» مطالب » رفع بوی زهم مرغ با روش خانم گلاور
رفع بوی زهم مرغ
مطالب - نکات و تکنیک ها

رفع بوی زهم مرغ با روش خانم گلاور

اسفند 11, 1403 4061

رفع بوی زهم مرغ اهمیت بسیار زیادی داره. شما کلی زحمت میکشی و وقت میزاری برای پخت یه غذا. بعد از اتمام کار، نتیجه اون طور که دلت میخواد نیست و بوی ناخوشایند مرغ توی غذا مشخصه😣

اگر مثل من تجربه زندگی با مادربزرگتون رو داشته باشین، حتما مزه و عطر غذاهاش رو به یاد دارین😋 من یادمه هر سال روز سیزده عید که بیرون میرفتیم، تمام فامیل برای باقالی پلو با مرغ بی بی جون من سر و دست میشکوندن. عطر غذاهاش تا هفت تا خونه اون طرف تر میرفت و بدون این که مواد عجیب غریبی استفاده کنه تمام غذاهاش خوشمزه بود.

متاسفانه اون موقع ها من خیلی کوچک بودم و در حال و هوای بچگی. لیاقت ندشتم از تجربیات بی بی استفاده کنم😥

همیشه با بوی زهم مرغ مشکل داشتم. تا این که چند سال پیش توی یه آموزش، روشی از خانم گلاور یاد گرفتم که بینهایت ساده هست. اما در عین سادگی موثر!

خیلی ها برای رفع بوی زهم مرغ از روش هایی مثل پختن مرغ، استفاده از سرکه یا فلفل دلمه ای و سیر و … استفاده می کنند.

اما این روشی که استاد گلاور یاد دادن نیاز به هیچ کار اضافه یا استفاده از مواد اضافه نداره. فرقی نداره شما بخواین خورش مرغ و شوید درست کنید یا انار پلو با مرغ و ته چین مرغ و یا آبگوشت مرغ. در هر صورت روش زهم زدایی یکی هست.

پیشنهاد می کنم  عضو کانال آشپزی ایران پخت بشین و فیلم های آموزشی رایگان شیرینی پزی و آشپزی رو مشاهده کنید.

مواد لازم:

  • مرغ
  • پیاز
  • برگ بو
  • زردچوبه

رفع بوی زهم مرغ با روش خانم گلاور

در ابتدا هر میزان مرغی که مدنظرتون هست رو بردارین. میتونه مرغ کامل و درسته باشه یا به صورت تکه ای.

رفع بوی زهم مرغ

متناسب با اندازه مرغی که دارین باید پیاز بردارین. مثلا من برای نصف دم سینه مرغ، یدونه پیاز متوسط رو به بزرگ رو برمیدارم.

پیاز رو حسابی ریز و نگینی خرد کنید. کف تابه یا قابلمه یک قاشق روغن بریزین. پیازهای نگینی رو کف تابه بریزین و مرغ رو روی پیاز قرار بدین.

کمی زردچوبه و نمک بزنید و یدونه برگ بو رو داخل تابه قرار بدین. درب تابه رو بزارین و حرارت رو کم کنید.

رفع بوی زهم مرغ

با گرم شدن تابه، کم کم پیازها آب میندازن و این آب به خرد مرغ میره و باعث خوشمزه و معطر شدن مرغ میشه. به هیچ وجه حرارت رو زیاد نکنید و بزارین با همین آب و حرارت کم مرغ پخته و طعم دار بشه.

بعد از چند دقیقه میبینید که آب پیاز کشیده میشه و مرغ به روغن میفته.

اگر هدف پختن مرغ هست در این مرحله کمی آب اضافه کنید و بزارین مرغ بپزه.

من میخواستم کمی آبگوشت مرغ درست کنم. برای همین یک قاشق رب اضافه کردم و گذاشتم همراه با مواد تفت بخوره و بوی خامی رب گرفته بشه.

بعد آب اضافه کردم و اجازه دادم با حرارت متوسط مرغ بپزه.

بهتون قول میدم با این روش مرغ اصلا بو نمیده و تازه خیلی هم خوشمزه تر میشه. دقیقا مثل غذاهای مامان بزرگ ها معطر و خوش طعم میشه.

خوشحال میشم نظرتون رو بدونم و یا اگر تجربه خاصی دارین با ما به اشتراک بگذارید.

علت بوی بد مرغ منجمد

بوی بد مرغ منجمد می‌تواند به دلایل مختلفی ایجاد شود. برخی از این دلایل عبارتند از:

  1. نشستن باکتری‌ها: اگر مرغ منجمد به درستی ذخیره نشده باشد یا در زمان نگهداری در دماهای غیرمناسب قرار گرفته باشد، ممکن است باکتری‌ها در آن رشد کنند و باعث تولید بوی نامطبوع شوند.
  2. کیفیت پایین گوشت: گاهی اوقات مرغ‌ هایی که به فروش می‌رسند، ممکن است تازه نباشند یا در فرآیند تولید و انجماد با مشکلاتی مواجه شده باشند که باعث بروز بوی نامطبوع می‌شود.
  3. مدت زمان نگهداری: اگر مرغ برای مدت طولانی در فریزر نگهداری شود، ممکن است بوی بدی پیدا کند. حتی اگر گوشت منجمد باشد، بعد از مدتی می‌تواند فاسد شود.
  4. بسته‌بندی نامناسب: اگر مرغ در بسته‌بندی نامناسب نگهداری شود، ممکن است بوی یخ یا سایر غذاها را به خود بگیرد و در نتیجه بوی بدی ایجاد کند.
  5. حرارت ذوب و انجماد مجدد: اگر مرغ پس از انجماد، برای مصرف یخ زدایی شده و سپس دوباره منجمد گردد، کیفیت آن ممکن است تحت تأثیر قرار گرفته و بوی ناخوشایندی تولید کند.

اگر بوی بدی از مرغ منجمد منتشر شود، بهتر است از مصرف آن خودداری کنید و آن را دور بیندازید. سلامت شما از همه چیز مهم‌تر است.

بوی بد مرغ خام

بوی بد مرغ خام ممکن است ناشی از چندین عامل باشد، از جمله:

  1. فساد و ماندگی: اگر مرغ تازه نباشد و در معرض هوای آزاد یا گرما قرار بگیرد، ممکن است بوی ناخوشایندی تولید کند.
  2. نگهداری نامناسب: اگر مرغ در دمای نامناسب یا به مدت طولانی نگه‌ داری شود، می تواند باعث تولید بوی بدی شود.
  3. آلودگی باکتریایی: باکتری‌ ها می‌توانند بر روی گوشت مرغ رشد کنند و باعث بوی نامطبوع شوند. برخی از این باکتری‌ها می‌توانند حتی در دماهای پایین‌تر هم رشد کنند.
  4. محصولات شیمیایی: گاهی اوقات، مواد نگهدارنده یا دیگر مواد شیمیایی که در فرآیند تولید مرغ استفاده می شوند، می‌توانند به بوی ناخوشایند دامن بزنند.

اگر بوی بد محسوس بود، بهتر است از مصرف مرغ خودداری کنید. زیرا ممکن است خطر ابتلا به مسمومیت غذایی را افزایش دهد.

به این نوشته امتیاز بدهید!

امتیاز 5.00
admin

admin

خیلی چیزها دست به دست هم دادن تا به فکر راه انداختن این سایت بیفتم، که مهمترینش عشق من به آشپزی و شیرینی پزی بود. کمکت میکنم با همون مواد اولیه ای که در منزل داری بهترین غذاها و شیرینی ها رو درست کنی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • ×
    ورود / عضویت