافه کنید.

  • در صورتی که رنگ قرمز ادویه را دوست داشته باشید می توانید از پودر پاپریکا شیرین استفاده کنید. اگر پاپریکا شما تند بود از میزان فلفل قرمز کم کنید.

زمانی که مواد با هم میکس شدند آن ها را درون شیشه ریخته و نگهداری کنید.

نحوه نگهداری ادویه باربیکیو

ادویه باید در شیشه های در بسته و جای تاریک قرار داده شود. ورود هوا به داخل شیشه از مزه و خاصیت ادویه کم می کند.

این ادویه برای 6 هفته قابل نگهداری می باشد.

instructables

درباره nima

حتما ببینید

شربت تابستانی خنک و خوشمزه را این طور درست کنید

شربت تابستانی خنک و خوشمزه را این طور درست کنید5 (100%) 1 vote شربت در …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

یازده − هشت =