» آشپزی بدون » بدون گلوتن » طرز تهیه شیر جو مرحله به مرحله و تصویری
طرز تهیه شیر جو
بدون گلوتن - گیاهی - مطالب - نوشیدنی و اسموتی

طرز تهیه شیر جو مرحله به مرحله و تصویری

اسفند 20, 1403 5044

طرز تهیه شیر جو اصلا سخت نیست. حتی به مراتب ساده تر از این هست که لباس بپوشین و برین هایپر سرکوچه یه شیر گیاهی بخرین.

اگر گیاهخوار باشید یا منع استفاده از محصولات لبنی حیوانی داشته باشید، حتما میدونید که چقدر سخته شیر گیاهی تهیه کنید.

شیر جو علاوه بر این که ساده و سریع آماده میشه، خواص بسیار زیادی هم داره. اما همین شیر جو ساده رو اگر اصولی درست نکنید، بدمزه ترین چیزی میشه که تا حالا خوردین🤢

در این مطلب روش اصلی و بدون دردسر شیر جو رو با هم یاد میگیریم.

پیشنهاد میکنم برای این که به فیلم های آموزشی رایگان شیرینی پزی و آشپزی دسترسی داشته باشین، عضو کانال آشپزی ایران پخت در ایتا بشین.

مواد لازم:

  • یک پیمانه  بلغور درشت جو
  • آب تصفیه شده
  • نصف قاشق چایخوری وانیل در صورت تمایل

طرز تهیه شیر جو

از بلغور جو، جو کامل پوست کنده و جو پرک میتونید استفاده کنید. اما بلغور درشت جو یا جو پوست کنده دو نیم شده شیر بهتری به شما میدن.

جو را در یک کاسه بزرگ بریزید و با آب تصفیه شده خیس کنید. بهتره حاقل 4 ساعت یا یک شب تا صبح جو را خیس کنید.

جو خیس خورده را آبکش کنید و با آب سرد بشویید.

طرز تهیه شیر جو

جو را آبکش کنید و به همراه 3 پیمانه آب داخل مخلوط کن بریزید. گر میخواین شیر جو خیلی غلیظی داشته باشین میزان آب رو کمتر کنید.

دستگاه رو روشن کنید و تا زمانی که به یک مخلوط خامه ای دست پیدا کنید به مخلوط کردن مواد ادامه بدین.

بعد از این که خوب مخلوط شدن، داخل یه پارچه تنظیف بریزین و شیر رو صاف کنید.

طرز تهیه شیر جو

اگر میخواین عطر بهتری به شیر بدین، کمی وانیل هم اضافه کنید و داخل ظرف شیشه ای بریزین.

شیر جو تا سه روز در یخچال قابل نگهداری است.

پس دیدین که با جو، علاوه بر سوپ جو میشه شیر جو هم درست کرد.

خواص شیر جو دوسر

شیر جو (که به آن شیر جو دوسر نیز می گویند) یک نوع نوشیدنی گیاهی است که از بلغور جو دوسر درست می‌شود. این نوشیدنی خواص زیادی دارد که می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  1. غنی از مواد مغذی: شیر جو سرشار از ویتامین‌ها، مواد معدنی و فیبر است. این مواد مغذی به حفظ سلامت عمومی بدن کمک می‌کنند.
  2. غذاهای مفید برای قلب: جو دوسر به دلیل وجود بتا-گلوکان، می‌تواند به کاهش کلسترول LDL (کلسترول بد) کمک کند و به بهبود سلامت قلب کمک کند.
  3. حاوی فیبر زیاد: فیبر موجود در شیر جو به بهبود هضم کمک کرده و می‌تواند به کنترل قند خون و احساس سیری بیشتر کمک کند.
  4. مناسب برای افراد حساس به لاکتوز: شیر جو یک جایگزین خوب برای افرادی است که به لاکتوز حساسیت دارند یا نمی‌توانند شیر حیوانی مصرف کنند.
  5. کمک به کاهش وزن: به دلیل فیبر بالا و خاصیت سیری‌بخشی، این شیر می‌تواند در رژیم‌های غذایی برای کاهش وزن مفید باشد.
  6. آنتی‌اکسیدان‌ها: جو دوسر حاوی آنتی‌اکسیدان‌هایی است که به کاهش التهاب و محافظت از بدن در برابر آسیب‌های سلولی کمک می‌کنند.
  7. کنترل قند خون: مصرف شیر جو می‌تواند به کنترل قند خون کمک کند، که برای افراد مبتلا به دیابت مفید است.

استفاده از شیر جو به عنوان بخشی از رژیم غذایی می‌تواند به تناسب اندام و سلامت کلی کمک کند. با این حال، توجه کنید که هرگونه تغییر در رژیم غذایی باید با مشورت پزشک یا کارشناسان برای اطمینان از تناسب آن با نیازهای فردی همراه باشد.

به این نوشته امتیاز بدهید!

امتیاز 5.00
admin

admin

خیلی چیزها دست به دست هم دادن تا به فکر راه انداختن این سایت بیفتم، که مهمترینش عشق من به آشپزی و شیرینی پزی بود. کمکت میکنم با همون مواد اولیه ای که در منزل داری بهترین غذاها و شیرینی ها رو درست کنی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • ×
    ورود / عضویت