» مطالب » رسپی ها » غذاهای اصلی » خورش » طرز تهیه خورش کرفس با مرغ تصویری
طرز تهیه خورش کرفس
خورش - مطالب

طرز تهیه خورش کرفس با مرغ تصویری

اسفند 15, 1403 4067

طرز تهیه خورش کرفس با مرغ با تصویر مرحله به مرحله رو در این مطلب میزارم براتون. خورش کرفس یکی از مقوی ترین و خوشمزه ترین خورش ها هست که پیشنهاد میکنم حتما درستش کنید.

دقیقا مثل قورمه سبزی با مرغ هر چقدر جاافتاده تر باشه بهتره. اگر نکاتی رو که میگم رعایت کنید، قطعا یه خورش عالی و خوشمزه خواهید داشت.

عده ای هستن که برای درست کردن خورش کرفس فقط از ساقه کرفس استفاده می کنن. عده ای هم فقط از برگ کرفس. اما من ترکیبی از هر دو رو استفاده میکنم و به نظرم اینطوری طعم خورش بهتر و متعادل تر هست. حالا شما هر جور که میلتون هست رفتار کنید.

پیشنهاد می کنم عضو  کانال آشپزی ایران پخت در ایتا بشین و فیلم های آموزشی رایگان رو ببینید. شما در سایت فقط عکس کارها رو می بینید و فیلم ها در کانال بارگزاری میشه.

مواد لازم:

کرفس یک دسته متوسط
مرغ نصف دم سینه یا به دلخواه
پیاز یک عدد
نعنا خشک یک قاشق غذاخوری
لوبیا چیتی نصف پیمانه
سبزی قورمه به دلخواه دو قاشق غذا خوری سرخ شده
لیمو عمانی دو  عدد
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه به مقدار لازم

طرز تهیه خورش کرفس با مرغ تصویری

همین اول کار یه نکته رو در مورد ساقه کرفس بگم که خیلی مهمه. من خودم سال ها پیش این نکته رو از آقای سامان گلریز یاد گرفتم.

نکته مهم برای پخت یه خورش کرفس عالی اینه که اصطلاحا نخ کرفس رو بگیرین. اگر میخواین از ساقه کرفس استفاده کنید، این نخ هارو جدا کنید تا حین خوردن، کرفسی ترد و خوشمزه داشته باشین.

برای این کار، قسمتی از بالای ساقه رو بشکنید جوری که کامل جدا نشه و به سمت پایین بکشید. این نخ ها باعث سفتی ساقه میشن و یکی از علت هایی که بعضی ها از ساقه استفاده نمیکنن همین مورده.

پیاز رو نگینی خرد کنید و داخل روغن به همراه تکه های مرغ تفت بدین. در آموزش رفع بوی زهم مرغ توضیح دادم بهترین روش برای پخت مرغ چیه. بعد از این که مرغ و پیاز رو خوب تفت دادین، زردچوبه اضافه کنید. بعدش ساقه های کرفس نخ گرفته شسته و خرد کرده رو اضافه کنید. همه مواد را تفت بدین.

سایز برش ها هم سلیقه ای هست. من کوچک برش میزنم چون بچه ها درشت دوست ندارن.

ده دقیقه که با حرارت ملایم و درب بسته مواد با هم تفت خوردن، برگ های کرفس رو که از قبل ریز و سرخ کردین به همراه دو قاشق سبزی قورمه اضافه کنید و همه مواد رو مخلوط کنید.

اجازه بدین با حرارت ملایم، مواد تفت بخورن و به روغن بیفتن.

  • سبزی قورمه دلخواه هست و میتونید حذفش کنید. من صرفا جهت متعادل کردن مزه کرفس استفاده می کنم.

یک قاشق نعنا خشک هم اضافه کنید و بزارین نعنا داخل مواد سرخ بشه.

در آخر هم یک قاشق رب گوجه فرنگی اضافه کنید و همراه مواد تفت بدین. اضافه کردن رب گوجه اجباری نیست و فقط باعث خوشرنگ شدن خورش کرفس میشه.

حالا مقداری آب اضافه کنید و بزارین خورش با حرارت ملایم بپزه و جابیفته.

طرز تهیه خورش کرفس

لوبیای پخته رو هم اضافه کنید. به منظور خوشرنگ شدن خورش هایی مثل قورمه سبزی و خورش کرفس که لوبیا چیتی دارن، بهتره از قبل لوبیا رو بپزید تا رنگ خورش تیره نشه.

من خورش ها رو در قابلمه سنگی میپزم. ینابراین بعد از این که مواد رو تفت دادم، به قابلمه سنگی منتقل میکنم.

طرز تهیه خورش کرفس

این نکته مهم رو مدنظر بگیرین که خورش کرفس نیاز به زمان بیشتری برای جا افتادن داره. پس حتما این زمان لازم رو بهش بدین تا خورشی جاافتاده داشته باشین.

شاید آموزش این خورش رو هم دوست داشته باشین:

به این نوشته امتیاز بدهید!

امتیاز 5.00
admin

admin

خیلی چیزها دست به دست هم دادن تا به فکر راه انداختن این سایت بیفتم، که مهمترینش عشق من به آشپزی و شیرینی پزی بود. کمکت میکنم با همون مواد اولیه ای که در منزل داری بهترین غذاها و شیرینی ها رو درست کنی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • ×
    ورود / عضویت