» آشپزی بدون » بدون فر » زولبیا بدون نشاسته گندم با آرد مرحله به مرحله (در دو آموزش تصویری با بکینگ پودر و خمیرمایه)
بدون فر - دسر - شیرینی - مطالب - ویدئو

زولبیا بدون نشاسته گندم با آرد مرحله به مرحله (در دو آموزش تصویری با بکینگ پودر و خمیرمایه)

اسفند 17, 1403 50101

درست کردن زولبیا بدون نشاسته گندم با آرد شاید عجیب به نظر برسه. اما جالبه بدونید که زولبیا یکی از دسرهای بین المللی هست که در کشورهای زیادی با روش های مختلفی طبخ میشه.

در ایران مرسومه که زولبیا با نشاسته گندم درست میشه. برای ساعاتی طولانی مثلا 12 تا 24 ساعت استراحت میدن و بعد در روغن فراوان سرخ میکنن.

اما بدون نشاسته گندم هم میشه این شیرینی مخصوص ماه رمضان رو درست کرد. در این مطلب سعی میکنم زولبیا با آرد و بکینگ پودر و همین طور زولبیا با آرد و خمیرمایه رو آموزش بدم.

امیدوارم درست کنید و از خوردنش لذت ببرین. طرز تهیه بامیه بدون تخم مرغ هم در سایت گذاشتم. خوشحال میشم نظراتتون رو درباره این اموزش ها کامنت کنید. این رو بدونید که نظرات شما باعث دلگرمی هست و چراغی برای ادامه راه!

پیشنهاد میکنم برای این که به فیلم های آموزشی رایگان شیرینی پزی و آشپزی دسترسی داشته باشین، عضو کانال آشپزی ایران پخت در ایتا بشین.

مواد لازم برای زولبیا با آرد و بکینگ پودر:

  • پیمانه آرد 
  • قاشق غذاخوری نشاسته ذرت 
  • یک چهارم قاشق چایخوری بکینگ پودر یا جوش شیرین
  • قاشق غذاخوری ماست
  • نصف پیمانه آب

طرز تهیه زولبیا بدون نشاسته با آرد و بکینگ پودر

فیلمی که ابتدای مطلب گذاشته شده طرز تهیه همین روش هست. پس حتما فیلم رو ببینید.

آرد، نشاسته ذرت، بکینگ پودر و ماست را داخل یک ظرف با هم مخلوط کنید.

آب را کم کم اضافه کنید تا به غلظت مناسبی برسید. با توجه به متفاوت بودن آردها، ممکنه آب کمی بیشتر یا کمتر نیاز بشه. پس کم کم اضافه کنید.

خمیر نباید خیلی سفت و یا خیلی شل باشه. اگر سفت بود یکی دو قاشق آب و اگر شل بود یک قاشق آرد اضافه کنید.

روی خمیر رو بپوشونید و به مدت یک ربع تا نیم ساعت استراحت بدین.

در این فاصله شربت بار رو درست کنید. شربت زولبیا باید گرم باشه.

خمیر زولبیا رو داخل ظرف سس بریزین و در روغن داغ شکل بدین. روغن سرخ کردنی باید داغ و شناور باشه.

برای تست یه کوچولو خمیر داخل روغن بریزین. باید بلافاصله پف کنه و بالا بیاد. در این صورت این روغن برای سرخ کردن عالیه.

یک طرفش که سرخ شد برگردونید و طرف دیگه رو هم سرخ کنید.

زولبیا رو بلافاصله در شربت گرم بریزین و بعد از یک دقیقه دربیارین.

طرز تهیه شربت بار بدون گلوکز و با گلوکز هم آموزش داده شده. حتما ببینید و نکات مهمش رو به خاطر بسپارید.

زولبیا بدون نشاسته

نکات مهم پخت زولبیا بدون نشاسته گندم:

  • به جای نشاسته ذرت از آرد برنج هم میتونید استفاده کنید.
  • برای سرخ کردن، بهتره از ظرف گود و کوچک استفاده کنید تا روغن کمتری مصرف بشه. اگر تابه شما بزرگ هست بیشتر دو سه تا زولبیا را با هم سرخ نکنید.
  • اگر روغن داغ نباشه، زولبیا حالت خمیری و پهن میگیره و چهره زیبایی نداره.
  • خمیر رو خیلی نازک یا خیلی کلفت داخل روغن نریزید و بیش از اندازه سرخ نکنید.

طرز تهیه زولبیا بدون نشاسته با آرد و خمیرمایه

  • یک پیمانه آرد
  • یک و نیم قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
  • یک و نیم قاشق غذاخوری آرد نخودچی
  • دو قاشق غذاخوری روغن جامد یا کره
  • یک قاشق چایخوری شکر
  • یک قاشق چایخوری خمیرمایه
  • رنگ خوراکی یا زعفران غلیظ
  • حدود یک پیمانه آب ولرم

نصف پیمانه آب ولرم را با شکر و خمیرمایه مخلوط کنید و ده دقیقه جای گرمی استراحت بدین تا فعال بشه. اگر مبتدی هستید حتما نحوه عمل آوری خمیرمایه رو مطالعه کنید.

داخل ظرفی، آرد، نشاسته ذرت و آرد نخودچی را با هم مخلوط کنید. خمیرمایه عمل آمده و روغن را اضافه و مواد را مخلوط کنید. کم کم باقیمانده آب را اضافه کنید و مواد را هم بزنید تا به غلظت مناسبی برسید.

اگر رنگ خوراکی دارین و یا از زعفران غلیظ میخواین استفاده کنید در این مرحله اضافه کنید.

روی ظرف رو بپوشونید و به مدت 30 دقیقه استراحت دهید. باید تخمیر انجام بشه و نشونه تخمیر هم ایجاد حباب روی مواد هست.

روغن را داخل ظرف بریزین و خوب داغ کنید. مواد زولبیا را داخل قیف یا ظرف سس بریزین و داخل روغن به شکل زولبیا فرم بدین.

یک طرفش که برشته شد برگردونید و طرف دیگه رو هم سرخ کنید.

زولبیا بدون نشاسته

زولبیا را بلافاصله در شربت گرم فرو کنید.

زولبیا بدون نشاسته

نکات مهم:

  • دمای روغن بسیار اهمیت داره. اگر خیلی داغ باشه زولبیا میسوزه و اگر سرد باشه مواد کف تابه پهن میشه.
  • این زولبیا را بدون خمیرمایه هم میتونید درست کنید. منتهی باسد از ماست خیلی ترش استفاده کنید.
  • زولبیا سرخ شده را به مدت طولانی در شربت نگه ندارین. حدود یک دقیقه کافیه.

به این نوشته امتیاز بدهید!

امتیاز 5.00
admin

admin

خیلی چیزها دست به دست هم دادن تا به فکر راه انداختن این سایت بیفتم، که مهمترینش عشق من به آشپزی و شیرینی پزی بود. کمکت میکنم با همون مواد اولیه ای که در منزل داری بهترین غذاها و شیرینی ها رو درست کنی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • ×
    ورود / عضویت